Fulguleti de nov-dec 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 5
deeaA spune:
Offf,mai fetelor,ce e si cu maselele astea,durere mare,asa de rau plangea saracutul(dupa cateva incercari de a-l adormi)ca l-am luat in brate si imediat s-a cuibarit la pieptul meu si asa se vaicarea si asa ii curgeau lacramioarele pe obrajiori,off,off,l-am luat si l-am leganat si ii cantam asa in soapta la ureche,iar in cateva minute(max 3)a adormit,ce nu a mai adormit el in brate de cateva luni bune(numai asa il adormeam,leganat in brate),offfff,pupam si pe d.cel mare sa-i treaca si lui repede si pe toti fulguletii suferinzi
dianocica spune:
azi m-am spart in figuri am facut pizza pt d. fund de paine cu lapte, suc de rosii, neste legume congelate si piept de pui fiert, bagate la cuptor, astept sa le scot sa rad niste cascaval peste..iam iam...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
adinazot spune:
quote:
Originally posted by dianocica
azi m-am spart in figuri am facut pizza pt d. fund de paine cu lapte, suc de rosii, neste legume congelate si piept de pui fiert, bagate la cuptor, astept sa le scot sa rad niste cascaval peste..iam iam...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Buna idee!!
Eu am facut spanac ,reteta lui DONIA,si ou,sa vedem cat succes vom avea!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
desiree spune:
noi un pic mai bine, nu pot crede a dormit 12 oreeee....o pauza de tz scurta pe la 5,administrat nurofen pentru ca era cam caldutz, apoi o pauza de sterimar la 8 si iar somn,,a papat acu doarme iar...cred ca e mai bine, doamne ajuta poate scapam de antibiotic
eu am mucii pana la brau,mi-am fiert niste vin in loc de sirop de tuse.....dumnezeu m-a pedepsit sa vad si eu ce simte el mititelul pe viitor sa am grija pe unde il plimb!
dianocica, mersi, da, am observat ca doarme mai bine sub nurofen si e mai linistit..i-am dat azi-noapte si acu iar..o sa ii mai dau pana diseara!
va pup pe toate!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dbunny spune:
valoarea BHCG ieri era 1711 la 5 dupamasa
azi era de 1914 la 9 dimineata.
scrie pe hartie: gestatia evolueaza initial.
Mi-au spus sa merg la medicul de familie sa ma inregistreze ca gravida si sa-mi urmareasca sarcina. eu am tot dat-o cu a mea: dar este ceva in sac? mi-au spus ca-i inca mica sarcina...erau multe femei acolo, n-au avut timp de explicatii.
Voi ce parere aveti? Intre timp scurgerea s-a facut maronie si s-a redus la 3 picaturi mici mici in toata dimineata.
Dianocica si noi ni-s tot ca voi, nu tu papa, nu tu somn...mama lor de dinti!
Asiza si restul fetelor sunteti minunate!
Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
porumbita80 spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Mi-au spus sa merg la medicul de familie sa ma inregistreze ca gravida si sa-mi urmareasca sarcina. eu am tot dat-o cu a mea: dar este ceva in sac? mi-au spus ca-i inca mica sarcina...erau multe femei acolo, n-au avut timp de explicatii.
Voi ce parere aveti? Intre timp scurgerea s-a facut maronie si s-a redus la 3 picaturi mici mici in toata dimineata.
Dianocica si noi ni-s tot ca voi, nu tu papa, nu tu somn...mama lor de dinti!
Asiza si restul fetelor sunteti minunate!
eu acum cand am ramas gravida am facut 3 teste toate imi dadeau negative, am dat analiza sange explicatia a fost ai putea fi gravida, am mers la eco si acolo mea confirmat 100% embrionu avea 5 sap., era bine instalat in uter.Acum nustiu ce sa zic poate mai mergi la alt cabinet la un obsterician bun.De eliminari stiu fete care au avut pana in trimestru 2 de sarcina, nustiu ce sa zic mai mult. Doamne ajuta sa fie asa cum va doriti.
Stela 23s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
saryta spune:
Multumim fetelor pt urari.
Noi am facut pate din ficatel de pui ... a iesit o minunatie le-a placut la nebunie ... o sa mai fac.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
mamaana spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
e bine ca valoarea e in crestere
si eu am avut scurgeri prin saptamana 8-9 - spital urgente, control- col inchis, trimis acasa
la jumatate din sarcini e considerat 'normal' sa fie scurgeri in primele 12 saptamani
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Yagmur spune:
Iarasi nu am citit nimic.. s-ar putea sa nu mai apuc sa intru.. acum ne pregatesc "hangarul" .. cred ca vom fi 20 in birou.... gata cu viata mea frumoasa .....
Am mult de lucru, dar sint cam fara chef.... sper sa gasesc ceva anul asta ....
Va pup si sper ca totul este bine la minunate si familia aferenta..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca