Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by daia1202
olga, roxxi bine ati venit
Fetelor si noi avem bubite mici si rosii
pe piept si pe burtica . Dr. ne-a spus ca poate fi de la detergentul cu care spalam hainutele. L-am schimbat sa vedem daca ne trec bubitele.
Roxxy, fata de Carina mea...Matei e mare !
Ank , CASA DE PIATRA!.
Si noi suntem in febra pregatirilor... azi toata ziua am cautat caciulita sau palarioara pt. botez si nu gasim asa micute.
Voi la ce biserica mergeti ? si unde va chefuiti?si
CARINA (29.11.2007)
poze
eu am un fel de palarioara de botez dar cred ca e cam mare!!! si oricum mai trebuie inca una pe dedesubt!! plapumioara ti-ai luat???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Aralia spune:
Am adaugat la album si ultimele poze!![]()
Alexia Diana
5 Nov. 2007
http://aralia-i.spaces.live.com
mariussimiuc spune:
Ellis,pentru pielea atopica nu se recomanda uleiul de nici un fel.Daca are un fond alergic mostenit,e f posibil ca din cauza uleiului sa faca acele bubite.Renunta pentru o perioada la el si vezi ce se intampla.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
daia1202 spune:
Fetelor, copii vostri sunt cuminti daca ii lasati cu bunicii ?
Ieri pt. prima data am lasat-o si eu mai mult la mama mea, i-am lasat laptic (m-am muls) si m-am dus si eu in oras la ziua unui prieten. N-am stat o ora ca a trebuit sa plec
... fiica-mea facea scandal ca nu o mai putea potoli nimeni. Mama zicea ca-i de la burtica, da' cand am ajuns eu si am luat-o in brate s-a calmat! Si nici lapticul care l-am lasat nu a vrut sa-l pape, dar cand i-am dat tzitzi a fost f. fericita. Voi ati patit din astea, sau Carina este dependenta de mine ????
nelone77 spune:
Vazut si restul pozelor. Vad ca va plac cainii...![]()
Mie imi plac pisicile, dar nu in casa. Ai mei stau in Sibiu la casa si cel mai mult pe holul scarii lasam matza...
A murit acum vreun an si de atunci nu si-au luat alta, tin inca "doliu " dupa ea
Nela &
Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Am adaugat la album si ultimele poze!
Foarte frumoasa mica sirena!
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
dany26 spune:
fetelor care dati bibe bebelusilor, de cate ori ii puneti sa ragaie la un bibe d 150-170 ml????
ca bb meu regurgiteaza de 2 spt dupa fiec masa
: ori imediat dupa ragait ori la 5-15 min desi nu i-am marit cantit.....iar o data pe zi vomita si la 1- 2 ore dupa masa![]()

![]()
nu am mers la dr ca am tot sperat ca isi revine (de aceea nici pe voi nu v-am intrebat pana acum) dar merg sapt asta la spital ca asa nu se mai poate
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
ellis spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by ellis
avem si noi o problemuta: vineri cand am fost la dr ne aparusera niste bobite mici pe piept si burtica, eu am zis ca sunt de la caldura, dr a zis ca are pielea sensibila ca a mea; de cand am venit din spital am folosit la baita doar sanosan, dar de o saptamana ii faceam masaj inainte de baie cu ulei- tot sanosan- cred ca nu trebuia sa -i fac masajul cu ulei ianinte de baie, desi asa ni s-a recomandat in spital, cred ca i-am inchis porii si nu o mai spalam bine; voi cum faceti? acum am cumparat mustela pt piele atopica, o fi bine ce fac?
Recomand in continuare cu caldura baita cu tarate si musetel.Face o piele super...ca de bebelus!Noi o facem inca de la inceput si n-am avut nevoie de lotiune de corp.O s-o foloseasca mami.
si eu asewara am clatit-o cu fiertura de tarate...si degeaba...cand a fost de la caldura au trecut bobitele dupa ce am facut fiertura de tarate, de data asta, nu
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
nelone77 spune:
Daia: si eu ies cite 2-3 ore si o las cu cineva.
Am obs ca conteaza si cu cine o las, nu la oricine e cuminte... Incearca sa o lasi cu altcineva si poate stie mai bine cum s-o tina pe burtica daca o doare ceva, poate alta voce o linisteste...
Si sa stii ca bebele indiferent ce are se linisteste la tzitzi...Nu cred ca e "dependenta" de tine...
Nela &
Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
daia1202 spune:
bb yasmi, voi cand aveti botezul ? Am primit de la nasi o chestie ca si sacul de dormit cu gluga cu tot din saten. Maine ma mai duc in centru la magazinul Z (al Andreei Esca) cica sunt hainute f. faine acolo