Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andreeaC, parca tu intrebai ieri...putem sa le dam bebelusilor hrana taiata cat mai fin (nu un piure omogen ca pana acum) incepand cu 8 luni. trebuie sa se invete si cu mancarea triturata, chiar daca nu au dintisori. nu se vor ineca, pentru ca bucatile nu sunt mari.

oana, multumesc pentru aprecieri . draguta ca intotdeauna.

am decis sa evit ultimele discutii contradictorii, pentru ca subiectele acestea au fost discutate de cateva ori inainte si cine a dorit sa stie, s-a documentat. timpul va rezolva aceste probleme si vom vedea daca am procedat corect sau nu...sper sa nu avem regrete mai tarziu.
imi amintesc ce valva au facut anumite subiecte pe vremea cand eram insarcinate...ce s-au mai agitat spiritele. acum, dupa ce toate am nascut si putem spune cum a fost, ne dam seama cate aiureli s-au spus...

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Eu astazi sint f. ocupata, n-o sa am timp sa actualizez listuta cu mamicile mai slabe; rog mamicile ramase in cursa sa scrie greutatea si ma voi ocupa miine de lista - daca nu are altcineva timp sa actualizeze azi. Eu raportez cu mindrie 69.2, am reusit sa dau jos inapoi sarmalele si coltunasii lu' maicamea.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

'Neata fetelor1

Cum ati dormit???eu sunt zombie, nu mai pot de rau de somn ce mi-e, am dormit 4 ore doar.
De aseara am inceput "disciplina"...intr-ucat Albastrel de cand s-a nascut doarme numai cu mine in pat si mufat la san, de aseara am inceput incercarea de a-l invata sa doarme singurel si in patutul lui, deocamdata lipit de patul nostru.
L-am hranit cu biberonul, a mancat laptic de la mama-sa 40 ml cu chiu cu vai, restul de 90 i-am aruncat...dupa care l-am asezat in patut, l-am dragalit, i-am spus rugaciunea, l-am mangaiat, l-am iubit, si...am iesit din camera.
Fetelor...mi s-a rupt inima, plangeam cu 7 randuri de lacrimi...albastrel 2 ore pe ceas aproape ca nu s-a oprit din plans si suspin.
In prima ora, la fiecare 5 minute de plans zdravan, intram din nou la el, il mangaiam , ii vb putin, dupa 1 minut ieseam, si tot asa...
in a doua ora de plans, l-am lasat 10 minute sa planga, dupa care intram iar, il mangaiam, ii spuneam ca mamai e langa el, si multe altele cu lacrimile siroind pe fata...si iar ieseam...intr-un final dupa 2 ore si 20 minute a adormit!!!de oboseala...era ragusit, nici putere sa planga nu mai avea.
Iar eu nu am dormit toata noaptea, l-am pazit si am bocit!
Nu stiu daca am facut bine...va rog daca stiti cum ar trebui dezvatat de dormitul la san, daca se procedeaza altfel, spuneti-mi si mie ca moooor cand il vad cat plange si sufera..plus ca m-a si cadorisit cu un MA-MA clar printre lacrimi, si se agata de mine...

Al meu si el cu ochii in lacrimi, daca ne-ati fi vazut ieri cum aratam toti 3...
a dormit 4 ore legate, s-a trezit la 5 dimineata, i-am dat titi,il dragaleam ca sa nu adoarma la titi si sa manance bine, dupa care, treaz fiind, l-am pus iar in pat si l-am lasat singurel...iar urlete si urlete 30 minute, de ma treceau toti fiorii...il mangaiam pe spate, in final a adormit...pana la 10 cand s-a trezit razand si cu chef de iubit!

A papat la amiaza avocado cu laptic de la mine caci doar piure simplu nu mananca deloc...a mancat o lingurita, dupa care a adormit singurel...

Acum...astept seara, si repetam figura, cu speraanta ca se va invata sa adoarma singurel intr-o saptamana, doua spre binele lui, desi vad ca sufera bietul de el caci nu stie sa adoarma singurel...si aici e doar vina mea!
Dar mi-am jurat ca la al doilea bb, voi proceda diferit:va avea din prima zi camera si patutul lui, si va invata sa doarma singurel...

Cam atat de la noi....va pup pe toate, revin mai tarziu, sa citesc si eu ce ati mai discutat.

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi! Hihi, n-a dat ioana cafeaua, o dau eu!
Alina.a, , sunt ferm hotarata sa dau laptik lui bb pana raman fara...poate isi revine, ca am mai avut eu odata problema asta si s-a reglat.

Am 65,5 kg...simteam mai mult dat jos, dar merge si asa...sunt pe drumul cel bun.

Pup fetele si sa aveti o zi frumoasa si linitita!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Asa....deci la multi ani si sa creasca mari, frumosi, sanatosi si intelepti urmatorii strumfei si strumfite:

alex de mamii, miruna de siminoc, matei de bbpuck, mihnea de estecri, alessia de claucia, mara de andraz, adela de carligutza si giulia rebeca de alexi22!!!!!!!!!!
Sper ca n-am omis pe nimeni!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by alina.a

diana constipatia o recunosti prin prezenta scaunelor uscate, dure, copilul e agitat si se screme dureros iar dupa fiecare scaun in loc sa fie fericit plange semn ca mai are scaun dar nu poate elimina.la elisa au fost groaznice primele saptamani de diversificare...parca facea fan proaspat cosit zau...

na ca iar s-au iscat discutii si e pacat.ma bucur ca mai discutam despre kg ,acolo nimeni nu se supara suntem doua tabere delimitate clar: grase si slabe.daca discutam de copii "ne luam de par",unele isi iau jucariile si pleaca,se pierde esenta,nimeni nu da sfaturi decat pentru binele copiilor.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

100% de acord cu tine.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Fetele cochetele, cine ma ajuta sa mut un subiect de la "clinica" la "parintii intreaba, parintii raspund". Multumesc!

Mergi la inceput

Despre noi...
Alexia si-a inceput al doilea semestru de scolarita cu mult entuziasm, dar si de data asta s-a intors purin racita de la munte.
Ia dat si Ilincai din raceala, ca o sora buna si iubitoare, dar am aplicat osccilococcinum si..in doua zile gata cu secretiile nazale.

Ieri a fost foarte cooperanta Ilincuta mea si a deschis gurita si la fructe, la piureul de morcov si la cereale. Ptiu, ptiu, sa nu o deochi! Era simpatica tare, parca vroia sa spuna: "vezi, mami, sunt fetita mare".

Va trimit si voua pofta de mancare. Eiiii, nu va repeziti sa va inbufnati cele care sunteti la dieta, trimit doar la copiii mofturosi. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata.
Ma inscriu si eu la o cafea, mai mare daca se poate. Sunt zombi , David s-a sculat de pe la 4 si a tinut-o tot intr-un suspin si un planset , il chinuie un dintzisor.

La categoria "discutii fara suparare", raportez 53 de kile, cu o jumatate de kg mai putin ca saptamana trecuta, fapt ce ma bucura nespus de mult. O iau usurel asa, poate kilele astea nu-si dau seama ca le-am lasat in urma si nu se mai intorc.

Cafera, eu stiam ca nu poti muta tu un subiect, ci doar adminul poate. Cred ca mai simplu ar fi sa deschizi acolo un nou subiect. Eu am vazut subiectul tau (cel despre infanrix, nu?), dar cum sunt pe langa subiect (desi ma intereseaza si pe mine), nu am putut sa emit nicio parere.

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput