Fulguleti de nov-dec 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 6
chinico spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
valoarea BHCG ieri era 1711 la 5 dupamasa
azi era de 1914 la 9 dimineata.
scrie pe hartie: gestatia evolueaza initial.
Mi-au spus sa merg la medicul de familie sa ma inregistreze ca gravida si sa-mi urmareasca sarcina. eu am tot dat-o cu a mea: dar este ceva in sac? mi-au spus ca-i inca mica sarcina...erau multe femei acolo, n-au avut timp de explicatii.
Voi ce parere aveti? Intre timp scurgerea s-a facut maronie si s-a redus la 3 picaturi mici mici in toata dimineata.
si eu am avut scurgeri tot prin saptamana 5, si nici in cazul meu nu s-a dublat hcg-ul in 24 h...asa ca eu spun cu Dumnezeu inainte si sa-ti traiasca bebelul nr. 2!
Aka si Andra Sarytei un milion de scuze...cu intarziere va dorim La multi ani, sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi voua!
am uitat sa o felicit pe Porumbita..sa-ti traisca fetita din burtik!!
Laura13 spune:
salutari mamici!
dani a papt la pranz iar cand s-a terminat castronul s-a uitat sa vada de ce nu mai ii da!!!! nici nu pot sa va zic cat de fericita sunt!!!! a! si dimineata am facut instructaj cu bona: fara masa plina de jucarii, doar una (noi suntem cu mainile bagate in gat daca nu avem ceva de studiat), nu ma doare daca nu termina tot ce considera ea ca ar tb sa pape, ma doare daca nu papa cu pofta ci pasiv, nu mai streseaza/forteaza copilul pt nimic in lume! sper ca ne-am inteles.....mai bine zis ca m-a inteles.
dianocica offff....mititelul....pe de alta parte ma gandesc ca ies si dupa aceea ati scapat. hai....curaj micutule, mai e un piculet! ....buna ideea cu pizza
mamaana cum ai facut pate-ul de ficat? as vrea sa fac si eu......
se vede ca mi-e foame, da?
dbunny si eu am avut scurgeri roze vreo sapt sau chiar doua......am luat utrogestan....parca
yagmur ce face luca? imi pare tare rau ca ai probleme la munca......tin pumnii sa gasesti repede repede ceva pe placul tau si cu bani multiiiiiiii!
desiree ce ma bucur ca e mai bine octavian......sanatate multa si tie! ai grija sa nu pasati de la unul la altul boala
fug si eu acasa la pui sa il pup tot ca a papat!!
ps fetele din bucuresti...s-ar putea sa ajung in martie pe la voi....dar fara bb. sa vedem. daca ajung....pot sa trec pe la voi toate sa va cunosc personal? :)
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
atudor spune:
Pupez fetilii
Raportam: noapte cu febra tinuta sub control, dar stiti la ce mod?! odata la 3 ore: panadol 7,5 ml, apoi dupa alte 3, Nurofen 3 ml...doctor dixit ca cica are laringita..hm..bagat urjent pe antibiotic (Augmentin 2,5 ml la 12 ore)...bietul pui de om, ce se mai vaita el noaptea cand il trezesc sa-i dau medicamentele...
Apropos, cunoasteti vreo metoda prin care sa i le dau fara sa-l scol? Doarme doar pe burta.....tre' intors cu fatza......
Si, logic, de cateva ore ma doare si pe mine gatul.....cam rau...bag "homeoapte" si vedem cum mai evoluez..daca nu, diseara ii trag o tzuica fiarta
Dinti, masele, cati tre sa fie in total fratilor?! Ca e umflat peste tot...are doar 7 dinti si o amarata de masea....
Of, ne facem noi mari...
Pupiciosi tuturor
chinico spune:
quote:
Originally posted by atudor
Dinti, masele, cati tre sa fie in total fratilor?! Ca e umflat peste tot...are doar 7 dinti si o amarata de masea....
..pai vreo 20 ...bea nu are inca nici unul, asa ca voi stati chiar foarte bine!
Dia1609 spune:
dbunny, si eu am avut scurgeri maronii din sapt 4.. am luat utrogestan.. si am tot avut scurgeri maronii dar cateva picaturi , si dureri de burtta ca la ciclu, aproape zilnic pana prin sapt 12.. motivul: oul nu era nidat bine.. dar s-a rezolvat, se vede, da? .. tinem pumnii sa treaca rpd si sa fie totul ok
madaluta spune:
dbunny:nu stiu ce sa zic de valoarea BHCG-ului..ar fi trebuit sa se dubleze in 2 zile, sau macar sa fie o diferenta mai mare...eu asa stiam..dar totusi e bine k e in crestere...Il mai repeti peste alte 2 zile?
Scurgerile in schimb nu sunt o problema dc nu e sange...(la darius am avut cateva saptamani bune, de nu stiam ce sa mai cred..)Tb sa iei progesteron sub orice forma sau denumire( duphaston, utrogestan, sau chiar progesteron ) .nu ti-a dat nimic? Nu face efort si nu sta mult in picioare.
Cat despre echo,daca nu e foarte performant nu are cum sa vada embrionul pana la 7 saptamnai....
Iti doresc sa nu fie decat o alarma falsa si bb sa fie bine sanatos.
AKA: multa multa sanatate si fericire
Laura:vezi k lucrurile se rezolva incet incet? bravo si sa aveti pofta de mancare din ce in ce mai mare!
Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
acs spune:
Pai atunci Ruxandra, pe cand o rochita? Facem galerie? :)
Dianocica, e putin rasfat, caci ar dormi si in patul lui la fel de bine, numai ca Victoras se trezeste de multe ori noptea si cere de baut strigand. Si cum nu vreau sa le scoale si pe printese, il iau langa mine. Si asa ma rasfat si eu putin, caci tare mult imi place sa-i stiu langa mine pe bursuci. Daca ar fi dupa mine, as dormi cu toti trei lipiti de mine :), dar stiu ca nu le-ar face bine, asa ca ma multumesc cu praslea :).
d, sa iasa odata maselele!
si Davidut de deeaA, sa nu-l mai doara dintisorii!
Mai ce mai chinuie maselele astea. Nu-mi aduc aminte la fete cum a fost. Parca au fost maraite putin, ca a coincis aparitia maselelor si cu nu mai stiu ce vaccin. Victor inca nu da semne, doar obisnuitele bagari in gura valabile pentru orice si saliva care curge rauri uneori.
atudor, multa sanatate lui Mihai! Scuza-ma ca-ti atrag atentia, dar din cate stiu (poate ma insel) antitermicele (nurofen, panadol) se pot da alternativ, dar la 4 ore distanta.
Yagmur, tin pumnii pentru un serviciu nou asa cum ti-l doresti!
Numai bine,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
porumbita80 spune:
Fetele daca vreti reteta de pizza adevarata dati pm. Fetele din Bucuresti daca cunoasteti Il Calcio Herestrau si din Amzei,deci va dau reteta de la pizza lor. Sau daca cunoasteti pizzeria Calzone din Dorobanti(era in 2005) cu livrari de la domiciliu e deschisa de mine si sot adica eu am administrat-o si sotul a facut retetarul de pizza plus el facea pizza acolo. Acum nu mai stiu daca sunt acolo ca noi am lucrat acolo pana ne-am facut societatea noastra.Deci garantez rezultatul la pizza.(am vandut multe retetare in tara ) de asta nu o fac publica reteta. Dar pentru e voi gratuit
Stela 23s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
saryta spune:
Laura - eu eram cu pate-ul din ficatei.
Am pus 250 g ficat(fiert separat si aruncat apa de 2 ori), un cartof maricel, o ceapa potrivita, un morcov, un pastarnac si o bucata de telina - toate la fiert. Lasate la racit(sa nu se raceasca de tot) apoi pus un cub de unt, 2 linguri de smantana, sare si un pic de lapte - pui dupa plac ... daca vrei mai tare pui mai putin lapte. Toate la blenduiesti si iese o minunatie ... .Spor la treaba.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
mamaana spune:
sigur altcineva a facut pate si a scris, nu eu(saryta, tu?)
eu de obicei fierb ficateii de pui si apoi ii blenduiesc cu un pic de zeama; pentru adulti se mai poate pune si ceapa sau putin slaninuta (imi ploua in gura deja... si nici nu am mancat de pranz)
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)