Mamici de septembrie-octombrie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
Boo spune:

Am fost la eco de dimineata si am vazut buburuza. Totul e bine si in grafic. Dupa ultimul CM ar trebui sa fiu la 10s+5z, dar dupa masuratori bebe pare de 11s. Are 4 cm acum !!
Initial cred ca dormea dar dupa ce la zgandarit cu ecograful s-a trezit si a inceput sa si miste. Mi se pare incredibil
.
I-a mai masurat o data bataile inimii si acum are 167/min.
A, mi-a facut eco normala, nu vaginala. Nu mai stiu cine intreba. Si acum 2 saptamani tot asa am facut.
Pot sa va spun ca am intrebat de avion si de trecutul prin scannerul ala si mi-a zis ca e totul ok, nu-i nici un pericol.
Legat de sani, sa stiti ca nici la mine nu mai sunt tensionati si nu ma dor, mie nici nu mi se pare ca au crescut cine stie cat.
Cam astea sunt noutatile de la mine ...
PS. azi noapte am visat ca nasc, de fapt am "vizualizat" cam tot procesul nasterii, cu tot cu travaliu si peridurala. Dar oricum am nascut usor, dupa doar 2 impingaturi
Si am nascut o fetita !!!!
Poate e un semn

Buburuza
asa creste Buburuza
nicoleta10 spune:
Bravo Boo! Exerseaza in continuare!
Eu nu am facut pana acum eco normala,dar abia astept.
JulyMorning spune:
Boo bravoooooo, felicitari!! Ce ma bucur ca e totul bine. Hai ca ma umplu de optimism de la voi, fetelor

Asa ma enervez, toate fasolicile ies mai mari la masuratori, numa' al meu se incapatzaneaza sa fie in intarziere cu 4 zile 
_
Our future determines our past
Fasolica de S11+
musettepink spune:
Boo felicitari pt bebe miscaret!!!!!!!!
Poate chiar va fii o fetita!
minunea noastra
asa creste minunea noastra
monica_dicut spune:
EU mi-am luat dimineata analizele (toxo rubeola etc) si mi-au iesit toate negatie, adik bine .
M-am linistit.
Si ... daca vrea cineva o programare la Iosup la CMU pe 17 martie...o cedez cu placere ca eu mi-am gasit mai devreme.
Pupici
POZNICI CU NOI
9+
EL NINO
teomaria spune:
musettepink, eu am facut eco abdominala acu 2 zile la 8S fix; trebuie sa ai vezica plina ca sa se vada bine.
July,si la mine e cu 3-4 zile mai mic
Boo, felicitari!
8+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo,Maria si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
testele mele
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Boo spune:
July nu te supara ca nu are nici o relevanta masuratoarea asta totusi. Acum poate e mai mic, peste o saptamana mai mare .. Sau te duci la un dr si iti zice ceva si celalalt il masoara altfel. Ideea e ca e bine, asta conteaza cel mai mult. 

Buburuza
asa creste Buburuza
Delphinas spune:
papi time. va invit la masa. cat pap citesc ce ati scris in lipsa mea
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze