*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (144)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

bishule, inteleg ce spui. am observat si eu la palugel ce descrii tu. momente in care pare senin si relaxat...mai-mai sa atipeasca...si, deodata, se schimonoseste, se inroseste si incepe sa tipe. asta e clar durere si, vorba ta, poa' sa geama netul de articole, ce vad pe fata copilului meu imi da suficiente informatii. zgomotele dubioase dinspre burtica le aud si eu la al meu si sunt multe momente in care se asociaza direct cu tipetele lui.
eu nu aveam insa mari probleme cu el seara/noaptea. au aparut ca din senin. ma rog, cum a aparut totul pana acum, de 3 saptamani. :-) d'aia mi-a atras atentia articolasul.

o sa treaca
o sa treaca
o sa treaca
o sa treaca
o sa treaca
o sa treaca
o sa treaca

:-)))))))))))

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Honey, este foarte posibil sa fi eliminat dopul. Este bine ca te-ai odihnit si ca esti pregatita sa il primesti pe bebe. Iti tin pumnii si asteptam vesti.

Go Honey go!!! Go Honey go!!!

Luca al meu a surzit partial de la otita asta urata. Eu vorbesc cu el si vorbesc ca televizorul iar el tipa la mine cand vrea sa spuna ceva. Noroc ca e doar la o ureche ca altfel cred ca o luam razna. Abia astept sa-i treaca...

Monica doc, ti-am citit povestea nasterii lui Serban. Ai avut parte de doua nasteri in una, iubita. Sa nu mai gandesti vreodata ca nu ai muncit tu ca sa-l aduci pe lume pe gagalice. Ba ai muncit dublu fata de alte mamici, te asigur. Eu am nascut si natural si prin cezariana si pot spune cu mana pe inima (fara sa fi fost o norocoasa asa cum a fost Creata sau alte fete care au nascut repede) ca durerile dupa o cezariana sunt floare la ureche fata de durerile unei nasteri normale mai dificile. Asa ca tu esti mamica eroina. Sa fii fericita alturi de iubi al tau si de micutul poet inginer.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ma bag la somn...sper sa am parte macar de cateva ore. pup fetele si bebeii!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut zuzilici !

Raportez si eu prima zi de colici . Cred ca asta a fost ca zuzilicea mea n-a dormit azi decat vreo 3 ore adunate . De la 6 dimineata a fost de veghe pana acum o ora , cu exceptia a 1.5 ore cat a plimbat-o mama pe-afara in carucior si zice ca a dormit. A fost tot timpul maraita , nu voia nici tzitzi , nici suzeta , voia sa fie tinuta in brate ...cand o puneam in patut parca o puneam pe maracini ...cum o luam in brate se linistea , insa nu dormea , ma studia atent , imi mai tragea cate un zambet , se uita atent la jucaria zanganitoare . Asa am tinut-o toata ziua , n-am avut timp nici sa mananc. Pe la 8 seara a adormit in sfarsit insa acum am o alta problema ...de obicei ii faceam baita pe la 9.30 , insa acum mi-e cam frica s-o trezesc ...cred ca asta seara sarim peste balaceala , prima oara de cand ne cunoastem.
Ma rog la Doamne-Doamne sa nu fie colici , pt ca ma ingrozesc de ce scrieti voi ca patiti cu bebeii ...Postarea lui Mitsu din capitolul trecut in care zicea ca si-a depasit niste limite pe care nu credea ca le are , ca-i intelege pe taranii cu macul , samd este foarte sugestiva , m-a lasat paff . Daca pe mine m-a obosit o singura zi in halul asta , ma gandesc cu groaza cum e s-o tina bebe asa cateva zile si nopti...balamuc ar scrie pe mine.
N-am citit tot , insa am vazut ca Shose se pregatea de cezariana , asa ca vin si eu cu majoretele din dotare :
Haaaaai Shose ...!

Numeioana si Honey , va tin si voua pumnii in caz ca bebeii vostri se hotarasc sa vina azi !

Monica Doc , am vazut pozele cu bebe Serban ...frumusel foc , poza aia dormind pe umarul lui tati e mortala !

Stancuta , ziceai de Galactogil...am luat si eu si , sincer , n-am vazut vreo schimbare in cantitatea de lapte pe care o mulgeam dupa ce papa pitika . Mi se pare cam apa de ploaie si este si destul de scump. La mine da rezultate berea fara alcool , beau cam 3 pe zi .Isidora , eu am luat Galactogil de la o farmacie Dona .

Laura D iti doresc refacere rapida ...imi pare rau ca te doare , cred ca e groaznic . Incearca sa stai pe un colac din acela de plaja pt. copii pana se mai vindeca rana .

Mai am de citit dar m-am gandit totusi sa ma duc sa-mi scol kupkilul sa faca baita si sa-i dau papa ca-mi plesnesc sanii!
Noapte buna si pe maine !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Gatta , multumesc!dAR ACUM NU SE MAI GASESTE NICAIERI IN TARA sau cel putin cat am cautat eu...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (38sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Gatta, cred ca mai degraba la Sara e vorba de ce zicea Irinouka... Numai ca a inceput mai tarziu. Cat timp nu se schimonoseste, nu se zvarcoleste, nu strange piciorusele si nu plange... Nu cred ca sunt colici. Si oricum e cam tarzior pentru asta, mai are putin si face 2 luni!!! Uaaaa, ce repede a trecut timpul!!! Dar, revenind, cred ca a venit vremea sa fie si ea mai activa, sa observe ce e in jur, sa se "teama" putin sa stea singura... Oricum, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme, mentine-te zen cat mai ai timp, ca cine stie ce o sa fie mai incolo! Sper sa nu fie, da' zic si eu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Irinouka, acum, cand am vazut sirul ala de "o sa treaca" s-a produs un declic in mintea mea... De obicei asa ii soptesc eu lui Conrad la ureche, ... "iti promite mami ca o sa treaca, ... o sa treaca... o sa treaca...", da' acum imi dau seama ca de fapt imi spun si mie... Uuuf, in primele zile am avut si eu parte de niscaiva colici si nu au fost deloc placute, cred ca se reorganizau intestinele pe acolo pe la ele. Imi dau seama ce o fi pe capsorul lui! Cum poate sa duca o persoana de nici 4 kg o asemenea durere?!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Stancutza,
tocmai am vazut poze cu Sofia ca sa vad ce podoaba capilara are... La Benji ma asteptam sa fie chel, adica la baieti in general si doar fetele sa fie pletoase. Nu stiu de unde asa idei la mine....
Si mi se pare ca Sofia ta seamana cu Benji al meu, mai ales in poza cu mirarea....... Dar fiind fata e mai frumoasa Sofia!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Nu neg o asemanare... la barbie, forma fetei, si la claitza bineinteles! Dar, asa cum spuneam si Lalei_D mai devreme - ea revendicand o asemanare cu bb Andrei - Sofia mea se "blonzeste" pe zi ce trece. Baieteii vostri par sa aiba parul mai inchis la culoare.
Multumim pt aprecieri, si bebe Benji e un frumusel!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Cam slaba miscarea pe aici... Noi am facut baita pe la 22:30 si ne-am agitat iar pana acum... Ooof, cand or trece colicile astea?

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Buna zuzici, eu sunt cam suparata azi. Am fost din nou la control, bebe intarzie sa apara si nici doctorul nu se grabeste. Am deja 40 de sapt si 3 zile si doctorul a zis ca nu sunt sanse mari sa se intample ceva saptamana asta, desi acum am dilatatie un centimetru. Mi-au dat lacrimile cand am auzit ca abia la sfarsitul saptamanii viitoare vorbim de inducere. Toate astea sunt amplificate si de raceala care pare sa nu mai treaca. Azi noapte mi-a fost tare, tare rau si au culminat cu voma la 4 dimineata(ce nu s-a intamplat in toata sarcina s-a intamplat acum). Off am ajuns numai sa ma plang, dar sper sa ma intelegeti. Fetele care au fost si ele racite inainte de a naste, dupa ce ati nascut cum v-ati descurcat, v-a trecut raceala? Ca asta e iarasi una din problemele care ma framanta, cum o sa ma descurc cu copilul si racita? Va pup.

Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007

Mergi la inceput