Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Ce predau? Chimie.
Mi-e draga Alexia ta Cafera de nu mai pot.E tare frumoasa.

Si eu lui Vlad i-am tricotat tot felul de chestii.La Andrei n-am mai avut dispozitia necesara.
Papucii facuti de Vivela sunt grozavi dar eu n-am masina de cusut.

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Chimie; eram buna la chimie, imi placea!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Buna dimineata,

Sunt foarte obosita, Jasmi e bolnava, a facut febra, se plictiseste foarte repede si nu mai e vesela ca de obicei, nu mananca, n-are chef de nimic. Nu mai stiu ce sa inventez si sunt in urma rau de tot cu somnul.
As fi vrut sa raspund mai multor fete insa nu am reusit.

Felicitari copiilor care mananca bine si nu sunt mofturosi, eu posed una bucata mofturici de prima clasa de la un timp, poate si din cauza bolii si ma dau peste cap ca sa-i dau cateva lingurite.

Vroiam sa va intreb ce fel de lapte cumparati pentru branzica de casa?

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amethyst

Buna dimineata,

Sunt foarte obosita, Jasmi e bolnava, a facut febra, se plictiseste foarte repede si nu mai e vesela ca de obicei, nu mananca, n-are chef de nimic. Nu mai stiu ce sa inventez si sunt in urma rau de tot cu somnul.
As fi vrut sa raspund mai multor fete insa nu am reusit.

Felicitari copiilor care mananca bine si nu sunt mofturosi, eu posed una bucata mofturici de prima clasa de la un timp, poate si din cauza bolii si ma dau peste cap ca sa-i dau cateva lingurite.

Vroiam sa va intreb ce fel de lapte cumparati pentru branzica de casa?

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Sanatate multa! La noi a mers cu oscilococcinum.

Pentru branzica, de doua zile am primit informatii de la fete. 3,5. Eu am cumparat LaDorna. A iesit buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Vivela felicitari pentru talent, sunt foarte frumosi botoseii

Lia cum mai merge diversificarea? O sa aveti succes pana la urma!

Nonna daca exista vreo materie cu totul inaccesibila mie, aceea e chimia, am avut o profa groaznica si nimeni din clasa nu a reusit sa inteleaga sau sa invete ceva din pacate. Nu zic ca noi eram super interesati dar oricum.

nikole e foarte dureros cu Albastrel dar o sa reusiti! Ai sa vezi ca o sa fie bine, insa stiu ca ti se rupe inima cand il vezi ca plange asa

Ioana citisem parca de Smaranda ca ti-a dormit de la 10 la 8 si te-am invidiat sincer, eu nici nu mai visez la asa ceva :((

cafera multumesc de raspuns si sugestie, din pacate la noi e mai mult decat o raceala si a fost absolut necesar administrarea de antibiotic si nu mai pot de ciuda

O sa mai citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Cristina (sunflower) si Denis .

Amethyst, Lavi, Nonna .

Ame, sanatate multa Jasminei .

Violeta, nici la noi nu mai tine faza cu vaca lola (spre usurarea mea!) dar nici sa incerc altceva nu-mi vine, ca mi-a ajuns!
Am dat-o pe muzica clasica si Enya.

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

Buna,
Vin si eu cu o intrebare ....fetita mea Eva maine face 7 luni si as fi vrut sa ii dau spanac....ati dat pina acum spanac la bebelusi?
Multumesc si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vivela

Amethyst, Lavi, Nonna .

Violeta, nici la noi nu mai tine faza cu vaca lola (spre usurarea mea!) dar nici sa incerc altceva nu-mi vine, ca mi-a ajuns!

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Acceptam si noi pupici, hi, hi, hi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu am renuntat la Vaca Lola dar acum a primit Denu cadou o vacuta mare de plus foarte haioasa si logic ca am botezat-o LOLA. Si o mai punem sa danseze cateodata. La noi preferata ramane Etnic- Sunt o fata frumusica, cu care o distreaza tati mai mereu.

Am ramas datoare la kg dar nu reusesc deloc sa mai scap de ele. Am 79 si acolo am ramas de cateva saptamani. Dar nici cu miscarea nu ma prea omor.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by cafera

quote:
Originally posted by Vivela

Amethyst, Lavi, Nonna .

Acceptam si noi pupici, hi, hi, hi.

Ok, atunci va mai dam o runda de pupici (tie si printeselor tale), dar trebuie sa promiteti ca nu va rasfatati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

La multi ani strumfeilor nascuti intr-o zi asa norocoasa si pupici speciali pt Miruna (Siminoc), Mara (AndraZ, Adeluta (Karligutza)

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput