Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
daia1202 spune:
nelone cred ca ai dreptate. Cred ca de vina a fost mediul ... am lasat-o la mama cu care e obisnuita, dar am uitat sa precizez ca a venit si soacra mea care e cam "panicoasa" si cand a plins Carina a inceput si ea sa plinga !!!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by daia1202
bb yasmi, voi cand aveti botezul ? Am primit de la nasi o chestie ca si sacul de dormit cu gluga cu tot din saten. Maine ma mai duc in centru la magazinul Z (al Andreei Esca) cica sunt hainute f. faine acolo
si CARINA (29.11.2007)
poze
noi am avut botezul intre craciun si revelion, in 29.12
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
daia1202 spune:
nelone cred ca ai dreptate. Cred ca de vina a fost mediul ... am lasat-o la mama cu care e obisnuita, dar am uitat sa precizez ca a venit si soacra mea care e cam "panicoasa" si cand a plins Carina a inceput si ea sa plinga !!!
Roxxy80 spune:
Pai ea trebuie sa fie mai feminina. fetitele sunt mai firave si mai dulcele .
Apropo, lui Matei ii place mult de Carina a ta!!! O punem de o incuscreala?
quote:
Originally posted by daia1202
olga, roxxi bine ati venit
Fetelor si noi avem bubite mici si rosii
pe piept si pe burtica . Dr. ne-a spus ca poate fi de la detergentul cu care spalam hainutele. L-am schimbat sa vedem daca ne trec bubitele.
Roxxy, fata de Carina mea...Matei e mare !
Ank , CASA DE PIATRA!.
Si noi suntem in febra pregatirilor... azi toata ziua am cautat caciulita sau palarioara pt. botez si nu gasim asa micute .
Voi la ce biserica mergeti ? si unde va chefuiti?
si CARINA (29.11.2007)
poze
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
ellis spune:
quote:
Originally posted by dany26
fetelor care dati bibe bebelusilor, de cate ori ii puneti sa ragaie la un bibe d 150-170 ml????
ca bb meu regurgiteaza de 2 spt dupa fiec masa: ori imediat dupa ragait ori la 5-15 min desi nu i-am marit cantit.....iar o data pe zi vomita si la 1- 2 ore dupa masa
nu am mers la dr ca am tot sperat ca isi revine (de aceea nici pe voi nu v-am intrebat pana acum) dar merg sapt asta la spital ca asa nu se mai poate
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
eu o opresc o data in timpul mesei si la sfarsitul acesteia sa eructeze si o tin cam 10 min minim ridicata, dar si Alessia regurgiteaza uneori si dupa fiecare masa ca are reflux diagnosticat la echo, dar nu e problema daca regurgiteaza, doar daca vomita cu jet e problema; incearca sa scoti aerul mai bine, mai ridica-l , lasa-l iar, pune-l si pe burtica...si cam asta e.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
adra_bell spune:
Dany, si a mea e vomitacioasa tare in ultimul timp. Eu o ragai si de cate 4-5 ori la un alaptat, o aud cum inghite aer si o opresc sa ragaie, dar nu cred ca are vreo importanta. Aseara, credeam ca am scapat de vomitat si, numai ce-a terminat de mancat si trantit o balta de lapte pe parchet. Si ii scosesem aerul. Mi-am zis ca iar a mancat prea mult, nu i-am mai dat sa manance, in consecinta, s-a trezit la 5 dimineata sa pape. Ne ducem si noi la doctor zilele astea.
Am baut berea aia pana la urma, cu mustrari de constiinta si in etape, dar am baut-o. Meritam si eu, ca nu mai bausem o bere de aproape un an. Ieri am "sarbatorit" un an de la ultimul CM...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
daia1202 spune:
roxxy, da' cum sa nu De fapt Carina m-a intrebat cine-i voinicul acela, dar e mai rusinoasa si m-a pus pe mine sa intreb
bb yasmi am uitat ca voi sunteti mari deja !!
bb_yasmi spune:
daia, crestem-crestem!!
unde faceti botezul?? noi la biserica din lipovei iar apoi la rest pink panther!!
noi ne retragem la "pupicei si alintarile de seara" apoi la baita!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Am adaugat la album si ultimele poze!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
http://aralia-i.spaces.live.com
F frumoasa Aralia, sa-ti traiasca! Cainii mei stau afara, au fost f uimiti cand am scos-o prima oara si-au auzit-o, mai intai au latrat apoi le-a trecut, vin curiosi la carut si se uita in el,da-i pazesc ca daca dau o coada imi rastoarna carutul!
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Dany, dupa masa tine-o ridicata in brate jumate de ora, si da-i sa manance mai la veritcala decat o tii in mod obisnuit, sfaturi primite de noi de la pediatra.
Jasmin ce mare fetita ai, sa-ti traiasca, ehe iti rupe bratele!
I-am dat soricelului Humana cu lapte de al meu in loc de apa si a mancat 100ml, i-a placut.
Laptele meu cred ca nu o ingrasa deoarece in sticluta cu lapte muls nu se vad deloc urme de grasime, nici pe tetina, doar e alb si atat, zici ca-i apa chioara, si eu mananc zdravan nu inteleg de ce nu-i mai gras.
Fetelor, mie mi-au venit uratii, naspa, am uitat cum e cu durerea de ovare si disconfortul de rigoare.
Am pus si pozele de la baita deluni, maine le pun pe cele din seara asta, am evoluat, acum isi tine capul drept deasupra apei!
http://community.webshots.com/user/Alecutu
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)