Fulguleti de nov-dec 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 8
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by deny75
dghgi
DENY mami de AZELIA 26.10.2006
POZE
noapte buna si tie azelia
deny75 spune:
Scuze de mesajul de dinainte,ma pregateam sa scriu si a intervenit la tastatura Azelutza...
"Cand iti vine sa plangi,adu-ti aminte de clipele in care zambeai...cand simti ca viata nu are niciun rost,gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait...cand simti ca vrei sa mori,gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...iubeste-ti viata si mai ales prietenii...sunt cele mai de pret lucruri"
citat dintr-un mail pe care l-am primit azi.
Zilele astea am fost intr-o pasa proasta dar incet ,incet imi voi reveni.
toate mamicile si toti fulguletii
mamaana spune:
ma pregatesc sa plec acasa...
mi-am luat liber maine si poimaine, iar luni oricum aveam liber ca au inventat 'ziua familiei' ca tot nu era nici un week end lung in februarie
sa va gasesc vesele si cu copiii sanatosi
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
adinazot spune:
Am avut succes cu spanacul si oul la pranz,in sfarsit ii revine apetitul usor usor!!
YAGMUR,DANDUSA,imi pare rau ca traversati perioade dificile,nici eu nu-s departe...va pup
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
adinazot spune:
La baie in seara asta!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Teutz spune:
Salutare, minunatele mele mamici!
Eu am ramas un pic in urma cu cititul, pentru ca zilele astea am de invatat (mai degraba citit) pentru niste examene de vineri si sambata. Dar o sa recuperez eu in week-end.
Am si eu o mare rugaminte pentru mamicile din Bucuresti: daca imi puteti recomanda ( eventual pe PM) un medic ortoped pediatru bun (care sa aiba un tarif rezonabil) va raman recunoscatoare!
Saptamana trecuta am observat la degetul mare de la piciorusul drept al Alexiei ceva ca o descuamare, ca si cum ar fi ciupita pielea in mai multe locuri, nu stiu cum sa o descriu (arata asa), care s-a cam accentuat. Mi-e teama ca se va face bubita in curand. Are si la piciorul stang la fel, dar mai putin. Dupa cat am studiat-o eu cred ca nu calca cum trebuie (trage cumva degetelele spre exteriorul corpului... sper ca se intelege ceva) si as vrea sa o vada un ortoped, sa vedem ce spune si el.
Adina, am vazut-o pe scumpetea de Ale la baita!
Urez si eu cu putina intarziere:
La multi ani AKA!
La multi ani Andra de Saryta!
Va pup pe toate!!! De-abia astept sa citesc in week-end ce ati mai discutat pe aici.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
aelita spune:
ADINA-ce sa te mai bage in seama la cat e de preocupata cu dopul!! cu dusul e de belea !! stie sa il puna pe ea,si mai ales ,studiaza jetul si il apropie pana lipeste dusul de piele.
si a mea e fascinata de dus,dar nu iiplace jetul pe piele,plange cand o limpezesc la final.si ea il ia in mana,dar nu si-l pune pe ea,ii e cam frica.
DIANARUS-chiar ciudate starile pe care le povestesti !!! ia vezi sa nu fie ceva si de la sterilet,vreo infectie,am mai auzit de lesinuri din cauza lui...
MONICA-pupam vanataile lui Dragos.
ATUDOR-pupici lui Mihaita,sa treaca !
DEA-ce studios e DAVID ! Tare concentrat !
DBUNNY-cum te simti? ceva vesti ????? m-am gandit azi la tine.
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
26s(DPN 18mai2008)
aelita spune:
Sa va arat ce tampenii mai face Sofía :
Cum intra in cosul de fructe .
Cum nu mai poate iesi din cosul de fructe .
Si cum ne-a salvat tati.
Promit ca nu mai faaaaaac !!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
26s(DPN 18mai2008)
Ktrinel spune:
teutz,
si eu vroiam sa va intreb pe tema asta ...acum ca toti fulguletzii merg in picioare, vreau sa stiu daca ati observat ceva schimbari/particularitati ...de ex spre toamna si Julia prezenta ceva de genul Alexiei...pielea era uscata, alba, cu striatzii, parca se si descoama un pic...ca de la o frecare...doar la degetele mari insa....apoi au inceput sa se rupa unghiile (tot la degetele mari)..oricat de scurte le-as fi taiat..se rupeau ba franjuri, ba la colturi...i-am studiat si eu mersul si am observat ca isi strange degetele spre interior, cand merge sau sta ...aveau sens parca acele "bataturi", nu? mi-am zis ca e inca la inceput si mersul se va "maturiza"...dar vad ca persista ..piele e mereu un pic zdrentzuita, mai alba, unghiile cam zdrentuite...ceilalti fulguletzi cum sunt?