***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 7
teodoral spune:
Am utat de slabit.Eu sunt deja campioana, nu stiu daca mai am voie sa ma inscriu, poate in sens invers.Raportez: Am pus cu sarcina 15 kg, dat jos in primele 6 luni 16, pus la loc 1 kg.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
ella_74 spune:
Sunt trista...
Asnoapte la 2 am fugit intr-un suflet la Bob care ardea tot, CMU a trimis salvarea imediat dar a ajuns destul de tarziu , aproape 30 de minute, timp in care i-am dat nurofen si i-am pus supozitor su novocalmin…
Mi s-a rupt sufletul cand am ajuns la el, Bob care e argint viu, acum statea letargic intins pe pat si doar zambea; l-am luat in brate si frigea tot, i-am pus sosete ude in picioruse iar compresa de pe cap o tot smulgea , ca nu intelegea ce vrem cu el.
L-am iubit in brate pana a venit doctorul si m-am rugat sa fie totul bine; mi-am dat seama ca pana acum am fost asa norocoasa ca n-a fost bolnavior.
Doctorul i-a pus diagnostic de faringo-amigdalita , ne-a spus sa-i dam nurofen si panadol, pe rand la interval de 4 ore; sa nu incercam antibiotic fiindca e epidemie si deja se stie cum evolueaza, ca nu va ceda la nici un antibiotic si va face febra cel putin 3 zile.
Am reusit sa ajung acasa si sa adorm spre 4 dimineata; la 6 suna soacra ca Bob a vomat in jet, ca are iar febra si ca ii este frica sa mai stea cu el si sa vin eu acolo; imi venea sa-mi dau cu tesla in cap....mi-e somn si am de lucru destul.
, mamica de David (24.04.2007)
mica0307 spune:
Am actualizat listuta.
Foarte ok locatia. Exact ce imi doream.
liviana sa faci tu listuta, te rog, cu cele care dorec tricou si nu vin la intalnire. Ar trebui sa ne ocupam si sa facem o rezervare pentru 11 mai. In listuta sunt deja 17 fete care banuiesc ca o sa vina cu soti = 34 persoane. Banuiesc ca nu o sa fie nici o problema pentru rezervare. Sunt de acord cu meniul pentru adulti, copii nu stiu daca vor manca, vor fi prea incantati de locul de joaca .
Mai ramane de stabilit ora. Aici mamicile de bb 2 stiu cel mai bine la ce ora ar trebui sa ne intalnim (dar sa va fie mila de noi, ca noi o sa petrecem pe 10 mai ).
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
mica0307 spune:
ella imi pare rau... sa se faca Boby repede bine.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
arcadia spune:
DidiAlex, saru'mana sut superbe peisajele si skiul grozav. mi-a placut si poza cu Nora (banuiesc) si hotel Norica in linkul al doilea nu sunt decat 5 poze, si niciuna de la ski
eu tot incerc sa urc poze si nu ma lasa picasa!
ella, curaj, a zis doctorul ca trece febra in 3 zile. pupam bobita mai sunt si alte simptome?
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
kid spune:
Ella Imi pare tare rau de Boby; sa se faca repede bine. Dar cum a facut faringo-amigdalita?
Arcadia N-am rezolvat nimic cu bagajele inca.
M-am hotarat sa nu ii dau inca fier, vedem ce zice dr la controlul de 9 luni.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Monytza spune:
Venim si noi cu vesti noi:AVEM RUBEOLA!Azi dimineata ne`au aprut bubitele pe burtica si`un pic pe spate..sunt rozalii si f putin vizibile...
Antonia e bine...vioaie si vesela...se joaca...asteptam sa dispara si bubitele de pe burtica...ca nu sunt estetice deloc
arcadia
Metrul il am de la o revista MAMI....era cadou
ella
imi pare rau de BOB dar o sa treaca.Multa sanatate la capsunel.
pt laude la adresa antoniei...sunt tare mandra
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
ella_74 spune:
fetelor,
multumesc pentru sustinere, cand esti trist, o vorba buna te ajuta nebanuit...
Bob a luat virus de la ta'su; vineri seara l-am luat acasa iar sambata pe la pranz ta'su a inceput sa se simta rau, asa ca ne-am grabit sa returnam copilul la soacra, dar din pacate a fost prea tarziu; a incubat 2 zile si aseara Bob era prastie.
Acum are febra care nu-i cedeaza decat pentru putin la momentul la care inghite nurofenul/panadolul, ii curg mucisorii, tuseste, refuza mancarea , nici bibe nu mai vrea.
Maine il ducem la CMU.
, mamica de David (24.04.2007)
poohy spune:
Ella, multa sanatate Sa se faca repede Bobytzu bine sa fie iar argint viu
Monytza, multa sanatate pentru albastrica Sa se faca repede bine
Of, e groaznic cand niste comori asa mici sunt bolnavioare...
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
teodoral spune:
Off, ELLA ce rau imi pare.Si eu de cand am vazut la TV de gripa aia stau tot cu frica-n san si-i iau temp zilnic.
MONYTZA,saracuta Antonia,a si inceput bolile copilariei.Febra face?
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW