Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mama.....da cat ati mai scris!!!!!!!
Am intrebat-o ieri pe doctora cand am mers dupa concediu ce-a vazut la eco ca am fost ingrijorata, a zis ca totul e ok, daca era ceva ma trimitea la alte investigatii, dar cica Dopplerul zice ca circulatia intracraniana e in limite normale si atata timp cat ma mentin in limitele astea e ok.
Numa ca dupa ce-a masurat creierul de 100 de ori, va dati seama ca m-a bagat in boli.
Joia viitoare merg iar la control, sper sa-mi dea tot vesti bune, cica la varsta asta a sarcinii nu prea se mai intampla mare lucru care sa ma ingrijoreze.
BB meu e tot cu capul sus, o mai lasa pana in sapt 32 si daca nu se intoarce, tare mi ca ajung la cezariana, cica la prima sarcina rar se mai intorc dupa sapt 32, eu totusi sper sa se intoarca, daca nu, asta e.

29+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Am venit si eu de la servici, am citit repede repejor, si ce vad au inceput contractiile????Nu ma bagati in sperieti, sau da????

Deci, vreau sa va zic , ca am avut un feeling de nota 10, cam dupa o juma de ora ce am ajuns la servici, a si venit marele control, m-a prins acolo si pregatita cu toate, sunt foarte happy ca am scapat de el, era o chestiune fffff serioasa!!!

Ana, vazut burtica frumoasa si botic negru de pisoi!!!

Sovi, m-ai dat gata cu Motanski, ma faci sa o bag si eu pe Cleo la inaintare, faine poze, dar nu avea tendinta sa roada lalelele???Ca a mea roade la plante de rupe!!

Stela, bafta pe maine, sa vii cu cele mai bune vesti!!!

Mai fetelor, ma lasati sa-mi schimb semntura de azi, ca nu mai am rabdare pana maine?????

Livi +36Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Io, am schimbat-o!!!

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

lyvy felicitari pt 37+
Si eu schimb imediat semnatura la 30
Deja contractiile astea ale uterului le simt tot mai des, nu sunt dureroase, doar deranjante ca mi se intareste brusc toata burta.

29+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Cristina si rottw. meu Alex are 5 ani si tot virgin e ...cu sanse zero sa se mai intample ceva ca nu mai are outele.
Lyvy

Ana 33+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxana,Simonette...vreo veste,ceva?mai,dar ce ne tine pe jar,Roxana...nimeni nu stie nimic?!

Simo,mamica lui DAVID,,37+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Randunici, de ce nu mai este Katyc pe lista?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

clau,cris,ioana,giani,lyvy(si felicitari pt semnatura)
cris,asa e,unii nu impun suma,tocmai de aia intreb ca nu-i aiurea sa comand un singur dvd,de ex,sa vina curierul pt asta,sau se mai practica?A comandat cineva doar un produs mic?
Mi se intampla si mie sa-mi lacrimeze ochii de parca as avea ceva in ei,dar la mine cred ca e din cauza ca stau de dimineata pana seara cu ochii in laptop ca nu am ce face,sa nu innebunesc in casa.
Laly.Mai ai si tu putin.De Polizu nu stiu pe nimeni.
Lasa,kitzy,ce-o fi o fi,bebelina sa fie sanatoasa.Si baga antispastice,nu sta cu contr.

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Mstela am intrebat-o pe dr daca sa iau no-spa si-a zis ca numai daca am neaparata nevoie, contractiile astea ma tin cateva secunde si trec si nu sunt tot timpul, ar insemna ca iau un pumn de no-spa pe zi pt fiecare contractie. Daca ar tine mai mult ar fi alta treaba,dar asa...

29+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am revenit
ma duc sa fac o salata de vinete...

tot nici o veste de la roxana?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 37+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 3 saptamani!!!