*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (144)*
Raspunsuri - Pagina 10
laura_dimitris spune:
Fetelor...,
eleni plange de foame (ar suge non stop!!) dimitris plange ca nu-l las sa se scarpine...( are varicela ) mie imi vine sa plang de durere de pasa... pt. ca seara imi este cel mai rau...
Am intrat doar sa va dau o veste minunata...
A nascut Shose - Larisa !!!!!
Este bine si mamica si fetita.
Printesa are 3.090 drame, 58 de cm si s-a nascut prin cezariana la 11.45.
FELICITARI MAMICO SCUMPA!!!
SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA CA FRUMOASA SIGUR VA FI !!!!
REFACERE RAPIDA SI MULT MULT LAPTIC PENTRU MICUTA !!!!!
Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
irinouka spune:
laurici, pup si sper sa treaca perioada asta cat mai repede.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ellenuta spune:
DRAGUTA NOASTRA BEBICA DE SHOSE, BINE AI VENIT PE LUMEA ASTA!! SA FII SANATOASA, FRUMOASA, FERICITA SI NOROCOASA!! SHOSE, REFACERE RAPIDS SI MULT LAPTIC!!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
anca.b spune:
Andrada, galactogil e ok, eu am folosit ca aveam doua cutii aduse din franta. Din pacate azi sint la ultima portie...aici nu am gasit nicaieri. O farmacista m-a zis ca fost retras pt ca au fost ceva probleme cu el. se pare ca la mijlocul lui febr. ar trebui sa intre ceva transport in tara. da o cautate pe google si gasesti ceva site pt comanda on-line. insa e destul de scump, ca astia fac specula cu el...in jur de 50 de lei cutia care te tine cam o sapt. mie mi-a folosit...acum ca am rarit dozele, a scazut si productia de lapte, desi bebe sta atirnat de tzitza cite o ora
in leg cu pastrarea laptelui praf, la maternitate mi-au zis ca max 2 ore e ok pt Nan, nu stiu pt celelalte tipuri de lapte
PS: si bb e super in poze!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1
Gina M spune:
Fetelor,am parte de niste dureri atat de groaznice incat nici sa suflu nu mai pot.
Nici cand am nascut copilasii nu am avut parte de asa dureri si nu mi-am imaginat niciodata ca in viata aceasta, pot exista dureri atat de mari!
M-am decis sa merg la operatie in cele din urma caci nu mai pot suporta cosmarul acesta.
Sa va rugati pentru mine.
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Fetelor,am parte de niste dureri atat de groaznice incat nici sa suflu nu mai pot.
Nici cand am nascut copilasii nu am avut parte de asa dureri si nu mi-am imaginat niciodata ca in viata aceasta, pot exista dureri atat de mari!
M-am decis sa merg la operatie in cele din urma caci nu mai pot suporta cosmarul acesta.
Sa va rugati pentru mine.
gine, toate gandurile bune!!! sper din suflet sa scapi cat mai repede de cosmarul asta. o sa fie totul bine si vei scapa de dureri. uneori, operatia este solutia care elimina rau de la radacina. sunt convinsa ca asa va fi in cazul tau.
irina de bebe rares
alina023 spune:
Gina, stiu ce sunt durerile cauzate de pietre la rinichi. Eu ma tavaleam pe jos la propriu de durere.
O sa treci cu bine peste operatie, daca asta ai ales sa faci si asta trebuie. Ne rugam la Doamne Doamne sa te refaci repede! Te pupam dulce si asteptam vesti de la tine. Cand ar trebui sa te operezi?
Shose, sa-ti traiasca pipetica si sa va bucurati de ea. Refacere rapida si cat mai usoara!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Fetele care alaptati, voi ati mancat pana acum usturoi? Am facut cartofi copti si am pus usturoi...dar cam mult. Adica au un gust pregnant de usturoi. Ce sa fac? Sa mananc sau am sanse sa imi respinga Ana lapticul?
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
irinouka spune:
quote:
Originally posted by alina023
Fetele care alaptati, voi ati mancat pana acum usturoi? Am facut cartofi copti si am pus usturoi...dar cam mult. Adica au un gust pregnant de usturoi. Ce sa fac? Sa mananc sau am sanse sa imi respinga Ana lapticul?
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alinush, eu am mancat niste frpitura cu ceva usturoi. n-a fost tragic. adica nu am avut parte de vreun refuz la masa lui bebe. pofta buna!
irina de bebe rares
alina023 spune:
Irinuk, multumesc frumos! Bagasem deja vreo 2 cartofi pe sub nas dar nu stiam daca sa ma intind la toti sa nu .
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei