Fulguleti de nov-dec 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 7
danita spune:
facut carnita de pui la gratar cu cartofi fierti .
eu am fost mai incantata ....el a papat ... normal :)
pupici ca iara mi-a venit un stol de idei si tre sa sap pe net .
D
lizzy spune:
sunt rau de tot. azi noapte pe la 2 frisoane (ca dupa cezariana), rau de la stomac, vomat, dureri crunte de burta si cap, eram alba ca varul, m-am intins in baie pe gresie ca imi suiera ceva in urechi si vedeam pete negre, cred ca lesinam. si o durere la inspiratie, undeva pe trahee, la stern, nu stiu sa explic. azi dureri osoase si musculare toata ziua, mi-a scazut mult tensiunea, nu pot vorbi, nu pot manca.
asa ceva efectiv nu inteleg. a stat mama cu copiii, acum e alin. nici la tv nici la pc nu am stat deloc, ma dor pana si ochii. si iar am stare de voma. exact ca aia cand gravida! dar nu sunt, ca doar am sterilet! chiar nu stiu ce am. a vb alin cu dr, zice ca am gripa+criza de coloana (am io niste chestii cu coloana...)
citeam la pag 6 de pizza si pate... frate... imi vine sa... oare ce naiba am?!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
danutz spune:
quote:
Originally posted by porumbita80
Fetele daca vreti reteta de pizza adevarata dati pm. Fetele din Bucuresti daca cunoasteti Il Calcio Herestrau si din Amzei,deci va dau reteta de la pizza lor. Sau daca cunoasteti pizzeria Calzone din Dorobanti(era in 2005) cu livrari de la domiciliu e deschisa de mine si sot adica eu am administrat-o si sotul a facut retetarul de pizza plus el facea pizza acolo. Acum nu mai stiu daca sunt acolo ca noi am lucrat acolo pana ne-am facut societatea noastra.Deci garantez rezultatul la pizza.(am vandut multe retetare in tara ) de asta nu o fac publica reteta. Dar pentru e voi gratuit
Stela 23s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
Cum sa nu stiu Il Calcio din Herastrau?!!! Si Calzonele din Dorobanti!!! Ia uite ce mica-i lumea!!! Eu sigur vreau reteta aia, se poa?
Pupam
danutz spune:
Diana, ce zici tu acolo seamana cu enteroviroza. Ce ai mancat? Poate e mai bine daca vomiti si reusesti sa iesi afara... Offfff, ce greu trebuie sa-ti fie!
Laura, eu in mod sigur vreau sa ma vad cu tine. Sa ne zici cand vii si poate organizam ceva in grup!!!
Atudor...ehehe...mult mai este pana or sa iasa toti dintii...mult mai avem de tras!!!
Deea, admirat micul cititor!!!
Ktrinel, cin' te-a suparat draga mea?
Dbunny, cand tre sa repeti analizele?
Nu mai stiu...oare ce mai era?
Chiar nu stie nimeni nimik de Chris? S-a intamplat ceva?!!!
Io sunt iar proaspat venita de la endocrinoloaga, care m-a trimis (iar) la chirurg la control! O sa-mi iau un timp rezonabil de vreo luna, timp in care sa-mi adun putin gandurile...si dupa aia o sa ma duc!
Maine vine mama, abia astept sa o vad, a fost si ea prin spitale in ultimele 2 luni, acum e bine, vine sa stea cu Rares pentru 4 zile, cat noi o sa fim la Viena. O sa vina si bona, am aranjat cu ea sa iasa ea cu Rares afara in fiecare zi si sa stea sa o ajute pe mama la baita. Sper sa se descurce impreuna...sincer, am oaresce emotii!
Maine o sa fie o zi tare grea la job, auditul ar trebui sa-si termine raportul, eu o sa ma cert cu ei pe raport sa-i conving sa mai taie de pe acolo cate una alta...probabil ca o sa ajung tarziu rau acasa,energie nu prea mai am, sunt mult sub limita admisa.
Sper ca astea 4 zile de vacanta sa-mi spele creierii si sa-mi incarce bateriile ,ca tareeee mai am nevoie...
Va pup pe toate, sanatate multa bolnaviorilor,...nu cred ca maine mai apuc sa intru, sa ne revedem cu bine!
desiree spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
sunt dezamagita...nu ma starniti... apropo de cine ne influenteaza.cu una cu alta, pe una pe alta...in fine.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
nu vreau sa te starnesc, cred ca stiu exact ce simti! in timp, devine obisnuinta!
noi o tzara mai bine, de fapt el ca a pus stapanire pe mine afurisita asta de laringita!acu doarme, muci mai putini si tusea cam la fel deocamdata! macar nu a avut febra, a papat, s-a jucat!
deci e bine!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Laura13 spune:
dia please, mai spune-mi o data unde mergeti la turci.....am retinut antalya, dar la ce hotel....am uitat please!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Monicabb spune:
Saryta, Donia, Aka si Acs, va rog sa primiti si de la mine urarea de la multi ani! Sa fiti sanatoase!!! Si ai vostri iubiti la fel! .
Ruxandra, bine ai revenit! Cum a fost regasirea?
Raluca_u, stii ce m-a mai impresionat pe mine? M-a impresionat ca ne-ai povestit la un moment dat ce bine te simti cand razi in hohote... Ce imagini diferite... Eu iti multumesc ca ne-ai povestit ca sa-mi dau si eu seama inca o data ca eu nu am probleme.
Noi ne laudam cu o zgarietura sub spranceana stanga, doua vanatai pe obrazul drept si nasul un pic zdrelit. Astea le-a capatat in doua zile consecutive in doua cazaturi serioase. Parca e boxer. Trebuie sa fiu mult mai atenta, e clar.
Doarme in continuare prost. Chestia e ca m-am obisnuit atat de mult ca tare mi-e drag cand ma duc la el la prima trezire (intre unu si doua jumate) si-l iau langa mine. Ce e mai bine acum e ca bea laptic din biberon seara.
Dinti nu au mai iesit, eu tot astept.
Va pup
Noapte buna
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
dandusa spune:
printre picaturi...
Raluca,
sa stapaniti santatosi masinuta
Dianarus,
as vrea sa te ajut altfel decat cu sfaturi si incurajari...,imi pare asa de rau ca nu te simti bine...si parca-i un facut...,scapa Ianis,ia Marca...,scapa Marc ia Diana...,mi se pare incredibil...,ghinion curat...,muulta santate iti dorim
Donia,
felicitari pentru minunata Roxana
Ruxandra,
bine ai venit sanatoasa,abia astept sa ne vedem...,felicitari pentru Matei si pupam carliontatul de Grigore
Laura,
abia astept sa veniti...,tinem legatura...,daca nu aveti unde sta,va primim cu drag...
Porumbita,
felicitari pentru Cleopatra sa fie sanatoasa
Ktrinel,
pupam pe Julia
sper din suflet sa nu te provoace nimeni...,sper sa nu mai existe discutii vreodata pe aici...,ca eu,sincer nu le-as mai putea duce...,s-au schimbat o mie de lucruri...,oameni...,timpuri...,nu poate fi ca inainte...,niciodata nu va fi...,dar putem incerca sa ne acceptam si mai ales sa ignoram situatiile in criza ,hai sa facem din luna asta ,luna tolerantei...,luna in care ne iertam aproapele...,luna in care incercam sa vedem floricele pe campii si restul duca-se pe apa sambetei...
trec printr-o perioada f dificila...,mi-e greu sa vb despre asta cu voi pentru ca ma doare f tare...,poate deaia imi doresc ca macar aici unde intru doar sa ma relaxez,sa vb despre comorile noastre...,imi doresc sa fie liniste si pace...
Aelita,
pupam comorile
Lavinia,
zi-mi un film nou,comedie...,ceva sa ma dea pe spate...,ca simt nevoia sa rad cu pofta
Adeju,
vacanta minunata
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dia please, mai spune-mi o data unde mergeti la turci.....am retinut antalya, dar la ce hotel....am uitat please!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
nu stim inca unde... agentiile de turism nu aveau inca portofoliile facute pe anul asta, cica mai incercam peste 2 saptamani.. sa vedem oferta si hotaram .. veniti si voi cu noi? m-as bucura
ma declar ruupta de oboseala.. 3 zile si 3 nopti luuungi fara tati care soseste in noaptea asta ... zile si nopti de maraieli, tipete, nervi,nemancat, toate cauzate de dinti... cei 4 de sus umflati rau toti, de 2 zile a iesit unul complet, ii asteptam cu drag si pe restul .. sufera f tare si nu ma lasa s-o dau cu nici un nenorocit de gel de gingii seara sau noaptea... in timpul zilei ma lasa, noaptea nu.. si se chinuie, plange rau in somn
cand ma gandesc ce cale lunga mai avem cu dintii ca doar a iesit de abia nr 3 ... ce ii mai invidiez pe dianocica si pe d ca au dantura completa deja
mai vroiam sa povestesc ceva, aveam multe de raspuns, chiar dc am citit pe sarite... dar... .. jale mare, s-a dus si ultiumul neuron.. de oboseala