Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ellis
avem si noi o problemuta: vineri cand am fost la dr ne aparusera niste bobite mici pe piept si burtica, eu am zis ca sunt de la caldura, dr a zis ca are pielea sensibila ca a mea; de cand am venit din spital am folosit la baita doar sanosan, dar de o saptamana ii faceam masaj inainte de baie cu ulei- tot sanosan- cred ca nu trebuia sa -i fac masajul cu ulei ianinte de baie, desi asa ni s-a recomandat in spital, cred ca i-am inchis porii si nu o mai spalam bine; voi cum faceti? acum am cumparat mustela pt piele atopica, o fi bine ce fac?
Recomand in continuare cu caldura baita cu tarate si musetel.Face o piele super...ca de bebelus! Noi o facem inca de la inceput si n-am avut nevoie de lotiune de corp.O s-o foloseasca mami.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
bb_yasmi spune:
am venit de la dr!! la 3 luni si 11 zile are 6.620 grame si 64 cm!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Aaaa, a zis sotul meu ca-si face cont aici si intra si el si o face pe mamica, si-mi scrie cica Shery, stai linistita si copilul meu avea atata si dupa doua saptamani a facut aproape 10 kile si mi-a zis doctorul s-o trec la regim, fii bucuroasa ca a ta e mai slabuta!
Stie el omu' ce zice!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ellis spune:
MIHUTA, nu cred ca e de la caldura, ca a mai avut de la caldura, pe cap si gat si i-au trecut usor, la o zi, doua.
NELONE, si mie mi s-a parut o prostie sa o dau cu ulei inainte de baie, nici nu facusem asta pana cum o sapt jumate, de fapt nu o dadeam deloc cu ulei, dar dupa botez am zis sa folosesc uleiul pe care l-am avut la biserica, iar in instructiunile pe care le-am primit de la maternitate scrie ca sa dam cu ulei inainte si cu lotiune dupa baie....mai bine nu o mai faceam si faceam de capul meu, ca sigur as fi dat-o dupa baita...asta e, acum tragem.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
Aralia spune:
quote:
Originally posted by nelone77
Aralia: frumoasaaa focc Alexia!! Are falcute ca Andrada mea
Dragut si cutulica cel cret dar ...e ok sa tii bebele asa aproape de el?
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
Multa lume ma intreaba asta...
Eu am crescut cu caine in casa si nu am avut probleme, ba chiar este recomandat pentru dezvoltarea sociala.
Am facut si o facultate de profil, adica zootehnie, si stiu ca sunt muuuuuuult mai putine bolile care se transmit de la caine la om fata de cate boli se transmit de la om la om, adica aproape toate...
Inainte sa nasc am dus-o la doctor si i-am facut analize, n-are nimic, par nu lasa, ca se incalceste, nu cade.
Si oricum, e sor-sa! cum sa renunt la primul meu copil?
Alexia Diana
5 Nov. 2007
http://aralia-i.spaces.live.com
nelone77 spune:
maaaarreee bebe Iasmina!
Sa fie sanatoasa!!
http://community.webshots.com/user/nelone77
ellis spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
buna seara!
avem si noi o problemuta: vineri cand am fost la dr ne aparusera niste bobite mici pe piept si burtica, eu am zis ca sunt de la caldura, dr a zis ca are pielea sensibila ca a mea; de cand am venit din spital am folosit la baita doar sanosan, dar de o saptamana ii faceam masaj inainte de baie cu ulei- tot sanosan- cred ca nu trebuia sa -i fac masajul cu ulei ianinte de baie, desi asa ni s-a recomandat in spital, cred ca i-am inchis porii si nu o mai spalam bine; voi cum faceti? acum am cumparat mustela pt piele atopica, o fi bine ce fac?
Eu de cand s-a nascut ii fac masaj cu ulei NUMAI inainte de baie si e totul ok iar lui Bogdan i-am facut asa un an intreg. Deci chiar nu cred ca asta ar fi motivul bubitelor.
E adevarat ca la Andrei folosesc de la inceput Mustela. Iar efectuarea masajului inainte am primit-o de la 4 dr ( 2 la Bogdan la Municipal si Grigore Alexandrescu ) 2 la Andrei ( la Medlife si pediatrul nostru).
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
da, dar uleiul de la mustela nu e gras ca sanosan, cred ca asta de la sanosan e gras si ii astupa porii
daia1202 spune:
olga, roxxi bine ati venit
Fetelor si noi avem bubite mici si rosii
pe piept si pe burtica . Dr. ne-a spus ca poate fi de la detergentul cu care spalam hainutele. L-am schimbat sa vedem daca ne trec bubitele.
Roxxy, fata de Carina mea...Matei e mare !
Ank , CASA DE PIATRA!.
Si noi suntem in febra pregatirilor... azi toata ziua am cautat caciulita sau palarioara pt. botez si nu gasim asa micute .
Voi la ce biserica mergeti ? si unde va chefuiti?
nelone77 spune:
Aralia: s-ar putea sa ai dreptate...
Bine ca are "sora", are cu cine se "parui" cind creste mai mare
http://community.webshots.com/user/nelone77
ellis spune:
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
buna seara!
Eu de cand s-a nascut ii fac masaj cu ulei NUMAI inainte de baie si e totul ok iar lui Bogdan i-am facut asa un an intreg. Deci chiar nu cred ca asta ar fi motivul bubitelor.
E adevarat ca la Andrei folosesc de la inceput Mustela. Iar efectuarea masajului inainte am primit-o de la 4 dr ( 2 la Bogdan la Municipal si Grigore Alexandrescu ) 2 la Andrei ( la Medlife si pediatrul nostru).
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
da, dar uleiul de la mustela nu e gras ca sanosan, cred ca asta de la sanosan e gras si ii astupa porii