Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by cafera

Fetelor, sa-i tinem Danei pumnii sa termine mai repede curatenia si sa se intoarca pe forum. Nu de alta, dar mie mie dor de poze cu gingasa Daria.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

mi-e

HI, HI, HI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bravo, raton! Felicitari pt diversificarea cristinei! La noi situatia e cam asa: foMILUMILul meu mic papa laptik de la mami dimineata la 7-8, pe la 11-12 cereale milupa orez, porumb si tapioca cu laptik milumil, pe care le consuma cu linguritza si papa bine, la 15-16 papa laptik de la mami, pe la 18 piure de legume (morcov, pastarnac si patrunjel, in curand dovlecei), restul meselor fiind laptik de la mami. Printre mese mai bea si zeama de la supica. In curand va papa si branzica facuta dupa reteta anyei, bineinteles. Deci putemn sa le dam cartofior? Ca eu nu stiu de ce retinusem ca le dam cartofiori mai tarziu...A, si vreau sa-i dau sa guste si din borcanel, sa nu ma trezesc mai tarziu ca le refuza...cam asta!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Frumoasa mea doarme, de-ti vine sa o mananci. Am observat ca cu cat doarme mai mult e mai linistita si reusesc sa o adorm si mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

neata fetele

a adormit iubita mea si am intrat si eu repede sa ma laud ca am dat jos 500g, am 64,5kg. Nu e mult dar e un inceput zic eu, ca de 5 zile nu am mai mancat nimic dulce si nu stiu cat ma mai tine vointa asta ca deja visez la niste prajituri ca ale lui Oana Ghinetz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vroiam sa va mai spun ca la noi "La vaca lola" a cazut demult in dizgratie. Preferintele muzicale ale lui laurentiu sunt "pecos bill" (http://www.youtube.com/watch?v=bYSzKYFSxqI) si "crazy loop" (http://www.youtube.com/watch?v=8qTFqnDpuvE). Asta in cazul in care vrea si altcineva sa le testeze. La noi au succes garantat. Nu se dezlipeste de acolo de la primele acorduri

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Gata jumate din ziua de lucru.Acum ma joc cu bebe(mai citesc si pe aici cite ceva) mai am 3 ore dupa-amiaza.

Ma seaca faptul ca toti ma intreaba la scoala de ce m-am intors la lucru.Andrei se intelege f. bine cu bunicile si ma bucur ca si ele se pot bucura de el.
Am coborit sub 60.Am 59.8 kg.Nu credeam ca am sa reusesc asa usor.Pina la 55 totusi mai e.Eu sunt micuta am doar 1.64 inaltime..

Pe 22 februarie botez un baietel iar pe 23 exact de ziua mea va fi petrecerea.Ieri am acceptat,parca nici nu-mi vine a crede ca nu am nici 2 saptamini sa ma pregatesc.Abia astept sa cumpar haine mici-mici din nou.E primul meu finutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

LA MULTE LUNISOARE si la multi ani puiutilor ce se veselesc astazi, vad ca e o listuta mare, sa fie sanatosi si poznasi si mancaciosi si...si... pe toti

Raton bravo pentru Cristinica, e pe drumul cel bun

Violetan si eu am aceeasi problema cu tztz, desi iau si eu nutrinatal si mai beau ceaiuri dar nu vad nici o imbunatatire. O pun pe Medeea sa suga la fiecare masa si o las pana vad ca nu mai inghite nimic ci doar suzeteste si apoi ii dau formula. Eu zic bine ca am reusit si atat ca e mare lucru laptele asta de mama

Mychy cu decalotarea eu il lasam pe al meu sotz sa o faca, deh ei stiu mai bine ce si cum, ca nici eu nu reuseam niciodata plus ca mi se parea ca-l doare (desi cred ca e invers)

Nikole mi se rupe sufletul de voi prin ce treceti dar trebuie sa fiti puternici sa rezistati, ca Albastrel acum mai urla si de nervi ca nu i se face pe plac.Of tare e greu, dar asa repede se fac ei mari si ai sa privesti in urma cu nostalgie la toate astea. Eu asa ma incurajez cand nu mai pot.Un si suntem langa tine sufleteste

Aylyn!!!!!!!! Cum mai sta treaba cu apartamentul, ai gasit ceva fain?

Brazuca stai asa ca indata o ia la fuga din patutz, un pupic pentru Denis cea ambitioasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76

Gata jumate din ziua de lucru.Acum ma joc cu bebe(mai citesc si pe aici cite ceva) mai am 3 ore dupa-amiaza.

Ma seaca faptul ca toti ma intreaba la scoala de ce m-am intors la lucru.Andrei se intelege f. bine cu bunicile si ma bucur ca si ele se pot bucura de el.
Am coborit sub 60.Am 59.8 kg.Nu credeam ca am sa reusesc asa usor.Pina la 55 totusi mai e.Eu sunt micuta am doar 1.64 inaltime..

Pe 22 februarie botez un baietel iar pe 23 exact de ziua mea va fi petrecerea.Ieri am acceptat,parca nici nu-mi vine a crede ca nu am nici 2 saptamini sa ma pregatesc.Abia astept sa cumpar haine mici-mici din nou.E primul meu finutz.

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Sa-ti traiasca!

Ce predai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare

De dimineata tot citesc, dar nu am retinut mare lucru, neuronul bata-l vina

Ghinetz am vazut un Victoras frumos cu trasaturi perfecte Si mie mi se pare ca seamana f bine cu tine

Si am mai vazut muulte pozici cu strumfei care mai de care mai frumosi , nu mai numesc, ca sigur uit pe cineva si nu vreau sa supar pe nimeni.

Nu am mai intrat pe forum de vreo doua zile ca nu cumva sa mi se sperie norocul, ca Lori mananca mai bine, ptiu-ptiu. Am fost prinsa si cu treburi si uite asa a trecut vremea.

Vivela mi-au placut tare mult adidasii facuti de tine. Esti talentata rau. Mi-ai facut pofta sa fac si eu Ca si Valen, si eu am crescut pe langa doua masini de cusut, cu doi croitori in casa si tare se mai supara mama cand ii luam cate o bucata de material strans de ea sa-mi fac eu fusta mini sau cate o bluzita creata tip ie.

Raportez si eu 57 de kg, am scapat de un kg, desi am mai calcat stramb in ultima vreme si am mai mancat si cioco si pizza. Dar cred ca am slabit de la coborat/urcat 4 etaje cu carucior cu tot cu Lorina in el. Si am mai gasit o modalitate de a-mi exersa muschii: cand ies la plimbare fac pasi marunti si intind bine piciorul, iar acasa ma joc cu Lori tanand-o pe picioare - o pun cu burtica pe tibie si o ridic pana fac 90 de grade cu picioarele, apoi o las in joc, o tin bineinteles de manute pe Lorinush.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ce predau? Chimie.
Mi-e draga Alexia ta Cafera de nu mai pot.E tare frumoasa.

Si eu lui Vlad i-am tricotat tot felul de chestii.La Andrei n-am mai avut dispozitia necesara.
Papucii facuti de Vivela sunt grozavi dar eu n-am masina de cusut.

Mergi la inceput