Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by dany26

ellis, adra si sherry va multumesc pt sfaturi!

ellis de cand ii dai lactogen face kk singura????

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

face kk cu lass baby, nu de la lactogen, dar nu o mai doare burtica, trage parturi usor, incep sa-i mai reduc si lass baby acum si mai vedem...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cu lass baby am facut si noi si dupa ce nu i-am mai dat s-a constpat iar ,acum ne-a dat pediatrul duphalac ,i-am dat trei zile si dupa asta face singura

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mersi ellis si anca ...maine merg si eu la dr li bb sa vedem ce sfat "maretz" ne da...ca luna trecuta mi-a zis ca e normal sa fie constipat ca se intampla des la copii cu l. praf...si sa ii pun sapun in popou ceea ce nu am facut.

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Shery, nici eu nu i-as face laptele praf cu lapte de-al meu, este mult prea concentrat.

Dany, voi inca trageti cu constipatia? Saracutul! Si am impresia ca ai parte de un pediatru foarte "deosebit" in gandire, ca sa nu-i zic altfel...

Lala, in cate reprize papa Andrei cantitatea asta de lapte praf? Noi ajungen si la 200-210ml in 24h, dar in 2 reprize. Nemancand atata timp dupa amiaza (si 6-8 ore), seara vrea foarte mult cantitativ, adica face pauza 15min si iarasi vrea, cam 250ml in total (san + praf). Iar inainte de pranz, deci de pauza asta mare, la fel. Si pur si simplu nu reusesc sa produc atata deodata, cu problemele ce le-am avut cu sanii :-(( Tare ma mai oftic, ca daca si-ar imparti altfel mesele poate as reusi sa-l alaptez exclusiv, sau sa reduc cantitatea de completare. Nu stiu ce sa fac...

Alina, erau niste instalatori ca din reclama cu Coca Cola light? (sper sa fie si in Romania...) :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Buna fetele!!
Am si eu o intrebare pt mamicile ai caror bebei papa doar lapte praf: la 8 saptamani cam cat papa in 24 de ore?
M achinui sa pun poze de la botez la semnatura.
Pupici!!!

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Anca, felicitari pentru botez! Ce flori frumoase erau la cazanul cu apa! Si ce fetita minunata, grasuna! :-))
O intrebare: la botezulortodox se baga copiii cu totul in apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by adinag

Anca, felicitari pentru botez! Ce flori frumoase erau la cazanul cu apa! Si ce fetita minunata, grasuna! :-))

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

hy
eu nu am fost de acord sa o bage pe iasmi cu totul in apa, chiar daca era calda apa din cristelnita. era asa un frig in biserica ca nici mie nu imi venea sa dau paltonul jos.

noi azi am fost la inot. apa a fost cam rece. cred ca mai asteptam caldurica sa mai mergem.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by adinag

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

mai nou e la alegere cu bagatul in apa..daca nu vrei ii toarna pe frunte doar... si unge bebele cu mir cred sau apa sfintita (asta nu stiu sa iti zic)prin mai multe locuri...

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

aa dupa inot mi-a adormit iasmi bustean de abia am mai apucat sa o imbrac...

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

unde sunteti????

Mergi la inceput