Fulguleti de nov-dec 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 4
Raluca_u spune:
Neata fetele,
AKA La multi multi ani
Sa-ti dea Domnul sanatate,
Judecata inteleapta,
Viata lunga pamanteasca,
Ce doresti sa se-mplineasca!
scuze de intarziere.
va pupam
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
saryta spune:
Aelita - multumim ... intradevar iedutele mici au ochii albastri ca mine, iar Andra ii are caprui ca tati.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
a_deju spune:
“neata fetili, minunatili!! salutari de la vecina si pretena bundesrepublik, unde e frig si ceata, ceea ce nu-i impiedica pe bastinasi sa se dea pi strasse in tricou...io in 3 puloverase, geaca trasa bine pested urechi, fularu' facut sul de vreo 3 ori si suferind tacut si interorizat pe tema lipsei de manusi... da' e bine, si liniste, si case frumoase, si campii cu iepuri ezact in fata lu' casele frumoasele :)
aka, sa traiesti, sa infloresti!! la multi ani!!!
saryta, sa-ti traiasca andra!! 9 ani...pai e domnisoara in toata firea :) la multi ani si voua!!
ktrinelu', da' cin' te-a suparat dom'le??? zi, ca acu' arunc cu buzduganu'.. :)) si ia tge rog, nu mai pune tu la suflet toate tampeniile... pup mare de la mine !!
din motive de mozilla (pe care o urasc sincer..) si tastatura nemteasca, nu pot sa bolduiesc, sa parantezo-patratuiesc, sa pun smileys... bine macar ca m-am prins ca y e z si z e y.. eee, cine stie intelege :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
dianocica spune:
mai stiti cand v-am zis ca a iesit al 4-lea canin? adica acum vreo 2 zile? no..gata pauza..au inceput ultimele 4 masele sa se miste. iar nesomn, iar nemancat..cunoasteti regulile..atat de rau imi pare de el...2 zile de odihna a avut. adevarul e ca era rupt saracutul, a dormit de a spart zilele astea, zi noaptea si ziua. sper ca a apucat sa se refaca un pic ca o luam de la capat :(((
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Raluca_u spune:
Of Diana, pupam Davidutu sa creasca repede repede maselutele sa se linisteasca.
A-deju tu stii ca imi faci ziua mai frumoasa cu mesajele tale, da? te pup. La noi e soare.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
adinazot spune:
quote:
Originally posted by a_deju
“neata fetili, minunatili!! salutari de la vecina si pretena bundesrepublik, unde e frig si ceata, ceea ce nu-i impiedica pe bastinasi sa se dea pi strasse in tricou...io in 3 puloverase, geaca trasa bine pested urechi, fularu' facut sul de vreo 3 ori si suferind tacut si interorizat pe tema lipsei de manusi... da' e bine, si liniste, si case frumoase, si campii cu iepuri ezact in fata lu' casele frumoasele :)
aka, sa traiesti, sa infloresti!! la multi ani!!!
saryta, sa-ti traiasca andra!! 9 ani...pai e domnisoara in toata firea :) la multi ani si voua!!
ktrinelu', da' cin' te-a suparat dom'le??? zi, ca acu' arunc cu buzduganu'.. :)) si ia tge rog, nu mai pune tu la suflet toate tampeniile... pup mare de la mine !!
din motive de mozilla (pe care o urasc sincer..) si tastatura nemteasca, nu pot sa bolduiesc, sa parantezo-patratuiesc, sa pun smileys... bine macar ca m-am prins ca y e z si z e y.. eee, cine stie intelege :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Sa-ti dea D-zeu sanatate,ca stii sa aduci nu zambetul ci rasul pe buze oamenilor cu stilul tau super haios,deci iar m-am ras....distractie faina !!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
adinazot spune:
AKA,la multi multi ani,sa fii fericita!!!!
SARYTA sa-ti traiasca printesa!!
DEEA,super scump studiosul tau!!!
DBUNNY,domne da sa fie bine,eu una iti tin pumni,si va fii bine,pusici!!
DIANOCICA,pupam D cel viteaz,si dansator si scump!!!
KTRINEL,bravo pt Julie,e fata faina!!!
ce mai era,nu mai stiu,ieri nu mi-a mers netul si parca imi lipsea o mana.....
cert e ca va pup pe toate ,putere si sanatate la toata lumea!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
danita spune:
neatza fetili
pisikaaa ha batrana : was machst du? ohh ja ja :P:P
meniu de pranz la noi: ciorba de fasole verde cu smantana ;)
pupici
D
ps bb face nani in brate la je