Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by daia1202

olga, roxxi bine ati venit

Fetelor si noi avem bubite mici si rosii
pe piept si pe burtica . Dr. ne-a spus ca poate fi de la detergentul cu care spalam hainutele. L-am schimbat sa vedem daca ne trec bubitele.

Roxxy, fata de Carina mea...Matei e mare !

Ank , CASA DE PIATRA!.
Si noi suntem in febra pregatirilor... azi toata ziua am cautat caciulita sau palarioara pt. botez si nu gasim asa micute .
Voi la ce biserica mergeti ? si unde va chefuiti?

si CARINA (29.11.2007)

poze

eu am un fel de palarioara de botez dar cred ca e cam mare!!! si oricum mai trebuie inca una pe dedesubt!! plapumioara ti-ai luat???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Am adaugat la album si ultimele poze!

Alexia Diana
5 Nov. 2007
http://aralia-i.spaces.live.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ellis,pentru pielea atopica nu se recomanda uleiul de nici un fel.Daca are un fond alergic mostenit,e f posibil ca din cauza uleiului sa faca acele bubite.Renunta pentru o perioada la el si vezi ce se intampla.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

Fetelor, copii vostri sunt cuminti daca ii lasati cu bunicii ?

Ieri pt. prima data am lasat-o si eu mai mult la mama mea, i-am lasat laptic (m-am muls) si m-am dus si eu in oras la ziua unui prieten. N-am stat o ora ca a trebuit sa plec ... fiica-mea facea scandal ca nu o mai putea potoli nimeni. Mama zicea ca-i de la burtica, da' cand am ajuns eu si am luat-o in brate s-a calmat! Si nici lapticul care l-am lasat nu a vrut sa-l pape, dar cand i-am dat tzitzi a fost f. fericita. Voi ati patit din astea, sau Carina este dependenta de mine ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Vazut si restul pozelor. Vad ca va plac cainii...
Mie imi plac pisicile, dar nu in casa. Ai mei stau in Sibiu la casa si cel mai mult pe holul scarii lasam matza... A murit acum vreun an si de atunci nu si-au luat alta, tin inca "doliu " dupa ea

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Am adaugat la album si ultimele poze!

Foarte frumoasa mica sirena!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor care dati bibe bebelusilor, de cate ori ii puneti sa ragaie la un bibe d 150-170 ml????
ca bb meu regurgiteaza de 2 spt dupa fiec masa: ori imediat dupa ragait ori la 5-15 min desi nu i-am marit cantit.....iar o data pe zi vomita si la 1- 2 ore dupa masa
nu am mers la dr ca am tot sperat ca isi revine (de aceea nici pe voi nu v-am intrebat pana acum) dar merg sapt asta la spital ca asa nu se mai poate

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by ellis
avem si noi o problemuta: vineri cand am fost la dr ne aparusera niste bobite mici pe piept si burtica, eu am zis ca sunt de la caldura, dr a zis ca are pielea sensibila ca a mea; de cand am venit din spital am folosit la baita doar sanosan, dar de o saptamana ii faceam masaj inainte de baie cu ulei- tot sanosan- cred ca nu trebuia sa -i fac masajul cu ulei ianinte de baie, desi asa ni s-a recomandat in spital, cred ca i-am inchis porii si nu o mai spalam bine; voi cum faceti? acum am cumparat mustela pt piele atopica, o fi bine ce fac?

Recomand in continuare cu caldura baita cu tarate si musetel.Face o piele super...ca de bebelus! Noi o facem inca de la inceput si n-am avut nevoie de lotiune de corp.O s-o foloseasca mami.

si eu asewara am clatit-o cu fiertura de tarate...si degeaba...cand a fost de la caldura au trecut bobitele dupa ce am facut fiertura de tarate, de data asta, nu

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Daia: si eu ies cite 2-3 ore si o las cu cineva.
Am obs ca conteaza si cu cine o las, nu la oricine e cuminte... Incearca sa o lasi cu altcineva si poate stie mai bine cum s-o tina pe burtica daca o doare ceva, poate alta voce o linisteste...
Si sa stii ca bebele indiferent ce are se linisteste la tzitzi...Nu cred ca e "dependenta" de tine...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

bb yasmi, voi cand aveti botezul ? Am primit de la nasi o chestie ca si sacul de dormit cu gluga cu tot din saten. Maine ma mai duc in centru la magazinul Z (al Andreei Esca) cica sunt hainute f. faine acolo

Mergi la inceput