Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)
Raspunsuri - Pagina 6
mstela spune:
Giani,ca bine zisei mata,bv...f frumos..

![]()
![]()
Incurajare pt noi toate!
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
clauclau spune:
Asa Giani, hai sa le ridicam moralul randunicilor cu teama de nastere!!!! O sa fie asa de frumos sa va tineti puii mici in brate, cel mai frumos sentiment din cate exista pe lume! 

Dar de ce nu avem nici-o veste de la Roxana??? Ce sa facem?
Eu am dormit dupa ce mi-au plecat musafirii, cred ca m-au obosit...Acum mi-e cam foame, fug sa pap si eu pilaf cu legume si carne ( BUbu! ) si vorbim mai tarziu. Offf, daca nu m-ar durea noada asta asa de tare!!! ![]()
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 13 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
numeioana spune:
Clau, de ce doare noada?? Pe mine ma doare si intre picioare..zici ca am febra musculara![]()
Pt mami de Honey
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
aliceionescu spune:
Elena, o cunosc si eu pe d-na Lupu, eu initial am fost la ea, dar a plecat in concediu si, intre timp, am avut nevoie de dr. Si auzisem de dl. Constantinescu numai de bine, asa ca am mers la dansul cu toata increderea si nu regret, cel putin pana in acest moment.
Ma duc sa mananc ceva, ca mi-ati facut pofta si revin!
gbutucica spune:

asa ar trebui sa fie in sufletele noastre
si asta pt ca suntem
si mai suntem si frumoase si detepte .
Roxana chiar ca ne ingrijorezi
Ela ai promis de dimineata o scrisoare , dar vad ca te-ai dat lovita, o fi inzapezita iar Craiova???????? hm spune,
ioana , noada te doare din cauza ca se lateste bazinul , la fel si osul dintre picioare( se numeste cumva , dar acu nu stiu sa-ti spun) e destul de naspa senzatia , stiu, dar de ignoranta n-ai auzit sau ca asa treebuie sa fie in sarcina? ia sa vezi ce-ti creste moralu cu fraza" asa e normal sa fie in sarcina"
Clau, sper ca e bine cum am inceput mesajul, io chiar imi doresc sa va relaxati macar jumate cit is io relaxata, dar mai mult de galerie si sa transmit virtual energie pozitiva nu cred ca pot face.
Cory?????????
acu va pup
, ca ma duc sa mai fac o baie , cu multa spuma, si sa ma bag linga sot , ca e greu fara el toata ziua.
pupi] si noapte buna cu mos ene pe la gene, cu minte luminata si vise placute.
Giani
,....
37+
ca am dovada
AMR 3 saptaminisioare ?????
simonette spune:
Am intrat sa va spun ca Roxana este bine, nu a nascut! A tras o sperietura zdravana dar este acasa si va scrie dupa ce isi culca copilutzul! Imi cer scuze ca nu v-am scris eu pana acum, dar am avut treaba si necitind din urma nu stiam ca nu v-a scris!
Si eu merg sa fac acelasi lucru ca si ea... Va pup...
mami de
Luca si
in 39s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 6 zile!!!!
numeioana spune:
ce-o fi patit Roxa? Crezi ca am rabdare pana se culca Catalin?
Butucico, am eu un feeling ca si tu mori de frica si vrei sa te incurajezi singura
!!
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
midasnu spune:
Alice, si eu sper sa nu intre in concediu de Paste, exact atunci cand o sa nasc. Ma bucur ca ti-ai gasit doctorul, cum ziceai si tu in Bz e foarte greu!
Elena
30+ cu 
cory3maz spune:
Iacata-ma-s la apelu' disperat al lui Jiani-cu-TNT-si-fara-de-dop!
De citit v-am tot citit de cand mi-ati semnat beletu' de invoire (pe motiv de sarbautorit husbandu')...de scris nu m-am invrednicit...ba surmenaj, ba arsuri de stomac cumplite si infioratoare...de azi abea am reusit sa-mi revin la parametrii normali de functionare...traiasca Maaloxu' salvator!
Am vazut niste pozici cu gazulitza-printesa Iulia...careia:
"Tivul genelor se coase-n
Ferfenite de matase...
Dintr-un lunecus cu pana
I s-a-ncodeiat spranceana...
E tot pana care scrie
Fluturii din papadie..."
(l-am citat pe Arghezi cu "Frageda")! Bravo, mami Naty, ai "lucrat" frumos! Crestere ushoara!
Multzumesc, Olgutzikai si Zozelei
pentru urarile se spor la treaba (ca am avut nu gluma...de pregatit bucate pe saturate pentru devoratori...ca numai din specia asta am eu bafta de musafiri - mai putin cand gatesc creveti - la ziua lui husband musafirii mi-au "ordonat": Nu te mai obosi sa pui sarmalele pe platouri, ca-s mici...adu-ne cratitza!!! M-am executat...si le-am adus cratitzoiul...au ras tot continutul in juma'de ora!!!
)
Multzumesc lui Gudinde si lui Jiani pentru ca le-a fost dor di mini
!
Adriutza, mersi de invitatia la petrecerea virtuala a zilei tale de nastere! Mai ales ca m-ai scutit de "shrimps"!
Am aruncat cate un "ochi" pe albumele de foto ale multora dintre gagicile-randunici (Clauclau si Underqueen, par egzamplu).
NumeIoana, Roxanici-Claudici, Jiani...ati intrat in linie dreapta spre finish! Va tin pumnii sa se termine cu "happy end" Odiseea Sarcinii!
Felicitari mamicutzelor care s-au returnat vesele de la bebe-kontrol: Simonette, Sovi si cu Papacicul, Kya, Nicol-Conte!

Le tin pumnii si ma rog sa fie totul in regula cu bebelushii Elarei si lui Kitzy! 
Si rugaciuni pentru puiutzul Dianei G.!
Cory3Maz se reintoarce la o ora mica din noapte dupa ce o culca pe Larisa-Terorista si dupa ce-si face husbandul ei temele! Pana atunci pupicei-fara-discriminare la tot poporetul de randunici!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
aliceionescu spune:
Doamne, Simonette, cand vad AMR-ul tau....
!!! Am si eu niste emotii!
Maria, ce pofta am si eu de vinete! Maine tre' sa-mi fac si eu, urgent!

Kya, bv. pt bb cuminte si kg. in grafic. Eu am luat pana acum 10 kg, sper sa nu mai iau mai mult de 2kg. pana nasc, dar cred ca sunt prea optimista!
Si ca tot vb voi de mancaruri, eu aseara am facut...cozonac, cred ca am luat-o razna, da' tare bun a fost si mirosea...mmmmmmm! Si mai sper sa nu depasesc 11-12 kg in plus! Ha! Ce glumeata sunt!
Alice si
Thea