Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai in 24 de ore al meu bebe papa cam 700-750 de ml. Uneori si mai putin (dar asta se intampla mai rar ). Are zile si zile. In unele este super mancacios, iar in altele mai putin. Eu nu mi-am facut niciodata probleme din punctul asta de vedere. Daca am vazut ca a luat ok in greutate, nu m-am speriat daca intr-o zi a mancat mai putin.

quote:
Originally posted by oana8188

Buna fetele!!
Am si eu o intrebare pt mamicile ai caror bebei papa doar lapte praf: la 8 saptamani cam cat papa in 24 de ore?
M achinui sa pun poze de la botez la semnatura.
Pupici!!!

Oana de Ana Alexandra

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

BB, sunt aici, draga mea. Parca ne dam intalnire seara!

Mergi la inceput

Ale meu pui a adormit nemancat, in timp ce-i faceam masaj . Il astept sa se trezeasca urland de foame si pe urma ma bag la o super baita. Suntem singurei pana vineri noapte. Tati este iar plecat in delegatie .
Tu ce faci, BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

BB, sunt aici, draga mea. Parca ne dam intalnire seara!

eu astept sa dea iasmi "alarma" de papa. ca doarme de la 19, cand a papat ultima oara!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Gata, al meu s-a trezit. revin peste vreo 20-30 de minute. Poate te mai gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxxy am plecat si eu ca merge ffff greu netu' in seara asta!!!

pupilici

noapte buna!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ellis
nu cred ca e bine sa faci laptele praf laptele tau, vezi sa nu o constipi f tare, fa-i laptele praf in apa plata si amesteca si lapte de al tau; sau scoate tu lapte de al tau inainte de a manca ea, apoi pune-o la san si astfel ea il va manca pe cel gras; sa nu o strici cu stomacelul, eu am tras mult si bine de la humana, noua nu ne-a fost bun, am avut niste colici de nu vreau sa-mi amintesc, acum papam lactogen de la nestle; iar cu cantitatea, fata mea manca 70 cu greu, in timp ce altii papau 130 doar completare...si acum ne-am revenit si noi, au si ei perioade, nu mai face comparatii, doar trebuie sa nu scada fata in greutate, ideal e sa si ia in greutate, dar nu mai fii stresata dc fetita e sanatoasa.

Are dreptate Ellis!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by softurela
Copilasii vostrii sughit ? A mea sughite in reprize de 15-20 min si destul de puternic. Imi este mila de ea cand vad cum se cutremura toata. O tin ridicata ca altfel ii sare tot lapticul.
E ceva normal sau ar trebui sa semnalez pediatrei ?

E ceva normal sa sughita!Sunt doar niste bule de aer pe care nu reuseste sa le elimine.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

iar sunt singura la ora asta ! Daca ma culc cu gainile, ce sa fac ... la 9 cel tarziu 10 suntem in pat, ca ne ia o ora sa adormim...

Adina, eu am citit pe net si am si aplicat in masura posibilitatilor ca bebele are o ratie calorica zilnica si ca sa il faci sa pape mai putin noaptea, trebuie sa-l hransesti cat mai mult ziua. Acolo chiar recomanda sa-l trezesti ziua la 2 ore si sa-i dai sa pape.

Ma duc sa vad daca pot sa trezesc bebele ca am un san (cel din care n-a mancat de aseara) super extra plin..

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by adinag

Shery, nici eu nu i-as face laptele praf cu lapte de-al meu, este mult prea concentrat.

Dany, voi inca trageti cu constipatia? Saracutul! Si am impresia ca ai parte de un pediatru foarte "deosebit" in gandire, ca sa nu-i zic altfel...

Lala, in cate reprize papa Andrei cantitatea asta de lapte praf? Noi ajungen si la 200-210ml in 24h, dar in 2 reprize. Nemancand atata timp dupa amiaza (si 6-8 ore), seara vrea foarte mult cantitativ, adica face pauza 15min si iarasi vrea, cam 250ml in total (san + praf). Iar inainte de pranz, deci de pauza asta mare, la fel. Si pur si simplu nu reusesc sa produc atata deodata, cu problemele ce le-am avut cu sanii :-(( Tare ma mai oftic, ca daca si-ar imparti altfel mesele poate as reusi sa-l alaptez exclusiv, sau sa reduc cantitatea de completare. Nu stiu ce sa fac...

Alina, erau niste instalatori ca din reclama cu Coca Cola light? (sper sa fie si in Romania...) :-))

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina bea in 2 reprize , uneori 3 . Nu este o regula dar cam asa face.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput