Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!

Ce mai faceti fetelor? ce fac copii vostri? prostioare ceva?

Noi suntem cumintei si vrem tot mai mult pe afara... pe vremea asta superba!!! a venit deja martisorul cu un cadou frumos: vremea de afara!!!

Pupici si o primavara frumoasa tuturor!!!

Cristina, Alex 20.02.2006 si 25 cu Beatrice

Mergi la inceput

Ank????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Scuze Cristina ca nu am putut intra aseara... dar bebele meu mai mare(sotul) si-a luat volan si se joaca need for speed ... si trebuie sa ajunga sa fie lider pe pista ..
Am vb cu Diana... m-a calmat... mi-a zis ca e normal ce se intampla avand dezv unui bebe de un an aproape, e normal ca si capul sa fie la fel.. ca doar nu va fi ca o portocala... iar referitor la faptul ca nu isi ridica capul bine a zis ca fiecare bebe are tonusul lui muscuar si mi-a dat exemplu pe fata ei care nu s-a intors niciodata de pe o parte pe alta si nu a mers de-a buselea si totusi la un an a mers in picioare.
Si mi-a zis ca daca Boia ne-a dat numai niste vitamine atunci e ok ca asa da la toti.. dar sa mergem pentru linistea noastra la inca un control sa putem dormi linistiti.

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mi-a zis ca probabil pediatra noastra se gandea la hidrocefalie... ceea ce e exclus pentru ca in mom in care incepe sa ii creasca capul e stadiul final al bolii...si nu il mai scapa decat operatia... iar inainte sunt f f multe semne clinice...iar Raul face cam tot ce trebuie sa faca un bebe de 4 luni.Daca ar fi fost vorba de asa ceva ar fi avut privirea indreptata doar in jos si nu ar fi urmarit pe nimeni si nimic.
M-a calmat
Daca voi vrea sa merg cu Raul la un control la ea in viit se poate.?.contra cost evident..mi-a placut foarte mult atitudinea ei....si pediatra noastra sa ramana pe post de medic de familie

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Ank, vezi ca totul e in regula. Asa sunt unii dr mai tampiti care te sperie de te omoara.
Pupici la printul vesel si ganguritor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

timisorencelor , greu imi gasesc pentru unceput cuvintele , poate nu ma credeti dar am tot rescris de cateva ori , mai scriu o idee mai se supara Laurentiu , iar rescriu si tot asa ...
Cristina multumesc de intrebare suntem la faza de teste , el intelege atunci cand vrea anumite cuvinte ca de exemplu "nu e voie" dar ma testeaza dar daca renunt eu si totusi e voie ....
PUSSI - totale sunt " TUSTELE " tale am vazut poze , frumusele foc .
Poze am vazut multe , mai corect spus in loc sa citesc cam ce ati mai scris m-am tot uitat la pozele cu copilasi care mai de care mai frumusel , mai haios ...
Ashera si eu si pe Chris , cat timp nu am avut calculator ( a iesit fum din cel vechi ) parca imi lipseau cateva degete , iar de voi nici nu mai zic , uneori ma "consultam " asa cu voi in gand
Ank - m-am tot uitat la pozele cu Raul ( si lui ) e un dulce de copil

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

la toata lumea!
de o saptamana nu ne-a mers netul...
in 16 am avut si noi botezul...poze aici...
http://www.flickr.com/photos/24204066@N04/
a fost super, Karla a fost foarte cuminte, a plans cand a bagat-o in apa, s-a inecat putin...apoi a dormit...canta muzica in local si ea dormea de rupea...toata lumea se mira cat este de cuminte si ca nu o deranjeaza galagia aia. totul a fost frumos, dar mai ales tortul...cand ma gandesc ce bun a fost, poftesc parca as fi iar gravidutza.
Azi am fost la vaccinul de 2 luni, maine facem 2 luni, sper sa nu faca reactii adverse...pana acum s-a comportat bine. vedem noi la noapte!

Adia mami de Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

lamuriti-ma si pe mine va rog...cum este cu mailul asta comun?? ca va tot aud ca puneti poze acolo...cum pot intra sa vad si eu???

Adia mami de Karla

Mergi la inceput

Ciao!

Waw Adia ce frumusete de printesa aveti. Sa va traiasca, sa creasca mare mare si frumoasa!!!!!!
Si ce tort!!!!!!!! superb!!! cel mai frumos tort de fetite pe care l=am vazut eu! Unde l-ati facut???
LA multi ani ptr maine!!!
Pupici multi!

Mergi la inceput

Am fost la dr azi!!!!! Bebelina cresteeeeeeeeee are 865 grame!!!
Totul e super ok si miscacioasa foc!!!
Din pacate Alex nu a putut sa o vada ptr ca a inceput sa urle cand a vazut ca dr imi face ceva la burta si a trebuit sa mearga cu tati afara :(:(:(

Suntem tare fericiti!!!
Doamne-ajuta!

Mergi la inceput