Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Ashera spune:
Buna dimineatza si poftiti la 
Sa aveti un 1 martie plin de bucurie 

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
Violeta_m_tm spune:
Ceau , va doresc un inceput de primavara superb.
Cristina ma bucur ca Alex si sotul tau se simt bine. Eu am luat calciu de la 13 sapt parca pana la 16 dupa care am trecut pe elevit.
Ank83 naspa faza cu copilul ala needucat, cred ca te-ai simtit super naspa cand baietelul tau a inceput sa planga.
Dianyra eu mi-am cumparat pantaloni de gravide si o bluza din Alfa , este o croitorie care face haine de gravi, poti sa incerci sa vezi daca iti plac.
19+
poze
bebele meu
vio
Ank83 spune:
otim ... si eu cred ca o sa il pun in premergator , dar de abea pe la 7 luni jumate... atunci a zis ortopedul ca ar fi optim.Nu ma risc mai repede ca noi am avut talus valgus bilateral... si am stat cu piciorutele in gips primele 3 luni si acum mai avem pt vreo 3 sapt atelute de noapte.
Stiu ca sunt interzise in unele tari premergatoarele... in Canada de ex nici nu vor sa auda de ele,nu se gasesc in magazine, si chiar daca vrei sa le comanzi din state, nu ti le trimit din cauza politicii medicale canadiene.
Violeta ... da , chiar nasol moment cu acel copil.Bunica lui si acum intoarce capul cand ma vede
... de parca eu l-as fi pocnit pe el... nu ca nu as fi avut atunci pofta sa ii dau o palma zdravana... dar am considerat ca mai mult o merita buna-sa atunci 
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
Eu pe perioada sarcinii imi cumparam haine mai mari si lejere... cele de gravide erau de-a dreptul deprimante
... toate inchise la culoare.... un maro uratttttt la ele si blehh... nu imi inspirau deloc senzatia aceea de fericire pt minunea ce va veni.
eee sa nu uit ... un martisor de la Raul pentru bebeline si mamici 
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
ceska777 spune:
Buna gravidute si mamici de Timisoara,
eu sunt mamica unui baietel de 2 luni, Benjamin, traiesc de 1 an in Germania dar raman timisoareanca!
V-am mai citit dar inca nu am scris aici. Acum as avea nevoie de putin ajutor. Probabil unele dintre voi ati facutdeja botezul bebelusului. Noi intentionam sa il facem la vara ( va avea 7 luni, deci cam maricel) si incepem pregatiri. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste localuri/restaurante pe care le cunoasteti si le-ati recomanda pt organizarea unui botez cu min 30 de invitati.
Va multumim pt ajutor!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 2 LUNI (23.12.2007)
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
cristina_nagy spune:
Hello!
Noi am terminat cu party - urile pe vineri si sambata si mai ramane pe maine un botez.
Azi printul a fost tare fericit, a papat tortuletz facut de buni intr=o tava cumparata din Franta in forma de ursuletz. Yamiiii...
O sa pun si poze dar saptamana viitoare.
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
cristina_nagy spune:
Otim , multumim!
Ank, lasa ca acusi scapati de atelutze... mai putin si gataaaaaaa !
Ft bine ca il pui numai dupa 7 luni in premergator. Si eu la fel l=am pus pe Alex. Intai am mers cu el prin Metro, Selgros sa ne documentam si sa testam rotobile. Avem de la Chicco, iar cand l=am pus in el nu ma asteptam sa o i=a la fuga printre rafturi si tragea o papusa mare ceva pe el... a fost mortal. I=a placut din prima clipa ! Dar oricum nu=l tineam exagerat in el la inceput si apoi il puneam mai mult cand faceam curat sau gateam ca sa aibe o ocupatie.
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
cristina_nagy spune:
Multumim Violeta. Tu o sa nasti natural?
Ceska, bun venit! Sanatate lui Benjamin! Sa=ti traiasca printul!
Noi am facut botezul la Burgund si e mai micut localul adica de maxim 80 de persoane. Iar anul asta o sa facem si noi la fetita prin august(cred) dar inca nu stim unde. Oricum trebuie sa te grabesti ptr ca mai toate localurile sunt ocupate cu nunti si botezuri. Poate ca o sa ai noroc daca sunt mai putine persoane, nu stiu ce sa zic.
Noi anul acesta cred ca facem la Pacific ca avem mai multe persoane.
O sa-ti mai dau detalii saptamana viitoare.
Pupici multi
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
cristina_nagy spune:

Somn usor mamici si burtici si mai ales bebici!!!

Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
otim spune:
buna dimineata si
in loc de martisor
Ank multumim 
ceska777 noi am facut botezul la Lipova (jud. Arad - cel cu apa minerala chiar la izvor )
Cristina -mai ai energie ???
Otilia
lui Laurentiu Ovidiu