*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (144)*
Raspunsuri - Pagina 11
isidora spune:
Mitsule , cartea recomandata de Stancutza e exact genul tau-zic eu din ce-am citit printre randuri despre tine-,e super fain scrisa de o jurnalista britanica mama a doi baieti cu interval de 1 si 8 luni parca intre ei...Pe langa ca te binedispune inveti multe chestii absolut reale si de aplicat in relatia cu 2 copii...Eu am citit-o la Isidora si mi-a placut tare si nu gust eu chiar orice....Asa ca incearc-o daca ai timp si rabdare.O recomand dealtfel tuturor mamicilor.Poate stie Stancutza unde se mai gaseste,daca s-a reeditat....Eu o am de vreo 5 ani.
fata si ii doresc zile mai bune!
Doc , citit tot ,am plans de mila ta;consider ca ai depasit cu mult experienta unei nasteri naturale...cel putin daca o compar cu a mea.A fost cea mai buna alegere!Felicitari inca o data!
Creatza ,scumpa Mariuca voastra!
Irynouka, pe langa ce trecu' Rareselul...Of Doamne dar greu mai e...fetelor eu daca pateam jumatate din ce povestiti voi eu renuntam de mult....Asa ca Miri eu nu-s etalon....Am avut noroc sia cum fac pe -a desteapta...Isi a fost o sfanta pe langa ce povestiti voi...Ma intreb daca mai tine norocul si a doua oara...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (38sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi
irinouka spune:
isidora, . io-s sigura ca o sa fie si acum usor, cum a fost la isi. cred ca depinde in mare masura si de mama, de ceea ce ea ii transmite bebelului. iar tu, avand experienta cu fetita, vei fi mai relaxata decat sunt eu. iar asta cred ca rezolva o parte importanta a problemei.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
zuzici cu bebei plangaciosi, am gasit articolul asta si m-a luminat un picut. sau, in cel mai rau caz, mi-a facut bine la moral. :-) cica dupa 3 saptamani se declanseaza un "palier de plans" pe motiv ca bebeii incep sa perceapa cu adevarat mediul inconjurator si sunt cam stresati de el.
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=56
irina de bebe rares
Mitsu-bishu spune:
docdecap, asa face si Conrad in somn, intinde manutele si piciorusele intr-o tresarire... Doctorita lui a spus ca retraieste momentul nasterii, cea mai mare spaima a lui de pana acum, si viseaza ca este "tras", de-aia se "extinde", sa impiedice cumva chestia asta. E fun! Am observat ca la fel face si cand il iau brusc in brate, fara sa vorbesc cu el in prealabil, si e treaz... Micutul, se sperie...
Care e treaba cu piodermita?! Si noi avem niste bubite ca niste cosuri miiiici, cu varful alb, pe obrajori... Si acum vad ca se extind. Au aparut si pe la gatuts si pe spate. Nu stiu exact daca din maternitate a luat treaba cu pricina, parca sa zic ca de la externare avea vreo 2 pe obrajorul stang.. Si eu speram sa treaca. Dar vad ca au aparut mai multe, s-au intins pana spre urechi, are si pe barbie cateva, si deasupra guritei, mai nou pe gat si pe spate, cum am zis, si cateva pe la pulpite pe care eu le-am pus pe seama iritatiei de scutec... I-am dat cu betadina diluata cu ser fiziologic 1:10, parca se mai uscau, dar apareau altele, insa mi s-a spus ca e cam tare, sa ii dau numai cu ser fiziologic sa pastrez fata cat mai curata. Da' cu restul corpului cum fac? Merge sa ii pun o tableta de cloramina in apa de baita? Sau e exagerat? Plsz, spuneti-mi si mie, ca nu stiu daca sufera sau nu... Dar eu sufar cand ii vad fatzuca mica si plina de bubite inestetice!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
isidora spune:
Shose , FELICITARI!!!!SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA ,SA CREASCA USOR SI FRUMOS.TIE RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC!
Ellenutza , am ras cu sughituri la postarea anterioara..cu cei 2 iubiti,soti?
Laura D ,prin ce treci saracutza de tine...Dimitris are varicela?Of, Doamne ....Doamne ajuta sa treca toate mai repede!
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (38sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi
Mitsu-bishu spune:
SHOSE, draga de tine, felicitari!!! Sa iti traiasca micuta Pipetzica si sa va iubiti muuult!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
alina023 spune:
TinnaS, am citit ce mai scris la povestea nasterii lui Luca si am vrut sa-ti raspund aici ca sa fiu sigura ca citesti.
Andreiutul tau este si va ramane iubirea ta. Nimeni si nimic nu va schimba asta niciodata. Numai ca pe langa aceasta iubire uriasa...vei mai avea parte de inca una. La fel de mare, la fel de intensa, doar ca diferita. Imi este destul de greu sa te fac sa intelegi ce vreau sa spun, insa in mod sigur vei intelege in curand, dupa ce vei naste. Cred ca cel mai bine a exprimat asta Gratiela cand a spus ca i-a mai crescut o inima. Cred ca da, avem cate o inima pentru fiecare copilas al nostru (ma gandesc cu nostalgie si dragoste la bunica din partea tatalui meu care trebuie sa fi avut sapte inimi...).
Te cred ca ai emotii; si eu am avut la fel. Dar emotiile trebuie sa le ai pentru ca te asteapta o alta mare iubire care sa te faca fericita la dublu.
Sa ai o nastere usoara si sa fiti fericiti!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
honey79 spune:
Salut zuzici.
Felicitari, SHOSE pentru micutza minune.
Refacere rapida, laptic pe-ndestulate si bebe sanatos iti doresc.
Fetele... azi-noapte am luat un No-Spa si m-am bagat in pat. M-am linistit , pana le la 8 dimineata cand m-am trezit sa emrg la toaleta. Apoi, m-am bagat iarasi in pat... cu dureri....o durere surda.. as putea spune, desi simteam cum mi se impietrea burta now and then.
Am atipit din nou , si m-am trezit abia acumv reo ora... cu o senzatie de voma oribila. Nici in primul trimestru n-am avut greturi. Iar acum...uffff.
Plus ca, se repeta durerile de burta... cele de-azi noapte... cand burta mi se contracta, bebe parca impinge de vrea sa iasa prin piele, iar eu imi tin respiratia, pentru cateva secunde, caci altfel simt ca ma rup.
Adineauri am observat si acea gelatina pe hartia igienica... dar fara firisoare de sange.... doar..transparenta, clara.
Offfffff.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
39+ sapt
Vali
AMR : 1 WEEK ???!!!
Mitsu-bishu spune:
Isidora, poate ca o sa citesc... Desi nu vad cum o sa imi pot face timp (Stancutza, iarta-ma ca am fost asa de evaziva, dar eram foarte furioasa pe mine si pe toata lumea...), poate ca nu, deocamdata problema e la mine inauntru si trebuie sa o rezolv cumva.
docdecap, sunt constienta ca emotiile sunt trecatoare, dar nu pot sa nu ma simt vinovata pentru ele...
Irinouka, eu nu prea cred in articolul ala. Asta pentru ca agitatia lui bebe e insotita de zvarcoliri, inrosit la fata, scremete, urlete dupa esec si mai ales zgomote foarte puternice si dubioase dinspre burtica lui... Cat despre orar... Nu se intampla seara neaparat. Azi am avut un episod "de dimineata", adica de pe la 11:00 cand m-am trezit eu pana pe la 14 fara ceva. A dormit 3 ore apoi iar a fost "show" pana acum vreo ora. Da, nu neg ca incepe sa fie si el mai activ, sa doarma mai putin, sa descopere ce e in imediata apropiere, dar odata cu dormitul mai putin vine si plansul mai mult din cauza blestematelor de dureri de burtica. Si cat despre alintat nu poate fi vorba, baiatul meu e un ingeras, isi gaseste singur resursele sa adoarma cum spune miri - l-am vazut azi cum incerca, pus in patutul lui, nu zicea nimic, isi inchidea ochisorii treptat, treptat, a atipit, a si zambit, cand, deodata, l-a lovit o bestie de colica, a tresarit si urlat zici ca a fost injunghiat, apoi a inceput sa se zvarcoleasca si sa caute sanul. Si nu cred ca mediul il sperie intr-atat incat sa mi-o smulga pe tzitzi, nu alta! Io stiu ca rtu cauti explicatii si e mai bine ce faci tu decat sa te lamentezi (ce fac eu ), dar... Eu is Toma necredinciosu', mai ales ca am inceput sa il cam "citesc" si vad in ochisorii lui mai mult decat ce mi-ar spune 1000 de articole de pe net... Multumim oricum ca incerci sa ne scoti din ceata asta deasa si a naibii de grea a vremurilor de proaspete mamici!
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
irinouka spune:
honey, esti tare aproape. senzatia de voma nu apare la toata lumea in apropierea nasterii, dar este frecventa, totusi. iti fac galerie!!! . nu te nelinisti, lasa-ti corpul sa lucreze cum stie el, in ritmul lui. bebe o sa vina acum sau mai tarziu. priveste starile prin care treci ca pe niste vesti frumoase. te pup si iti tin pumnii!!!
irina de bebe rares