Mamici de iulie-august 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
baby_r7 spune:
am vazut ca vorbiti de nasteri.
eu o sa nasc prin cezariana din motive medicale, dar sincer daca as fi putut opta, as fi ales nasterea naturala.
din punctul meu de vedere, dupa te refaci mult mai repede.
oricum ar fi, abia astept sa treaca timpul si sa il tinem pe Alex in brate la vara....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eu acum 2 ani m-am operat la ovare si noaptea de la reanimare mi-a ramas intiparita in minte.
naspa noapte.
poate ca de aceea nu ma incanta cezariana printre multe alte motive.
ROXANA
+14 de
Stefan Alexandru
AnnaBaby spune:
Mada am uitat sa te rog sa-mi treci si mie la listuta numele dr. Zoican Gabriela, Maternitatea Bacau. Ms 
Anna
17+ cu
Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Ralu ms.
Baby cu placere.
Anna fain ca e asa de treaba doctorita. Asa e trebuie sa fii pregatita pt ambele variante ca nu stii ce se poate intampla, de ex aici in orice carte de gravida si chiar si in caietul de la spital ai loc sa completezi un plan de nastere dar moasele te sfatuiesc sa nu il faci pt ca tu te hotarasti pe un mod de a naste de ex in apa sau eu stiu cum fara ajutoare contra durerii si cand ajungi sa nasti te doare de nu mai suporti si cedezi si ceri epidurala sau ceva si apoi regreti si te simti f aiurea ca tu vroiai fara si erai sigura ca vei naste fara ajutor pt durere si de fapt tu ai avut epidurala. De asta e bine sa nu faci planuri ce va fi va fi in fct de cat de tare te doare ai sa alegi daca vrei ceva pt durere si ce vrei ca sunt mai multe variante aici este gas and air care il inhlaezi multe au zis ca le ametsete f tare si unele chiar au vomat de la asta, apoi sunt injectiile care eu nu stiam asta despre petidina da am aflat acuma ca poate cauza ca bebele sa respire mai greu la nastere si poate de asta fata a avut pb cu respiratia cand s-a nascut, nu stiu sigur, da asa am citit si apoi epidurala.
Oricum daca as putea am sa vad cum va fi de data asta nu as face injectia ca tare naspa m-am simtit mi-a mai luat din durere dar eram tare ametita se cam invartea camera cu mine, noroc ca nu m-a luat cu vomat sau ceva.
Anna am adaugat la listutza.
Cu placere.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
M&M spune:
Camy, imi pare rau ca trebuie sa treci prin aceasta situatie acum!!!! Poate ar fi bine sa mai vorbiti, dar nu prin telefon, daca ati putea fata in fata. Multa putere si ai grija de tine si bebe.
Bujo, felicitari pt caruciorul albastru!!!!
Ajungem din urma fetitele!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
13+, cu 
baby_r7 spune:
eu va las acum....plecam acasa in sfarsit.
abia asteptam sa treaca ziua asta.
azinoapte nu am dormit prea bine si imi picau ochii de somn.
sper ca la noapte sa dormim si noi mai normal un pic.
vroiam sa va intreb ceva:
voi beti multa apa?
eu noaptea beau 4 litri de apa si normal ca ma plimb la wc foarte des................
dr. a zis ca e bine daca beau apa.
dar eu sunt o somnoroasa de fel.
si a inceput sa imi lipseasca somnul........![]()
![]()
![]()
![]()
ziua zici ca sunt zombi......
dar se pare ca se obijnuieste corpul cu programul lui bebe.......![]()
![]()
![]()
va
pe toate!!!!!!!!!!
ROXANA
+14 de
Stefan Alexandru
dia_filipas spune:
Buna seara fetele!!
Bujo FELICITARI PT. BAIETEL!! Sper din suflet sa se rezolve micile probleme, si sa nu fie nevoie de internare!! Va sa zica si tu esti in pana de nume de baieti...si eu...si presimt ca o sa fie baiat.
Mona bafta la doctor!! Te asteptam cu vesti bune!!
Mada Imi dai curaj. Eu ma consider lasa si ca nu sunt in stare sa fac fata unei nasteri vaginale...dar citindu-te parca nu pare chiar asa inspaimantator si oribil. Sper totusi ca sa se faca epidurala si la noi in oras, asa just in case... Tare ma bucur pt. sfaturile si experientele tale, ca sunt sincere!!
Biribu Felicitari pentru mica dezmotata!! Simpatica cu gelozia...Si eu am fost geloasa pe fratele meu cat a fost bebe. De fapt atata de geloasa incat i-am zis intr-o zi la maica-mea: "Auzi, acu l-am vazut, ne-am jucat cu el, da' du-l inapoi ca noua nu ne trebuie..." Aveam 2 ani...
Camy imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva. Sper sa va limineza Dumnezeu sa nu luati o decizie in graba, sa va acordati un timp sa vedeti ce simtiti cu adevarat. Suntem alaturi de tine!! Ai grija de bb!!
Didi felicitari pentru primele sutulete primite!!
Felicitari si celorlalte fete care au aflat vesti bune despre bb!
Nati nici eu nu stiu inca ce e bb, nu esti singura!
Madina sper sa te simti mai bine!!
Multumesc pentru lamuririle cu baia fierbinte, m-am mai linistit!!
Gata, am plecat ca am intalnire cu dr. de familie. E o tipa tare draguta si atenta, si sta doar la 2 scari de mine!! Norocul meu, cand e ceva, tusti la ea! Vrea sa ma vada in fiecare luna...sa ma masoare la tensiune, greutate, sfaturi etc...
Apropo in general care e starea voastra de spirit? Eu is incredibil de vesela, chiar si in momente stresante, si ma hilizesc din orice, aproape incontrolabil...mare schimbare in bine, de la deprimata si pesimista notorie care eram inainte...
Va pup. Intru sa va zic ce mi-a recomandat dr. si sa vad ce vesti mai aduceti. Sper sa fie bune!
Pupici dulci la toate fetele!!
dia
18+
strumfuletz
poze
slideshow
M&M spune:
Baby_r, eu inainte de sarcina beam cate 2- 3 l de apa plata pe zi; de cand am ramas gravida, nu stiu ce am , dar mai mult de 1 l- 1,5l de lichide pe zi nu mai pot bea...
Numai cand ma gandesc ca trebuie sa beau ma ia cu greata...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
13+, cu 
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by georgiachifu
Sunt si eu o graviduta care dupa niste calcule facute, ar trebui sa nasca pe 28 iulie, si ne dorim foarte mult sa iasa leutz ca taticul lui, dar e posibil sa se nasca cu 2 sapt. mai devreme si nu o sa mai fie leutz ci o sa fie rac. :-( Sper sa fie sanatos(a), orice ar fi, numai sa fie bine.
Chifu
Georgia bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Sa ne dai datele tale sa te trecme in listutza data nasterii, data ultimului ciclu si data probabila a nasterii.
PS Georgia a scris la capitolul 28 sper sa ne gaseasca i-am raspuns si acolo, just in case.
Mada

si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
MissJJ spune:
Baby eu is ca si Camy inainte parca beam mai multa apa acuma beau da nu reusesc mereu sa beau cat trebuie cu toate ca stiu ca nu e bine am zile cand beau mai mult si zile cand pun gura pe apa si parca mi se apleaca de la ea.
Dia ma bucur ca te ajuta.
Si eu credeam ca si tine ca nu am sa fiu in stare dar a fost ok acu ma bucur ca aici te bat la cap cu nascutul natural. Ms de aprecieri.
Bafta la control.
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Didi81 spune:
Camy, of, imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva
. Cred ca e foarte important in astfel de momente sa ai pe cineva aproape, un prieten care sa te asculte. Asa ca ori de cate ori simti nevoia, suntem aici sa te incurajam si sa iti fim alaturi moral
. Stiu ca e greu, dar incearca sa gandesti cat mai optimist.
Mada, frumoasa povestea nasterii tale
, sper sa fiu si eu la fel de curajoasa, pentru ca daca nu vor fi contraindicatii, asi vrea sa nasc natural.
Eu in ultimul timp parca nu mai suport sa stau pe scaun... imi amorteste fundul si nu prea am incotro pentru ca la serviciu sunt la birou pe scaun toata ziua
. Ma tot foiesc, incerc sa imi schimb pozitia dar tot nasol e.
Didi
18+