Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_nagy spune:
Avem 25 de saptamani!!!
Doamne ce zboara timpul!
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
cristina_nagy spune:
Miercuri mergem la dr si facem 4 D si inregistrarea si o sa va punem poze cu bebelina mica si voinica!!!
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
mihaser spune:
Salutare!
Cristina e exact asa cum ti-a spus Ank...eu nasc prin cezariana si pot sa-mi permit luxul asta cu calciu...tot cal-c-vita iau si eu...am luat un tub luna asta, mai iau unul luna viitoare si inca unul in aprilie...Eu nu am contractii deloc...dar e bebelina miscacioasa...Carcei nu prea fac...Slava Domnului! La sarcina trecuta a fost nasol cu carceii. Si atunci am luat calciu din luna a 6 a...ca se stia ca nasc prin cezariana...si nu am avut contractii...Atunci mi-a zis si mie dr de traba cu oasele capului ca nu trebuie sa fie prea tari daca nasti natural.
Fancy mai un pic! Abia astept sa te vad miresica ghiocica!
Pussi ai fost cumva cu fetitele in Lipovei vineri pe la 14?Am vazut o mamica ce avea 2 gogosici...cu bunica si tatic.
Fetele azi am fost la tuns si apoi prin Galerie...In sfarsit am gasit o camasa pentru prezentarea dizertatiei...Am dat 80 de Ron pe ea dar e destul de fainuta.
Am colindat apoi prin Mall de una singura 2 ore...ii tot caut flacaului chilotei ca acum daca scapam de pampers avem mare nevoie si nu prea gasesc asa mici...I-am luat unii de la Miniblu cu 15 ron perechea...era sa faca sotu cu nervii...Adevarule ca au astia niste preturi mai ceva decat in centrul Vienei...
Pentru bebelina am vazut un compleu cu o salopeta si un bolero cu care as vrea sa o scot din spital dar tot astept sa reduca pretul ca e 150 ron...mi se pare exorbitant!
Va pupacesc! Ma duc sa vad daca pleaca targovistanul meu la Eurovision anul asta! (Vald Mirita cu Nico)
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
catal_ina spune:
Salutare gagici!
Nu mai apus sa va scriu, dar sa stiti ca citesc ce scrieti macar pe fuga de nu apuc altfel.
Cristina, imi pare rau de problemele voastre de sanatate. Sper sa va faceti bine. Noi, bat in lemn, sintem ok. N-a fost racita strop.In schimb eu am fost "cobza".
Apropos de hainute, este o mamica aici pe forum care vinde hainutze(din suedia) f.f. faine si de calitate, noi cu eticheta. Am comandat de la ea de doua ori deja si sintem multumite. Daca intrati pe sectiunea de publicitate o gasiti la id-ul "puf_micutz", v-o recomand cu incredere
http://i82.photobucket.com/albums/j246/Pufilici/
cristina_nagy spune:
Miha, eu i-am luat chilotei lui Alex din Galerie si nu erau asa de scumpi. Erau la set din bumbacel, tare draguti cu ursuleti dar i=am luat anul trecut. Noi ne-am pregatit dinainte si avem muuulte perechi si am gasit si mici, unii deja i-au ramas mici.
Cand plecati la mami tau? PUpici la Cristianul grasunel !!!
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
cristina_nagy spune:
Cata, ne=am facut bine multumim lui Dumnezeu!!!
Ce bine ca ati scapat! Bravo!
Ce preturi are tipa asta la haine? sunt rezonabile?
Pupici printesei
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
cristina_nagy spune:
Scuze Cata, acum am vazut ca sunt si preturile.
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
mihaser spune:
salut!
Cristina noi plecam in seara asta...Am fost in Galerie sambata si mi-am luat o camasa de gravi faina, dar nu mi-a dat prin minte sa caut chilotei...Poate trag azi o fuga cu Cri daca e cald afara!
Fetele eu am trimis lista pe mailul comun ca sa poata oricine sa deschida capitol sau sa o modifice!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cristina_nagy spune:
Miha, drum bun si sa va intoarceti cu bine! Cat stati?
Va pupacim
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
cristina_nagy spune:
Miha, drum bun si sa va intoarceti cu bine! Cat stati?
Va pupacim
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice