Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina_nagy spune:
Ciao!
Ce mai faceti fetelor? ce fac copii vostri? prostioare ceva?
Noi suntem cumintei si vrem tot mai mult pe afara... pe vremea asta superba!!! a venit deja martisorul cu un cadou frumos: vremea de afara!!!
Pupici si o primavara frumoasa tuturor!!!
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
Ank83 spune:
Scuze Cristina ca nu am putut intra aseara... dar bebele meu mai mare(sotul) si-a luat volan si se joaca need for speed
... si trebuie sa ajunga sa fie lider pe pista
..
Am vb cu Diana... m-a calmat... mi-a zis ca e normal ce se intampla avand dezv unui bebe de un an aproape, e normal ca si capul sa fie la fel.. ca doar nu va fi ca o portocala... iar referitor la faptul ca nu isi ridica capul bine a zis ca fiecare bebe are tonusul lui muscuar si mi-a dat exemplu pe fata ei care nu s-a intors niciodata de pe o parte pe alta si nu a mers de-a buselea si totusi la un an a mers in picioare.
Si mi-a zis ca daca Boia ne-a dat numai niste vitamine atunci e ok ca asa da la toti.. dar sa mergem pentru linistea noastra la inca un control sa putem dormi linistiti.
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
Mi-a zis ca probabil pediatra noastra se gandea la hidrocefalie... ceea ce e exclus pentru ca in mom in care incepe sa ii creasca capul e stadiul final al bolii...si nu il mai scapa decat operatia... iar inainte sunt f f multe semne clinice...iar Raul face cam tot ce trebuie sa faca un bebe de 4 luni.Daca ar fi fost vorba de asa ceva ar fi avut privirea indreptata doar in jos si nu ar fi urmarit pe nimeni si nimic.
M-a calmat 
Daca voi vrea sa merg cu Raul la un control la ea in viit se poate.?.contra cost evident..mi-a placut foarte mult atitudinea ei.
...si pediatra noastra sa ramana pe post de medic de familie![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
cristina_nagy spune:
Ank, vezi ca totul e in regula. Asa sunt unii dr mai tampiti care te sperie de te omoara.
Pupici la printul vesel si ganguritor!!!
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
otim spune:
timisorencelor , greu imi gasesc pentru unceput cuvintele , poate nu ma credeti dar am tot rescris de cateva ori , mai scriu o idee mai se supara Laurentiu , iar rescriu si tot asa ...
Cristina multumesc de intrebare suntem la faza de teste , el intelege atunci cand vrea anumite cuvinte ca de exemplu "nu e voie" dar ma testeaza dar daca renunt eu si totusi e voie ....
PUSSI - totale sunt " TUSTELE " tale am vazut poze , frumusele foc .
Poze am vazut multe , mai corect spus in loc sa citesc cam ce ati mai scris m-am tot uitat la pozele cu copilasi care mai de care mai frumusel , mai haios ...
Ashera
si eu si pe Chris , cat timp nu am avut calculator ( a iesit fum din cel vechi ) parca imi lipseau cateva degete , iar de voi nici nu mai zic , uneori ma "consultam " asa cu voi in gand ![]()
Ank - m-am tot uitat la pozele cu Raul (
si lui ) e un dulce de copil
Otilia
lui Laurentiu Ovidiu
adiagrozav spune:
la toata lumea!
de o saptamana nu ne-a mers netul...
in 16 am avut si noi botezul...poze aici...
http://www.flickr.com/photos/24204066@N04/
a fost super, Karla a fost foarte cuminte, a plans cand a bagat-o in apa, s-a inecat putin...apoi a dormit...canta muzica in local si ea dormea de rupea...toata lumea se mira cat este de cuminte si ca nu o deranjeaza galagia aia. totul a fost frumos, dar mai ales tortul...cand ma gandesc ce bun a fost, poftesc parca as fi iar gravidutza.
Azi am fost la vaccinul de 2 luni, maine facem 2 luni, sper sa nu faca reactii adverse...pana acum s-a comportat bine. vedem noi la noapte!
Adia mami de Karla
adiagrozav spune:
lamuriti-ma si pe mine va rog...cum este cu mailul asta comun?? ca va tot aud ca puneti poze acolo...cum pot intra sa vad si eu???
Adia mami de Karla
cristina_nagy spune:
Ciao!
Waw Adia ce frumusete de printesa aveti. Sa va traiasca, sa creasca mare mare si frumoasa!!!!!!
Si ce tort!!!!!!!! superb!!! cel mai frumos tort de fetite pe care l=am vazut eu! Unde l-ati facut???
LA multi ani ptr maine!!!
Pupici multi!
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
cristina_nagy spune:
Am fost la dr azi!!!!! Bebelina cresteeeeeeeeee are 865 grame!!!
Totul e super ok si miscacioasa foc!!!
Din pacate Alex nu a putut sa o vada ptr ca a inceput sa urle cand a vazut ca dr imi face ceva la burta si a trebuit sa mearga cu tati afara :(:(:(
Suntem tare fericiti!!!
Doamne-ajuta!
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice