Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Am lamurit=o eu pe Adia cu mailul.

Cristina, Alex 20.02.2006 si 25 cu Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna seara

Adia, tare frumusica fetita ta am vazut pozele de la botez. Ati facut la Valery? Si tortul cred ca este de la Otima Pan, ca recunosc modelul cum a fost tortul? Cu fructe?

Cristina, felicitari ptr bebelina grasunica si miscatoare

Oti, vreau sa-l vad pe Laurentiu. Ai pus pe undeva poze cu el? Cum sunteti? Cum te descurci?

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

noapte buna.... merg si eu la nani ...ca printul doarme dusss.

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ashera multe si lui Chris . Poze nu am pus niciunde pentru ca aparatul nostru foto nu e foarte profi iar eu amatoare in domeniu ... dar pentru voi am sa pregatesc un folder . Cum suntem ??? In principiu foarte bine , ii multumim lui D-zeu ca ne-a dat un copil sanatos ( micile probleme de sanatate in principiu le-am depasit sper ) , un copil super cuminte ( ca altfel cred ca o luam razna ) pentru ca 90 % din timp suntem doar noi doi , doar 10 % suntem toti trei din pacate dar tati trebuie sa lucreze . Uneori plangem impreuna ne descarcam iar apoi ne jucam si uite asa . Oricum am fost foarte mandra cand am mers la control la ORL - la 7 luni ( am avut otita la 2 luni ) iar tanti doctor ne-a felicitat cum l-am crescut pe Laurentiu pana acum . La toata lumea le zic ca e copil crescut in mare parte cu internetul si cartile . O problema mai grea cu care m-am ales dupa nastere sunt durerile de spate (sunt in faza de analize ) si din pacate locuind la etajul 4 imi e greu sa-mi duc copilul in brate si asa trebuie sa-l asteptam pe tati sa ne duca si pe noi la plimbare .
Cam atat momentan ca doar am sa scriu si eu romanul pe capitole , nu ???

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Am pus cateva poze aici

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Foarte frumos Laurentiu... e un dulcic... mi-a placut cum l-ai prezentat in ordine cronologica ... ein rototbil dejaaa...... pai sunteti voinici

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Oti, e extraordinar Laurentiu si are niste ochi superbi . Ma bucur ca este cuminte si ca va descurcati. Din pacate, eu nu ma prea descurc singura cu Chris si de vreo 2 luni mai vine mam si ma ajuta. dar e bine si asa .
Cate kg are Laurentiu? Si ce ii dai sa pape?
Eu am inceput cu cereale, pe care acum nu le mai mananca deloc si cu borcanele de la Hipp bio. Fructele le mananca bine, adica un borcanel de 125 gr la o masa, iar legumele jumate de borcanel. Adica leguma, ca doar morcov i-am dat inca . Asta e a doua saptamana de diversificare si sunt foarte multumita. Plus ca suge inca si nu si-a scos nici o masa de lapte.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Fetele, cum faceti ca sa va apara la numele bebelului cate luni are
Vad ca si Oti si Ank au.... Cum fac sa am si eu?

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

tocmai am primit o vizita de la neonatoloaga care m-a linistit in problema ca Raul e "capos" (cea recomandata de Cristina ), la consultat cap coada... a zis ca e dezv aproape cat un copil de un an... avem 68 de cm... astia 8 i-am luat luna asta ... perimetrul cranian la ea a reiesit 43 cm... deci e bine ... suntem mari mariiiiiiiiiii.... Tipa mi s-a parut super ok ... am vorbit si despre diversificare ... de data asta pe bune... mi-a zis cum ce si cand... Ar fi bine sa incepem ca avem 4 luni jumate si cavalerul este mare si cere.. Mi-a zis sa ii dau cereale , nu multe.. si stau linistita ca Raul nu s-a ingrasat de la cereale ci de la lapte ...deci ele nu au nici o legatura.Intre timp s-a trezit si tata si a vazut cu cine seamana asa zdravan ... cat despre vigantol.. ea e de parere ca bebeii hraniti cu lapte praf oricum isi iau vit D din lapte si ca nu e neaparata suplimentarea cu vigantol... deci ar cam fi discutabil
Adevarul e ca de cateva zile mi se pare ca nu se prea mai satura cu lapte

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Ashera intra aici si urmeaza instructiunile ... http://lilypie.com/

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput