Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)
Raspunsuri - Pagina 5
lyvy spune:
Mercic pt felicitari, de vreo 2 sapt incoace simt cum trece timpul mai repede si inainte asa de greu trecea!!
Imediat imi vine randul!!!
Vineri merg la bebecontrol, ultimul din ala mai complicat si mai sofisticat, am emotii, sunt curioasa ce greutate are bebe si daca totul e bine!!!
Livi
+37
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
mary-lou123 spune:
Buna randunici,
Nu am nascut, au trecut contractiile cele rele, am vb cu o prietena si mi-a zis ca contractiile astea asa durereoase sunt de efort.. nush ce sa mai zic, k m-am saturat sa stau ca placinta in casa...
In fine, am vazut ca multe dintre voi aveti catezei, pisici, dulai. Si eu sunt mandra posesoare a unu lupisor de 50 kg, care e cu mine dinaintea randunoilui... in fine, tragedie mare pe randunoi, pe ma-sa, pe matusi-sa, pe bunica-sa, chiar si pe mama(!!!!) k ce ne facem cu cainele, k sa nu se apropie cainele de copil, k sa nu inhaleze copilul par. In fine, tragedie mare. Deci voi cum aveti de gand sa procedati? care e planul? mie mi se pare aberant sa izolez copilul de caine, pentru ca la un moment dat tot trebuie sa se obisnuiasca unu cu altu... bine, contacte surpavegheate, periat cainele, dar totusi. A mai vociferat randunoiul ceva, da i-am zis clar k eu cainele nu il dau de langa mine, daca nu vrea caine in casa sa faca bine sa faca bani sa ne mutam la vila
.
In rest, mi-am comandat o pizza imensa de la jerry si am devorat-o impreuna cu o prietena (vin cu randul la mine, de cand nu mai ies din casa
), mi-a venit comanda de la buburuza- sterilizator Primii Pasi (cel mai bun si ieftin- parerea mea), un carusel frumos, termomentru (i-am facut deja proba de 5 ori) si cadita de bebe (in aia nu incap, ca i-as face proba)... incantata de achizitii si ruinata (460ron toate), dar impacata ca am mai taiat niste chestii de pe lista..
Intreba o randunica de detergentul Sano- mea culpa, nu mai stiu care- Magazinul e la piata timpuri noi- pe partea laterala, pe dreapata (e un pet-shop alturi) si au numai produse de curatenie- toata gama sano.
Cam atata deocamdata. Eu nu sunt pregatita sa nasc, dati=mi si mie din seninatatea aia a voastra... pe zi ce trece imi piere vitejia 

.
Pe de alta parte nu mai suport, ca o balena esuata, abia ma misc, nu pot sa fac mai nimic, abia ma leg la sireturi. (vorba randunoilui- joaca inima in mine, da nu ma tin picioarele).
Pup si revin
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
37+ cu
CLARA
AMR 16 ZILE!!!!
underqueen spune:
mary-lou cu drag ti-as da si tie seninatate,
dar nici eu nu ma simt pregatita sa nasc...am zile cand zic ca totul va fi bine si zile, ca astazi, cand ma panichez de moarte...mai ales ca sunt si singura acasa, sotul fiind la servici...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
37+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 3 saptamani!!!
mstela spune:
Fetelor,imi pare rau ca sunteti panicate,dar mai aveti asa putin...luati ex la Giani![]()

Mary-Lou,ms,
eu intrebam de detergent.As comanda pe net,dar am si eu o zapaceala,chiar intrebam mai devreme,nu e ridicol sa comand o singura punga cu detergent?
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
varuna spune:
Mary Lou eu stau intr-o garsoniera mai maricica adica are pe langa camera si un living...e pe asta l-am impartit in doua si am ridicat niste pereti din rigips, adica o camaruta pentru fetitza. In primele 3 luni am stabilit eu ca or sa se vada mai putin toti trei (catel, motan, bebita) dar dupa o sa ii las impreuna. Mi se pare aiurea ca dupa ce i-am avut langa mine atata timp acum sa ii pedepsesc, si parintii nostrii sunt la fel ca ai tai...dar cine ii baga in seama
. Doar ei au crescut la tara si nu cred ca pandea cineva pisica sa nu vina in contact cu ei, ca sa nu mai spun ca eu cred ca aveau mai multe animale in curte.
Ana
33+ cu
Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
Kya spune:
Am venit si eu de la doctor, cu vesti bune: fata intoarsa cu capul in jos (asa era si data trecuta), colul in conditii bune, greutatea mea foarte buna (sunt tare mandra de cele doar 12-13 kg luate pana acum
). Burtica e sus si sta bine. Doar tensiunea era un pic cam mare (14) - cred ca de la emotii, ca la fiecare control sunt asa.
La urmatorul control facem si eco. Abia astept!
Kya
31+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
bv kya!
http://www.youtube.com/watch?v=9lxQM9rtby4&feature=related ![]()
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
midasnu spune:
buna randunici, eu va urmaresc din umbra, abia astept sa ne povestiti cum a fost nasterea, poate imi mai ridicati si mie moralul pana in aprilie! oricum nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul!
Alice, ce ma bucur ca mai este cineva din Buzau la odiseea nostra! eu sunt la dna dr Lupu, prima data am fost la dr. Paun.
Acum sunt demoralizata si obosita, maine sper sa ne fie mai bine, ma bucur sa va vad asa de ciripitoare si vesele.
Sa dea Dumnezeu sa avem numai vesti bune!
Elena
30+ cu 
numeioana spune:
Nicio veste de la Roxa?? Cred ca ne face in ciuda!!
Simo, nu stii nimic??
Am o stare de kko...n-am chef de nimic...cred ca ma duc pe la supermarket sa cumpar cate ceva de haleala... Ce sila imi e!
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gbutucica spune:
ete dau la toata lumile buna dispozitie si curaj , hai ma fetelor ca nare ce sa fie rau , ia linistitiva , serios, ce frumos o fi cind vom tine o sarmaluta sau o franzeluta in brate, ce poate fiu mai frumos, ce dureri nati mai avut ? si in plus vor fi suficienti pe linga voi sa va invete ce sa faceti
Kya , bravo de bb intors si sanatos.
Midnasu , ia fruntea sus, na-i voie sa gindesti asa ca o iei.
i
Giani
,....
37+
ca am dovada
AMR 3 saptaminisioare ?????