Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ashera eu inca nu i le-am dat "groase" ci in bibe seara. ii pun 3 masuri la 180 ml lapte!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ashera ..a fost la mine in fata blocului... a trecut pur si simplu pe langa carucior si i-a plesnit una

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza si poftiti la

Yasmi, multumesc. O sa incerc si eu diferite cbinatii si consistente, sa vad ce si cum ii place.

Ank, urata faza. Nici nu ma gandeam ca s-ar putea intampla asa ceva. O sa fiu si eu mai atenta la cei ce se apropie prea mult de carucior. E foarte importanta educatia la un copil. Din pacate ezista si cazuri cand parintii nu se ocupa deloc si treaba asta ramane ptr bunici. care, ai vazut si tu cum au reactionat.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Ank83

sunt fosrte nervoasa.Azi am iesit afara cu raulica si a venit un baiat de vreo 4 ani pe langa el si i-a tras una peste gura.A inceput raul sa planga saracul...mi s-a rupt sufletul ...si bineinteles ca "piticania " aia a fugit repede.Am zis ca mor de nervi... si dupa mai iasa si bunica baiatului si imi zice ca sigur plange de somn sau ca s-a speriat mai mult.firar sa fie ...mai inteleg ca iti iubesti

Ank eu i-as fi zis vreo 2 la baba aia cretina...daca stie ca are un pod fara minte sa si-l supravegheze! Cat de nesimtiti sunt unii...Cristian daca ar face asa ceva l-as manca cu fulgi cu tot...si eu am intalnit odrasle din astea razgaiate in parc...ei nu aveau jucarii si tot le smulgea pe ale lui Cristi...si bineinteles ca insotitorii se uitau si nu imi returnau jucariile...si atunci le luam eu...fara nicio jena!

Va pup! Cristina ce zi frumoasa ati avut! M-am plimbat ieri 2 ore cu Cris a pie prin centru! Ati rezolvat?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Buna fetelor azi cred ca o sa fiu toata intepata cand va trece vreun copil pe langa noi.... Am mai vazut si eu copii dar nu ca asta... si plus ca atitudinea din final a spus tot despre educatia data de ai lui acasa.M-am luat si eu de buna-sa ...ca or fi ei imprevizibili dar macar arata-i ca a facut ceva rau ... dar deh Bunica lui e un fel de BBC News al blocului si ..orice ai zice tot ea are dreptatea... si puiul ei e cel mai bun mai destept si toti sunt invidiosi pe ea

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Bine inteles ca sotul nu stie nimic ca era peste ei cred

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

he he he
am incercat sa ne jucam de-a diversificarea cu morcov
morcovul a ajuns peste tot, pe jos, pe scaun, pe fata, pe ochi.... numai in gurita nu
deci, esec total. Nu ne place morcovul.
Mai incercam si maine...

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Fetelor, salutare.
Ank, felicitari pt nunta:). Tot am incercat sa vad si eu pozele tale si nu stiu cum se procedeaza:). Imi poti spune ce trebuie sa fac?
Eu ma pregatesc de nunta intens:)Azi am probat rochia si mai trebuie un pic scurtata si am dat comanda la buchetul de flori (frezii). Cred ca o sa am mari emotii la nunta:).
Va ca voi diversificati hrana si aveti probleme cu educatia unora. Si eu m-as fi enervat la faza cu copilul ala si i-as fi zis vreo 2 la bunica....

Bebe creste:). Pana acum am pus doar 3 kg si am 4 luni saptamana viitoare. Oare e putin???
Am facut testele de infectiologie saptamana trecuta si totul este in regula. Trebuie sa fac si triplu test peste vreo 2 saptamani cred...

Sa aveti grija de voi, am vazut ca unele/unii:) au avut viroza/gripa si alte cele.
Va pup si va scriu dupa nunta cred:). Nu stiu daca o sa mai am timp sa intru pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Fancy

Fetelor, salutare.

Bebe creste:). Pana acum am pus doar 3 kg si am 4 luni saptamana viitoare. Oare e putin???

cum sa fie putin?? eu pana in sapt 21 nu am pus decat 1 kg!!! si apoi am plecat in concediu si uite asa pana la final s-au strans 25 kg!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Ce nostalgie ma apuca

Fancy, iti doresc o nunta frumoasa si o casnicie fericita!
Cu greutatea nu stiu ce sa iti spun, ca eu am tot adunat kg luna de luna pana am ajuns sa pun 30. Am plecat de la 43 kg si cred ca am pus constant 3-4 kg pe luna inca din primele luni. Deci mie mi se pare ca ai pus foarte putin .
Sa sti ca organismul acumuleaza el cat are nevoie. Sa nu-ti faci probleme ca pui prea mult sau prea putin. O sa se duca repede jos. Eu m-am convins pe pielea mea

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput