Mamici de septembrie-octombrie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 22
Delphinas spune:
Thx July, o sa incerc si asa ceva.
Oana da noi am fost harnicute in lipsa ta.
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Delphinas spune:
Rose fa si tu o crucita pe burtica in dreptu lu bb si gandeste-te ca totul va fi bine. Eu asa fac cand mai scap cate o injuratura sau sotul. Sau cand vad oameni cu malformatii sau mai stiu eu cum, imi aduc aminte imediat ca sunt insarcinata si fac o crucita lu mazarica.
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
teomaria spune:
oanasm, tu de ce nu esti pe listuta noastra??!!Am vazut ca esti la cealalta odisee (de august), da'....nu vrei si la noi???
8+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo,Maria si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
testele mele
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
oanasm spune:
alinushca oki..bun si asa tickeru'!
pe cand prima vizita la dr?
nerantula uff..greturile astea..sa speram ca vor trece in curand! legat de kile...io n-am sesizat faza cu sarat sau nesarat...zici tu ceva!
delphinas si io ma trezesc f greu dimineata...
si lucrez de la 7 la 15...dar ma gandesc sa vin de la 8la 16
..tare faza cu lapticul si cu sotul 
si noi am avut ceva discutzi de astea traznite cu sotzul![]()
rose bine ca nu te mai ustura pishpirica
ai grija cu febra..ca nu e buna de fel la bb! legat de tzitzi...nici la mine nu mai sunt park asa sensibile cum erau...dar mai maricele tot sunt![]()
amisor hihi...si io tot asa cu mancatul...sunt mai degraba lacto-vegetariana de cativa ani buni![]()
july hoooo mey cu paranoya!
hai hai sa ne mobilizam reciproc cu eliminarea ei! de nu' ne iese...ne va convinge bb vineri 100% iar pana atunci hit the road paranoya and don't you come back no more no more no more no more...
musette tinem pumnii azi la eco! sa vi cu vesti bune de tot!!!
eu am facut eco la 9s6z a fost abdominala..si bb s-a vazut super..se zbenguia zici ca era la concert![]()
boo felicitari pt bucuruza!!!! si bb beu e mai mare cu 2zile
...si ..si eu am visat ca nasc acu 2 nopti..in 2 ore eram gata![]()
monica bravo pt analize..eu azi le scot..am emotii dar sper ca sunt ok
teomaria nu exista inca odiseea asta cand am aflat de bb..asa ca de aceea sunt pe lista lo..ca voi naste in august...e frumos si la odiseea aceea, mai intru si pe acolo...doar ca acolo fetele au burtici mai mari...io sunt asa..la capatul listutzei
Oana
11+ 
o noua viata
Amisor spune:
quote:
Originally posted by a-rose
Neatza, Amisor !
Fete, multumesc pentru raspunsuri. cat despre cafea, eu nu mai beau de vreo 2 luni, dinainte sa fie bb in burtica. am zis mereu ca renunt la orice, numai la cafea, nu. dar apoi, cum e bine ca "never say never", am citit diverse articole pro si contra cafea, incat m-am decis sa nu mai beau. la fumat am renuntat acum 1 an si sunt foarte mandra. cand am renuntat la cafea, 2-3 zile a fost cumplit. dureri de cap, m-am certat cu toata lumea...nu mi-a venit sa cred ce inflenta are aceasta cafea si cum, totusi, da dependenta. am inlocuit-o cu inka instant, cicoare si ceai en gros. am renuntat si la zahar, in favoarea mierii. acum as bea ceai, dar nu stiu ce plante sunt bune pentru noi !7 + insa, maine, facem 8 +
rose
sunt de-a dreptul disperata cu cafeaua asta. cred ca o sa incerc din nou sa nu mai beau. de maine. imi aduc inka de acasa pentru ca mi-am cumparat si eu numa' ca o beau asa in completare nu in loc de cafea.
in privinta zaharului eu si inainte consumam numai miere in loc de zahar asa ca nu se pune problema acum sa fac altfel.
fetelor multumesc de raspunsuri tuturor.
si eu mi-am intrebat medicul si o zis ca daca nu pot renunta... o cafea dimineata nu-i chiar asa de rau. ca e bine ca nu fumez... dar eu stiu ca mai bine ar fi sa nu mai beau cafea de loc.
AMIcu BEBE10+
freshanana spune:
boo felicitari pt bb. am inteles ca din sapt 10 nu mai sunt embrioni, devin feti - adik sunt mari
stodal mi-a recom si mie dr gineco pt tuse. atat
si durerile de spate ma omoara seara cd ma intind pe spate in pat. imi vine sa urlu de durere
colac peste pupaza m-am trez azi dim la 5 cu niste dureri de sani dezici ca aveam vanatai . indif in ce pozitie ma asezam tot ma dor. dar nu as vrea sa imi pun bustiera k eu nici sutienul nu il mai suport ca simt k ma strange, asa ca...o sa ii las liber
in alta ordine de idei : cand stranutati nu va doare burta ? eu ma indoi un pik k ma tem sa nu se rupa ceva, dar tot ma tem k si ghemotocirea asta nu mi se pare o idee buna
ma bucur ca voua v-au iesit analizele bune si va tin pumnii la eco si la analize la toate
10+
http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png
musettepink spune:
Delphinas si eu stiu ca e ok sa iei stodal pt tuse dar mai intreaba si farmacista sau dr.
Freshanana si eu cand simt ca-mi vine sa stranut ma ia o panica ....ma indoi putin si ma tin de burta dar sincer nu cred ca il deranjeaza pe bebe.
Deci am sanse sa fac eco abdominala,ura.Va povestesc dupa ce si cum!
minunea noastra
asa creste minunea noastra
Delphinas spune:
Eu de cand sunt insarcinata stranut in fiecare zi de cel putin 3-4 ori. Stranut si noaptea si dimineata, nu conteaza. Si eu ma tin de burtica cand imi vine sa stranut, tot asa de frica sa nu se intample ceva cu mazarica.
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze