Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ashera multumim!!!

Cristina, Alex 20.02.2006 si 25 cu Beatrice

Mergi la inceput

Ank, ma bucur ca ti-am fost de folos!!! Doamne=ajuta!!! Pupici lui Raulino gigantino :):):) Baiat mare!!!

Mergi la inceput

Noi maine tinem chef la tati la lucru, sambata tinem chef acasa de ziua lui Alex(cam tarziu dar ce sa facem...) si duminica mergem la un botez... asa ca o sa intram mai rar in weekend=ul asta!

Pupici la toata lumea si un we cu soare si calduros!!! Sa va plimbati piticii daca e vreme frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by cristina_nagy

Ank, ma bucur ca ti-am fost de folos!!! Doamne=ajuta!!! Pupici lui Raulino gigantino :):):) Baiat mare!!!

Raulino gigantino
Mergem la toamna la scoala in clasa 1... ca daca asteptam pana la 7 ani mergem direct la liceu

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Buna seara

Adia, tare frumusica fetita ta am vazut pozele de la botez. Ati facut la Valery? Si tortul cred ca este de la Otima Pan, ca recunosc modelul cum a fost tortul? Cu fructe?

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

da, la Valery 1 am facut, a fost super ok, m-am inteles ffff bine cu personalul, nimic de comentat. tortul este de la Ottima Pan, super bun, cu blat de bezea cu alune si crema de cocos si alune....mmmmmm....ce as mai baga o bucata.....cand am fost acolo sa comandam ne-a dat sa gustam...6 feluri...greu de ales...nu stiu daca la alte cofetarii iti mai da sa gusti...toata stima pentru ei.

Adia mami de Karla

Mergi la inceput

alaltaieri Karla a primit vaccinul de 2 luni, era sa lesin acolo la pediatra de emotii...dar nu a plans chiar asa tare si mult!
Nu a facut febra, desi eu i-am pus supozitor cu glicerina, preventiv. Azi avem voie sa iesim afara, abia astept!
Maine mergem la un botez si la o cununie...numai chefuri pe capul nostru...
Va doresc un week-end insorit si un 1 Martie plin de fericire!

Adia mami de Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

buna si de la noi.... mergem si noi imediat dupa martisoare ...dar sa se trezeasca flacaul

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

multumim fetele ... tuturor
Ank - da e in premergator ( desi multi dau cu rosii ) , bravo Raulito - frumos esti , inalt vei fi si mai adaugam noi sanatate maxima si noroc cu carul .
Ashera - felicitari ca alaptezi , noi nu am avut parte de acest lucru (multumita celor din spital ) pentru ca lapta am avut si copilul fomist rau . Dar ce "probleme " ai cu Chris ca poate te mai putem ajuta si noi cu un sfat , o idee ...

Laurentiu are tot 68 cm ca si Raulito , la kg. e putin cu cantec pentru ca in decembrie ( cand era si el mai dolofan ) la cantarire 7.3 kg. (noi zicem ca nu a functionat bine cantarul ) , acum in februarie tot 7.3 kg. desi copilul meu s-a lungit ( e adevarat ca nu e la fel de dolofan pentru ca e mult mai agitat ) dar a crescut ca si lungime ( o pereche de pantaloni nu pot sa-i dau a doua oara ca sunt deja scurti cam asa creste ) cantarire oficiala o avem programata cam pe 17-18 martie dar nu o sa mai bazez pe cantarul de la dispensar .
La mancare ... e de zambit crede-ma ca sunt foarte inventiva . Eu nu i-am dat deloc mancare din borcanele . E mai mult asa de lucru dar nici aici nu ma plang . La inceput i-am dat cartof cu morcov fierti si trecut prin sita si direct cu linguritele (pentru ca noi in general mancam cu doua lingurite una el si una eu - lingurite de silicon ), apoi mar ras , .... In ziua de azi uneori ii dau si din mancare gatita pentru noi ( cu ocazia asta gatesc si pentru noi mai sanatos) . Deja pot sa zis ca are preferinte ( dupa el ar manca doar mar , biscuiti , danonino ) .
Cristina - LA MULTI ANI ALEX un adevarat barbatel are mami deja , sa cresti mare maaare frumos si sanatos , iar la mami si tati distractie placuta ca doar la atatea chefuri ....
Adia mami de Karla pai ce o sa te faci mai tarziu cand o sa te si fugareasca pe acolo prin cabinet ca nu vrea sa stea la vaccin ??? sincer nici eu nu stiu ( ca si pe noi ne paste cel de 1 anisor...)

Gata fetele capitolul 1 sper ca nu v-am plictisit tare mult dar mi-ati lipsit tare mult asa ca recuperez

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

fgb

Adia si Karla [28.12.2007]
www.flickr.com/photos/24204066@N04/" target="_blank"> Poze Karla

Mergi la inceput

multumesc Ank!
am reusit

Adia si Karla [28.12.2007]

www.flickr.com/photos/24204066@N04/" target="_blank"> Poze Karla