Mamici de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi ms Lasa ca vine curajul atunci stai linistita.
Chestia cu statul pe scaun si eu patesc am patit asa si sarcina trecuta eu si in pat stau cand pe-o parte cand pe alta dar acuma incep sa amortesc mai rapid si ma tot frasui si e greu sa ma intorc nu mai e asa usor ca inainte simt cum se duce si burta si cum zice Nati parca zici ca se intoarce vaporul, si Flo rade de mine si ma intreaba uneori daca vreau un scripete o macara ceva sa ma ajute ca mai raman blocata si pe spate uneori si abia ma ridic.
Bine ca dupa cele 9 luni trece si revenim la normal.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua fetelor!Am intrat si eu sa va salut!
Si azi am fost in parc.E prea frumos afara ca sa stau inchisa in casa!
BUJO..felicitari ptr.baietel!
BABY..am vazut ca si tu bb Alex.Ca si mine!
MADA..am citit ce ai scris despre travaliu si nastere.Sper sa fiu si eu la fel de puternica!Ma gandesc ca de catd e lumea si pamantul femeile au nascut si nu a murit nici una de durere!
Doare putin dar cind ai puiul tau in brate uiti de tot !
Fetelor sunt constipata rauuuuuuuuuuuu!Si cind fac pipi ma doare fundul!Nu stiu ce sa mai mananc!Voi ce ziceti?Cum fac sa mi treaca?
Va pup pe toate si va multumesc ptr cuvintele frumoase!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mada, felicitari pt fetita !!!! Am citit si povestea nasterii, frumoasa, si tu o curajoasa !

Bujo, felicitari pt baietel ! Ai timp sa gasesti nume !

Cami, imi pare foarte foarte rau, si eu zic sa nu te pripesti ca nu arde acum sa dai divort ! E mai important sa ai grija de tine nu sa umbli dupa acte de divort, lasa ca ai timp de asta, informeaza-te bine inainte si ia un avocat bun. De citi ai sinteti casatoriti si citi ani are sotul tau ? Asteapta sa vina, ca odata si odata tot o sa vina si sa stati fata in fata sa discutati. Scrie-i o scrisoare cu toate frustrarile tale si intreaba-l cum e posibil sa doreasca impartirea apartamentului cind stie ca e din banii tai iar tu vei ramine si cu bebe ???? Multa intelepciune la amindoi va doresc !

Ella, incearca compot de prune,suc de prune, multe lichide si piine din multi-cereale.

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ella, la mine pentru constipatie functioneaza de minune kivi. In ultimul timp mananc zilnic kivi si nu mai am nici o problema de genul asta, chiar daca mai mananc si branza telemea sau alte alimente care m-ar putea constipa.

Didi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by Tecky

Mada tare impresionanta povestea nasterii si a travaliului prin care ai trecut,esti o persoana puternica,demna de respectul si admiratia tuturor.
Anaxena inca nu ne-ai pus poze cu noul tau look.In capitolul trecut te-am intrebat daca ai cumparat body-urile pozate de tine din Romania sau din strainatate.Mi-au placut foarte mult si m-am uitat pe la noi prin magazine dar nu am gasit nimic interesant.Daca nu vrei sa-mi zici te inteleg,pt ca fiecare mamica vrea ca puiul ei sa fie unic.

le-am cumparat din Portugalia hainutele,dar am o poza cu 2 body-uri cumparate din Romania de la coccodrillo

Ana-Maria21+
am oMARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella81it

Buna ziua fetelor!Am intrat si eu sa va salut!
Si azi am fost in parc.E prea frumos afara ca sa stau inchisa in casa!
BUJO..felicitari ptr.baietel!
BABY..am vazut ca si tu bb Alex.Ca si mine!
MADA..am citit ce ai scris despre travaliu si nastere.Sper sa fiu si eu la fel de puternica!Ma gandesc ca de catd e lumea si pamantul femeile au nascut si nu a murit nici una de durere!
Doare putin dar cind ai puiul tau in brate uiti de tot !
Fetelor sunt constipata rauuuuuuuuuuuu!Si cind fac pipi ma doare fundul!Nu stiu ce sa mai mananc!Voi ce ziceti?Cum fac sa mi treaca?
Va pup pe toate si va multumesc ptr cuvintele frumoase!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA21+

pt constipatie: caise deshidratate,alune de padure,smochine,compot de prune,seminte de dovleac,migdale

Ana-Maria21+
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Camy: eu am trecut printr-un divort,dar nu aveam nimic de impartit si a durat mult si a durut la fel de mult
oamenii la nervi zic multe,ideea este sa nu luati o decizie greshita
eu cred ca bb-lul vostru nu merita stresul la care-l supui
tu shtii cel mai bine cum stau lucrurile
de cat timp sta plecat?bb a fost programat?
eu implinesc 22 sapt si-ti spun ca tot ce simt eu bucurie sau tristete simte si bb...si se exprima de fiecare data,asha ca si bb tau simte la fel chiar dc poate nu-l simti..gandeshte-te ca el e cel mai important si nu vrei sa-l stresezi ,ashteapta sa se intoarca sotzul si vedeti atunci ce si cum

Ana-Maria21+
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

bujo, felicitari pentru baietel. Asteptam cu interes numele
nati, hai ca sintem o gramada care nu stim ce culoare sa ne punem la carucioare. Asa ca poti sta linistita din punctul asta de vedere. Eu nici macar nu pot vorbit de miscat sau altele asemanatoare, ca puiul meu e prea micut pentru asta.
dia, si eu sint mai optimista si mai vesela de cind sint gravida, mai nou cint singura pe strada Asa ca mie-mi prieste sarcina, eu inca n-astept sa nasc, vreau sa ma bucur de perioada asta. Eu inca astept sa scap complet de greturi, s-apara trimestrul al doilea al’ miraculos cu energie si chef de secs, ca sa-mi fericesc si barbatul ...
sun, felicitari ca reusesti sa ramii la fel de activa si dupa ce v-ati mutat
camy, imi pare rau de situatia creata, si eu zic sa nu luati hotariri pripite pe telefon. Probabil ca in perioada asta sinteti si tu, si sotul tau cu nervii prastie, cel mai bine e sa va calmati si sa discutati in liniste. Aveti o casa, aveti un copil pe drum, nu dati cu piciorul la tot ce-ati facut impreuna.

Nastere: eu habar n-am cum o sa fac. Dar o sa fiu open-minded, vorba lui mada, in principiu as vrea nastere naturala, mi-e o tzira frica, da’ cum au nascut altele inaintea mea oi naste si eu.

Ziua indragostitilor: noi n-o sarbatorim, de fapt chiar i-am pus in vedere lui barbatu-meu sa nu aplece urechea la toate reclamele care ni se baga pe git si sa nu care cumva sa-mi cumpere ceva. Pur si simplu mi se pare o sarbatoare exclusiv comerciala, fara nici un temei. Iar mie nu-mi place sa fiu manipulata, decit sa primesc trandafiri si ciocolata pentru ca toata lumea (tv, ziare, radio, etc) te bate la cap cu treaba asta, prefer sa primesc trandafiri spontan in timpul anului. De fapt si eu ii iau sotului cind ma apuca cite un cadou, chiar si flori, insa atunci cind am un motiv special, ca sa-i reamintesc ca-l iubesc sau pur si simplu pentru ca merita si vreau sa-l rasfatz. Hai ca m-am ambalat cu treaba asta, dar deja sint iritata de valentine’s day-ul asta.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am si eu o intrebare.. cam stupida.. : prea mult ras poate sa dauneze? eu am niste colegi de serviciu tare hazlii si uneori rad in hohote si cu lacrimi la birou. Defapt stiu ca e stupida intrebarea, nu are cum sa dauneze ca doar avem voie sa facem si alte lucrui zdruncinatoare (de ex. ) dar deh... Daca vi se pare ca exagerez cu o astfel de intrebare, nu ma luati in serios, e de vina singurul neuron care mi-a mai ramas si care probabil ca azi nu e tocmai in forma .

Didi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ella ai sa fii stai calma.
Marimar ms mult.
Turturica mama draga inhale, exhale, zen mama, zen.
Aici se tine valentinul si la noi e ziua in care ne-am mutat impreuna asa ca un fel de aniversare ca exact luni pe 14 feb 2005 ne-am mutat impreuna asa ca sarbatorim.
pe mine acu m-a sunat barabtul ca mai devreme nu a avut timp ca nu ajunge azi pana la 6 jumate cand trebuia sa faca baie la fata asa ca eu tre sa ii fac si sa o pun la nani si eu m-am apucat de facut ardeii umpluti si abia dupa ce era totul pregatit mi-am dat seama ca nu am nici un sg ou in frigider. Asa ca raman pe maine si acu a trebuit sa o iau de la inceput cu sosul de bolognese ca pt astea mai aveam pregatit in frigider.
mai trec pe la calc mai trag cu ochiul mai arunc ceva in tigaie, ca am program incarcat in seara asta. Uff sper sa aiba tren si sa ajunga acasa in timp util sa nu piarda vremea pana pe la 8 -9 ca si trenurile astea is belea.
Si noi i-am luat la fata de la Crocodillo aia e firma frantuzeasca din cate am vazut pe etichete un pulovaras de primavara verde crud cand eram in ro, abia astept sa se mai incalzeasca sa il dau sa il poarte. Oricum iar tre sa ii luam haine ca asa repede creste si deja pantalonii is scurti si la burta o strang mai repede mai cresc.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput