Mamici de septembrie-octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am uitat sa va zic ceva, pentru masurarea pliului nucal a zis ca e cam devreme, ar trebuie peste vreo 10 zile. Asta cica s-ar face intre sapt 11 si 14. Dar a zis ca dupa cum arata acum totul pare sa fie ok.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Boo felicitari pt buburuza zglobie. Wow cred ca ai avut emotii cat China de mari.
Musettepink iti tin pumnii stransi tare-tare cand o sa-l vezi pe bb la eco. Dar sa nu plangi de emotii da?..:Sau ma rog...ai voie sa faci ce vrei tu...
Codruta si eu am dureri de spate dimineata cand ma trezesc. Initiam am zis ca sunt de la pat, dar nu. Si ma omoara faza sa nu dormim pe spate ca nu-i face bine lu bb. Ma trezesc dimi8neata cu soldurile amortite de dormit pe o parte. Pe burtica nu prea pot ca mai dor sanii.

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nu ma supar, glumeam si eu :) Stiu ca n-are nimic daca e mai micut, dar nu-s prea rabdatoare si daca s-ar putea sa nasc cam intr-o luna as fi foarte fericita
Bagati-ma si pe mine la impartzeala de fetitze si baietzei cu o fetitza, pls. Se poate ???

_
Our future determines our past
Fasolica de S11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Eu vreau un baiet. Evident ca orice ar fi minunat, dar daca s-ar putea sa mai si alegeeeeem

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Hei July, si al meu este mai mic cu 1 zi, dar nu cred ca conteaza in vre-un fel. Eu la 7 saptamani am facut eco abdominala si cu vezica goala goala(credeam ca fac vaginala) si tot s-a vazut foarte bine, s-au auzit bataile inimii, l-a putut masura... depinde de experienta doctorului si de performanta aparatului!

7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei

Mergi la inceput

alinushca facem schimb daca nu iese cum vrem

_
Fasolica de S11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Vai nu mai pot. Din decembrie de cand m-am lasat de fumat nu am avut nimik, dar de vreo 2 sapt am o sute cam urata. Nu tusesc des, dar ma enerveaza faza ca tusesc. As incerca niste sirop de muguri de pin dar nu stiu daca e indicat. Da oare nu trece asa de la sine? TAre as vrea sa treaca asa din senin.

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

beyy...da' ati scris ceva de dimineata
ma duc sa citesc ce s-a mai scris..apoi scriu un mesaj frumos
si nominal..cum imi place mie..si apoi fac un capitol nou...k? deal?

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Delphinas Stodal sirop sau granule este homeopat, poti lua linistita. Mie granulele mi-au prins foarte bine si sunt si dulci, un fel de bombonele .
Nocom, sper si mie sa-mi faca abdominala de data asta ca nu ma mai duc sa ma epilez, ar fi prea devreme... si daca ma pune sa ma cracesc iar, o sa-i etalez o piele ne-epilata de 2 saptamani

_
Fasolica de S11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

nu stiu ce-i cu panica asta pe mine ! de dimineata parca am luat-o razna... am vorbit cu o gravidoasa de la mine care tre sa nasca in aprilie. zicea ca la 25 de sapt. a facut eco 4D. si ca se pot vedea inclusiv malformatiile organelor interne ! doamne fereste ! departe de noi.
alta gravidoasa de la mine, care a pierdut vreo 4 sarcini, am inteles ca a facut timp de cateva luni cate o injectie zilnic pentru fixarea sarcinii. ceva adus din Republica Moldova, ca la noi nu se gaseste. si fata asta va naste prin mai. cand le vad pe gravidoasele burtoasele astea, ma gandesc ce bine ar fi sa apucam si noi asemenea burti !

pupi

7+

rose

Mergi la inceput