Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Baiii greu e sa stai in pat mult! dupa cateva ore ma ia parca un sentiment de vinovatie, mai ales ca inca e vraiste in jur.

Doinita, abia astept sa il vad pe Boierul Jinski in mai multe unghiuri si ipostaze:). Imi place tare mult cum ati aranjat la voi acasa.
Stela, sa dea DD sa ai maine o zi fara surprize neplacute!
Underqueen, frumoase hainutele, da si mai frumoasa esti tu!
Cris, si pe mine ma mai ustura/lacrimeaza ochii cand si cand. Eu nu ma alarmez.

Un pup apasat la Clabucica-Racitura! bine ai revenit! da cu ceaiutzu, da cu plapumoara, sa treaca repede!

Alice, cand zici de voi parca ma vad pe mine acum 5 ani cand mi-am cumaparat apartamentul. Moaaaama cata huma am raschetat de pe pereti si cat praf am inghitit. Si cat glet s-a cerut!... De atunci si eu (apoi noi) tot aducem imbunatatiri. Ca si voi. Incet incet, va arata tot mai bine.
Mi-a placut cum ai gandit ref la pastile!

I-am trimis un sms lui Ariel, poate ne da un semn de viatza...
Livy, super ca ai fost pe faza la control! cam cat de des vin? si ce se intampla daca nu esti acolo?
Hai cu album de Cleo!
Sa-ti traiasca 37-le, gata, esti la super-termen!

Chitzy, si tie sa iti traiasca 30-ul!!

Mary-lou, eu in primele luni n-o sa las animalul sa se apropie de bebe, dar nu ma lasa inima sa il duc departe. O sa incaseze bai mai dese (mai ales ca il mai vad si pe la ghenna pe Mota al meu!!) si asta este. Si parerea mea e ca un caine e si mai putin periculos decat o pisica. Dar te avertizez ca eu sunt declarata mai originala pe aici, mai cu durere in cot de unele avertizari de la doctori.

Kya, felicitari pt vesti bune de la dr!

Ioana, si pe mine ma doare intre picioare tot mai tare de vo saptamana. Probabil ca face parte din kitul durerilor de bazin, numai ca le percep parca ar fi de o parte si de alta a fofoloancei. Ma doare daca vreau sa fac pasul mai mare.

Dau un pup apasat la viteaza Giani care ne vitejeste si pe noi!

Heiii ia uite-o si pe Corina-Gospodina Bine ai revenit la parametri!

Si eu pot sa ma laud ca am stagnat cu luarea in kile. Daca va amintiti, pana in renovare, am luat un kil pe sapt, vreme de 4 saptamani! deci am ramas numai cu 13 kile in plus deocamdata.

Zoze, sper ca nu te-a mancat sorecutzu!

No, va pup!

sovi 29+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

M-am asezat mai devreme in pat sa ma uit la un serial, si evident ca... am adormit. Si acum mi-e un soooomn! Astept sa ne spuna Roxana ce a patit, si pe urma fac un dus si la nani!

Azi am experimentat prima crampa in picior...

Cory bine ai mai venit pe la noi.

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Seara buna!
Scuze pentru disparitie!Am avut o urgenta!Nu m-a papat soricelul..dar..l-am vazut si eu in seara asta!Acum avem lipici pt.bun,bun pt.el-in toata casaPana maine-va fi istorie!!
Ioana pentru capitolul nou!
Vai fetelor ce emotii mi-ati dat!Am citit cu sufletul la gura pana aici!!Ma gandeam ca una dintre voi chiar a nascut!
Roxana..totusi..tu ma ingrijorezi!
Laura eu am facut ceva modificari in listuta-erau fete care n-au scris decat odata,la inceputul odiseei noastre si de-atunci..nik..Daca stii ceva de KatyC roag-o sa ne dea si ea un semn,sa stim ca este bine,ca vrea sa faca parte din stolul nostru.Daca citesti-Katy,iarta-ma si vino pe crenguta!
In seara asta ma retrag-dar maine numai am nicio treaba-I'm all yours!Mi-e dor de ciripeala de dimineataaaaa!!!
Pupici tuturor si o noapte buna!!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ela noi pana la urma am scapat de rozator cu o nuca si o oala. Asta dupa ce l-am bagat pe tata in bucatarie cu o matura. Era pe post de Tom care trebuia sa-l prinda pe Jerry

Doinita chiar ai o superbitate de motan. Asteptam pozici!

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

sovi
zoze..bine ca ai lipici pt soricel..
da nu mai vin vestile alea despre Roxana?

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Tot eu..ca daca tot am facut cercetari in listuta..trebuie sa fac si cateva apeluri:
In primul rand-Vera Alina-te astept cu maare drag pe crenguta,sa ne spui ce-ai facut azi la Dr.,ce fac bebeii,ati programat nasterea!!Hai-curaj mamico!!
Apoi-Mocanita-ce e cu tine?!Hai la ciripit!!
ella_mirica tu ce faci randunico?!Stiu ca facusei cerclaj..Ai nascut cumva si nu ne-ai spus si noua?!Restul fetelor:
Serry_ann,
RLC,
andre28,
Alina_80,
Gherman_in,
oanapopescu,
oprescuflore,
egnosis,
tonic,
Sadeth,
ada_buc,
frumussik,
ancka,
Szaboali,
Somleac,
Lalisca,
adriella,
kristynan,
ali76,
gaghi,
Anne_aug78,
niko1986,
CristinaGoji,
Valentina_C,
GianiD,
DanaGB,
aditi,ce e cu voi?!Sunteti bine?!V-am suparat cu ceva?!Dati-ne si noua un semn!!
Iar asa-ILUCAE-am vazut ca esti activa,dar numai scrii la noi..
Ririan voi sunteti bine?!Ne ingrijorati!!
Fetelor-dati un semn,va rugam!Daca nu vreti sa mai faceti parte din stolul nostru,daca v-ati inscris si va e mai bine la alta odisee,spuneti-ne si noua macar!Nu ne suparam!!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Buna seara randunici!

La subiectul cu animalele, eu nu am pisic, dar am caine, sta in casa cu noi, doarme in dormitor pe perna lui, e foarte afectuos, numai pe langa noi e mereu. Nu are voie in pat sau pe canapele, are un scaun pe care se urca si se uita pe fereastra si pernele lui, atat.
Mi-am pus si eu problema ce fac cu el? Nu numai dpdv igienic, dar chiar si dpdv al securitatii lui bebe, ca e caine mare si cand il apuca strechea si alearga prin casa il poate darama pe copil. Plus ca nu stiu cum va reactiona, animalul e tot animal, chiar daca e scump si blajin, nu a afost crescut langa bebelusi. M-am tot framantat luni la rand...afara nu pot sa-l dau, dupa ce a fost obisnuit cu noi in casa. Nu vreau sa-l dau altcuiva ca suntem foarte atasati de el, asa ca singura solutie este sa convietuim cu totii. M-am interesat si am citit cat am putut de mult si uite care ar fi principalele idei:
- trebuie sa ne asiguram ca animalul are toate vaccinele la zi, ca e deparazitat, curat, deci dus la veterinar si facut un control.

- cica ar fi bine ca inainte sa venim cu bebe de la spital, sa-i aducem un scutecel, o hainuta, ceva ce a purtat bebe si care a stat un pic si pe langa noi sa prinda si mirosul nostru, si sa-i dam cainelui sa se obisnuiasca cu noul miros. astfel i se dezvolta simtul ca bebe face parte din familie si intra si el la categoria "persoane care trebuie protejate"

- daca vrem sa facem anumite schimbari in rutina animalului, trebuie facute INAINTE sa sa se nasca bebe; de exemplu interzicerea in anumite camere. Altfel, anumalul va asocia schimbarile cu venirea lui bebe si va avea resentimente fata de el si gelozii.

- e bine sa lasam cainele sa stea in camera lui bebe ca sa nu se simta marginalizat, dar numai daca suntem si noi acolo, altfel trebuie invata ca nu are voie.

- trebuie sa ne jucam cu cainele macar 5 minute pe zi, oferindu-i exclusivitate, ca sa nu se simta neglijat.

In rest, daca in casa se pastreaza curat, aspirat regulat mochete, ingrijit caine (spalat, periat etc), nu se pun probleme de sanatate a lui bebe.
Evident, nu lasam cainele sa-l linga pe copil, dar cumva trebuie imprieteniti.

O sa pun si eu in practica ideile astea si sper sa nu am probleme.

Nu stiu care sunt indicatiile speciale in cazul pisicilor...

Vio 35+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da Zoze, multe randunici lipsa care s-au inscris pe crenguta si apoi n-au mai scris deloc! Poate acum dupa strigarea ta, mai dau un semn ceva...

Roxana, vii sa ne spui cum a fost azi la doctor? Ne-ai dat emotii sa sti!

Kya, felicitari pentru vestile bune de la doctor!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 13 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu tot astept sa intre Roxana...

Cory, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati distrat de ziua sotului si ce de bunatati ai facut...sarmale, hmm?? am si eu in congelator, facute de mama...poate le scot sa le fierb...iamii...

Clau, bun pilaful, nu? Pe unde esti?

Zozel, mama lui de soricel! il dovediti voi pana maine!

Eu am dormit 2 ore dupa-masa, iar n-am somn acum...am mancat de-am spart pe seara...am rontait intr-una...
Sunt prin zona!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Elena, chiar nu ti-as dori sa intre in concediu dr. ta atunci cand nasti!! Eu am trait in Maternitatea din Bz. una din cele mai urate experiente din viata mea, nu doresc nimanui sa treaca prin ce-am trecut eu, plus ca am mai si auzit o sumedenie de povesti...si nu de bine. In linii mari: am ajuns la Urgente, la 12 noaptea, pt. ca aveam dizgravidie emetizanta, imi crescuse tensiunea f. mult si trebuia sa ma bage rapid la perfuzii. Doar ca am dat peste 2 asistente sictirite, care m-au luat peste picior de la inceput( am cumva "dezavantajul" sa par cam pustoaica uneori + ca venisem la spital cu soacra si cumnatul, sotul era plecat). In camera de garda patul era pregatit pt somn -al asistentei, evident- si cum eu abia ma puteam tine pe picioare, m-am asezat si au inceput sa tipe sa ma ridic de acolo de parca aveam raie, m-au trimis sa ma schimb in pijama intr-o camaruta infecta, apoi au chemat dr. de garda care, dupa ce ca a venit in vreo 15 min, a inceput sa urle la mine: "Ia sa te vad eu ma' care esti aia cu dizgravidie? Pana la ora asta nu stiai ca ai dizgravidie, te-a apucat acum?? Dezbraca-te!" Mi s-au muiat iar picioarele si iar m-am asezat pe patul "cu pricina", starnind iarasi supararea asistentei care mi-a cerut sa ma ridic de acolo imediat. Deja nu mai stiam ce e cu mine, imi era rau dar, cel mai tare, vedeam negru in fata ochilor. Am intrebat de ce sa ma dezbrac dc tot sunt in pijamale, am diagnosticul deja, nu trebuie decat o perfuzie... Alea nici nu ma bagau in seama, dr. plecase, pt. cat timp, ea stie. Probabil trebuia sa ma dezbrac si s-o astept asa, ca un umil ultim om, pana cand catadicsea sa ma vada, ca doar vb aia, "indraznisem" sa ma simt rau la 12 noaptea! Ce tupeu pe capul meu! In clipa aia mi-am luat buletinul, rucsacul cu haine cu care venisem si am spus ca eu simt ca mor, da' macar sa mor acasa, linistita, nu de mana lor. Si am iesit. Soacra-mea s-a speriat, a incercat sa ma calmeze, a incercat sa vb cu dr. care nu a aparut nici la jum. de ora dupa ce-mi comandase sa ma dezbrac. Eu oricum refuzam sa ma intru iar in cam. de garda. Asa ca, pe la vreo 1,30, am ajuns acasa, am zacut ca un caine pana dim., am vomat continuu, inima mai-mai sa cedeze...Dimineata a venit sotul, am vb cu dir. spitalului, am vrut sa facem reclamatie, dar...am renuntat, am fost internata imediat si am stat vreo 5 zile la perfuzii. In continuare am o spaima grozava de Maternitate, nu numai de cea din Bz., peste tot se intampla si chestii de astea. O sa incerc insa sa ma incarc cu optimism si voie buna pt. ziua in care voi naste. Si...bunicii nostri nasteau acasa sau pe camp si uite-ne pe noi!Uffff! Ce-am mai povestit! Da' chiar tineam de mult timp sa ma "descarc" de povestea asta!

Mergi la inceput