Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ah, si cum am putut sa uit .

strumfitelor si strumfilor sarbatoriti astazi, sa fie sanatosi, papaciosi, cuminti si sa creasca mari si frumosi.

Un pupic special pt Mara (AndraZ) care e o scumpica si o frumoasa (vorbesc din proprie experienta, doar dam ture aproape zilnic prin parc ).

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Neata.
Ma inscriu si eu la o cafea, mai mare daca se poate. Sunt zombi , David s-a sculat de pe la 4 si a tinut-o tot intr-un suspin si un planset , il chinuie un dintzisor.

La categoria "discutii fara suparare", raportez 53 de kile, cu o jumatate de kg mai putin ca saptamana trecuta, fapt ce ma bucura nespus de mult. O iau usurel asa, poate kilele astea nu-si dau seama ca le-am lasat in urma si nu se mai intorc.

Cafera, eu stiam ca nu poti muta tu un subiect, ci doar adminul poate. Cred ca mai simplu ar fi sa deschizi acolo un nou subiect. Eu am vazut subiectul tau (cel despre infanrix, nu?), dar cum sunt pe langa subiect (desi ma intereseaza si pe mine), nu am putut sa emit nicio parere.

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Da, acela. Uffffff. O sa copiez si o sa pun acolo.

Imi pare rau ca sunteti maraiti. Un pupic de la Ilica i-ar face bine?

Esti o talentata! imi place mult ce ne arati. Spor la lucru.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Nikole te inteleg prin ce treci si iti doresc sa se invete cat mai repede sa doarma singurel.

Azi noapte Deni a dormit toata noaptea in patutul ei si fara sa se mai trezeasca pana dimineata. La noi inca e problema cu adormitul la san dar sper sa imi fac si eu curaj sa o dezvat.

Ma bucur ca s-a discutat despre constipatia la bebeii diversificati ca si eu ma intrebam. Si la Deni scaunele sunt foarte dense si uneori se chinuie cand face. Nu prea bea lichide si eu zic ca de-aia.

Plange Deni. Revin

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput

Cafera, multumim de pup , a fost primit si David a adormit acum (cred ca tine la somnul de frumusete).

Nikole, of, stiu ca e greu, atat pentru el, dar mai ales pentru tine. El cred ca Albastrel nu sufera asa mult, e doar problema de obisnuinta, de reflex (el stie ca doarme cat e tzatzica aproape si acum nu pricepe de ce nu mai e asa). O sa fie bine pana la urma, cand o sa-si dea seama ca daca il pui in patut nu inseamna ca-l parasesti.
Felicitari pentru MA-MA!.

Daca tot va place ce va trimit, poate primiti si un site cu poezii , muuuulte poezii, inclusiv pentru copii (David rade cand ii spun poezia cu "tica-tica-tica, m-a certat mamica ....", cred ca ii place cadenta ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza mamici !
la multi ani gasca de strumfi care va sarbatoriti azi! Doamne imi aduc aminte parca a fost ieri de acea vineri 13 toata lumea se pusese pe nascut, prietena a mea tot atunci a nascut...mi-a zis saraca"auzi tu m-am chinuit sa-l car atatea luni si il nasc vineri 13"si uite ce zi norocoasa a fost
nikole eu cand o pun pe eli in patul ei ma asigur ca ii e tare somn inainte.apoi o pun cu o jucarie ,trag roletele jos sa fie cat de cat mai intuneric,si o las acolo.maraie se joaca putin,suge degetelul si adoarme singurica.asta inj timpul zilei,din pacate pentru seara nu am reteta,ea adoarme mai intai in patul nostru si apoi o mut la ea in patut

eu tot acolo ma invart ...66,7

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Nu e week-end, dar putem rade oricum:

Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca vreo 10 metri… Soferul scoate capul pe fereastra si tipa:
- Fii ba atent!!!
Pietonul se ridica repede, speriat, impleticindu-se si intreaba:
- De ce, dai inapoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Gata am adormit somnoroasa. Era maraita rau. Tot cu dintii ne luptam dar nici urma inca de vreun coltisor.

LA MULTI ANI pentru toti bebeii nascuti astazi, sa creasca mari si sanatosi si cuminti si frumosi! Imi aduc aminte ca si mie imi propusese doctorita sa nasc vineri 13, dar nu am vrut(desi nu prea sunt superstitioasa de fel), si pana la urma atunci a fost ultimul control inainte sa nasc.

Deni a descoperit ieri ca daca sta in patutul ei poate sa se agate ca sa se ridice si a inceput sa exerseze cu ridicatul. Deocamdata doar pe un genunchi dar nu se lasa deloc. Imi place de ea ca isi pune ambitia sa faca ceva si nu se lasa. Sper sa fie asa si cand o sa creasca mai mare.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela, [alacaresetavalestepejosderas]

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetelor, sa-i tinem Danei pumnii sa termine mai repede curatenia si sa se intoarca pe forum. Nu de alta, dar mie mie dor de poze cu gingasa Daria.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Buna dimineata si de la noi!
Zic si io despre diversificare ce a mers, ce i-a placut Cristinei pana acum, desigur, nu ca sfaturi - nu e nicio garantie ca ceea ce i-a placut Cristinei ii va placea si altui copil, cred k au gusturi la fel de diferite ca si noi.
Dovleceii piure sunt in continuare in top. Practic, mananca orice cu dovlecei, chiar si broccoli. Cartof am incercat cu unt, consistenta era buna, a luat cateva lingurite si gata. Dupa ce l-am amesteact cu putin lapte (formula) a papat un castronel intreg.
Cerealele simple de orez, amestecate cu mar copt, sunt de departe preferatele, deschide gurita ca un pasaroi si cat ii dai, atata mananca. Dar pana acum nu i-am dat mai mult de 1/2 din cat scrie pe cutie ca ar fi o portie (160 ml lapte cu 7-8 lg), ca stam cam prea bine cu greutatea (8.300 la aproape 7 luni)
Mar mananca, dar doar 'bot-de-iepure', restul nu prea ii plac. A mai acceptat si golden, dar mai mult coapte, crude mai putin.
Am observat ca ii place mancarea mai 'sleita', nu k i-as fi dat-o vreodata fierbinte, dar daca e calduta (temp corpului, incercata pe incheietura) ii place mai putin decat mai rece. Asta mi s-a parut ciudat, dar si eu mananc mai degraba rece, mama s-a luptat cu mine toata copilaria sa mananc cald, nu sleit si nu s-a prins nimic. Si sarmalele le mananc reci.
Una peste alta, eu declar diversificarea un succes, nu atat ca ar manca mult si la fiecare masa - uneori nu vrea mai mult de 2-3 lingurite. Dar io ma gandesc asa: la varsta asta ii dau alte alimente ca sa se obisnuiasca si sa se regleze digestia pe ele treptat. Nu cred k intra in mari carente de nu-s' ce, atata vreme cat o alaptez. (repet, la varsta asta, pana in 8 luni) Pe ce ma bazez: cred ca specia asta de mare succes din care facem parte se dezvolta bine in conditii naturale optime - adica dk are hrana naturala disponibila. Or, si acum 5000 de ani se nasteau copii vara, iar pe vremea asta cred k puteau manca doar niste terci de cereale si, eventual, niste radacinoase fierte si terciuite, in rest alaptarea era baza, pana la primavara. Sigur, acum ca avem mai multe la dispozitie si cica suntem si mai destepti, le oferim mai multe (incl suplimente, D3, Fe etc), dar daca refuza ceva din ce le oferim de mancare, eu una nu-mi fac mari griji.
Va pup, ca s-a sculat din somnicul de dimineata.

Mergi la inceput