***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

am reusit sa urc poze din ianuarie.

si tinem pumnii pentru Boby si Albastrica sa se faca bine repede.

Ella, cred ca e normal sa refuze mancarea avand in vedere febra pe care o are. cred ca o gurita de apica din cand in cand i-ar face bine, sa nu se deshidrateze, sau poate saruri de rehidratare.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ella, sanatate multa la bobita, cind ii doare gitul si au febra refuza mincarea, e normal. sa se faca bine cit mai repede

monytza, sanatate lui antonia

timur, ceai nu e nevoie sa bea bebei, mai ales ca scade absorbtia de fier, dar apa trebuie sa bea, eu ii dau de la sticla, evian

teodora, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita

doxinu, pleaca si lasa-l pe tati sa-i dea, poate e mai mare succes

cristalina, sanatate la ioana

graviduta, felicitari ptr dintisor

liviana, felicitari ptr ridicat in picioare si ptr mama, e super daca imi puteti trimite si mie un tricou, cum fac sa ma pun pe lista?

DECI VREAU SI EU UN TRICOU! merci

arcadia, merci de urari, felicitari ptr progrese

a, si chiqui vreau si eu pe lista aia de slabit, dar eu inca nu am slabit! adica am avut 91 in ziua cind am nascut si acuma am 85 kg, si am plecat de la 75 in sarcina asta, dar targetul meu este 65

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hello, azi am fost la plimbare si sunt tare obosita. Se vede ca nu mai am antrenament.
Se pare ca Pepsi a reusit sa va faca sa scrieti ca iar umpleti capitole de nu mai apuc sa recuperez. Bravo PEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ella, imi pare tare rau de Boby. Si eu cand mi-a facut Eliza febra prima oara am fost cam socata. Nu ma asteptam avand in vedere ca pana la 8 luni nu am avut asemenea probleme. Sanatate multa la piticut!!!!!!!!!!!!
MA TRECETI SI PE MINE IN LISTA CU TRICOURI. dAR SA IMI SPUNETI CUM SI UNDE SA TRIMIT BANII. OK?
Cat de mult mi-as dori sa putem veni si noi sa ne cunoastem dar asta e.....
Vad ca toti puiutii cresc incep sa fie iepurasi.....ce mai imediat fac un anisor.
Doxinu, chiar nu stiu ce sa iti propun. Eu daca nu vrea un anumit fel de mancare ii pun iaurtul ei preferat(o lingurita) si dupa prima lingura pe care o ia fortat( sa vada ce ii dau) mananca tot. Cu timpul o sa se invete si el sa pape ca imediat umbla dupa fetite si trebuie sa se faca mare.
Kay, pupici si de la noi si multa sanatate la Sonia.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ella, imi pare tare rau de bobitza, stiu ce rau e cu raceala... si sa va faceti bine repede!

kid, e buna si sugestia ta, dar daca facem capitol separat la femina probail va trebui sa si completam mereu ce am mai mancat ce sport facem sau ce regim tinem. Eu stiu?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Monytza Sanatate Antoniei, sa se faca bine repede!

Referitor la tricouri, nu stiu daca am inteles bine cum vreti sa arate, m-am jucat un pic in paint ca nu prea le am cu tehnica si nici nu stiu alte programe. Am pus cateva poze aici. Sa nu aruncati cu rosii, va rog

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna

Va salutam si noi.
Am vazut ceva despre tricouri.VREM SI NOI si VENIM si la INTALNIRE.
VA PUPAM SI MULTA SANATATE!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna

Va salutam si noi.
Am vazut ceva despre tricouri.VREM SI NOI si VENIM si la INTALNIRE.
VA PUPAM SI MULTA SANATATE!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kid, imi place ce ai facut, ultima varianta

doxinu, la masa ma gindeam la tine, david facea figuri la mincat(cred ca iar iese ceva ca are balute si musca tot si miriiala,)si ce crezi ca am facut, mi-am spalat bine miinile si am luat mincarea cu degetul meu, si ii dadeam lui, mi-a ras tot bolul!

vas, mai trebuie sa le iau de urechiuse pe fetele care scriu mai rar

bogalina, iti raspund azi

kay, m-am gindit la voi toata ziua, tin pumnii si pup inimioara

fug la somn ca m-am trezit din ora=n ora azi noapte

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

si eu ma inscriu la slabit,de cand incepem?abia astept.
si vreau si tricou
imi spuneti va rog cum pot sa dau de tabelul cu datele capsuneilor sa complectez si eu ?ca nu il mai gasesc...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella - multa sanatate Bobytului!

Monytza - sa-i treaca repede bubitele Albatricii! De unde a luat rubeola?

Andrada - ce mai faceti? La Multe Lunisoare pt Antonio!

Alyna24 - mai ai colete de primit de la LR?

Alina25 - felicitari pt burticuta!

Pepsi - am inteles eu ce ai zis de laptele "anestezic"/analgezic. Mi-a tras azi o tura de urlete de 2 ore de m-a linistit.

Eu cred ca ar trebui ales un loc in aer liber dar si cu rezerva pt ceva acoperit. Liviana - cred ca Insula de care ziceati voi e ok, desi eu nu am fost niciodata, dar merg pe mana voastra. Trebuie sa aflam cat costa si sa stabilim un pret ok astfel incat costul sa nu fie o bariera pt vreo mamica de capsunica/capsunel. Eu vin cu tati sau cu mama mea, deci vom fi 2 adulti si un capsunel Petit, sper si umblator in picioruse pana atunci.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput