croiti hainute pentru bebelusi?

croiti hainute pentru bebelusi? | Autor: Vivela

Link direct la acest mesaj

As vrea sa croiesc si sa cos singura hainute pentru copilul meu care acum are 5 luni. Am cautat pe net, dar nu prea am gasit tipare .
Pana acum am facut niste botosei, dupa un tipar pe care l-am gasit tot aici, pe forum, dar as vrea sa fac si alte lucruri.

Voi croiti hainute pentru copilasii vostri? De unde va inspirati?

Stiu ca exista un topic despre croitorie, insa mi-e greu sa caut discutiile care se refera la hainute pentru bebelusi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Exista pe piatza (centrele de presa), revista Burda care are tipare cu diverse modele , insa nu stiu daca si pt. bebelusi, intreabala Rodipet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

vezi la http://babypatterns.atspace.com/overview.html
scuze de "telegrama" dar ma grabesc!

Kitty, mamica de Adi (2001) si Robi (2002)
Pozne de pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by kittygreeneyed

vezi la http://babypatterns.atspace.com/overview.html
scuze de "telegrama" dar ma grabesc!

Kitty, mamica de Adi (2001) si Robi (2002)
Pozne de pitici

multumesc pt link
din pacate, la mine nu se deschide, probabil a fost mutat
multumesc oricum pt intentie, mai caut

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

La mine se deschide. Si e de actualitate, ca numai ce l-am gasit si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Prima hainuta pe care i-am facut-o baiatului meu a fost dupa o jacheta de-a lui. Am scos tiparul dupa ea. Asezi o hainuta care i se potriveste pe masa, peste hirtia de tipar, intai cu spatele si desenezi pe langa ea.Totul e sa o desfasori in plan si la umeri si subrat.Fata e proape identica, e doar mai decoltata si urca mai putin la umeri. Manecile pot avea forma unui simplu trapez(daca e maneca "cazuta"). E bine sa incepi cu ceva simplu.Jachetica pe care am facut-o eu atunci era petrecuta in fata si se lega cu un siret. Bebelusii au nevoie de libertate de miscare,deci de un tipar lejer.Iar la pantalonasi nu e diferenta mare fata-spate, din motive de pampers.Incearca sa asezi pe o hartie pe masa cei mai simpli pantalonasi pe care-i are si te lamuresti.E mai greu de explicat teoretic decat de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

in majoritatea revistelor burda sunt si tipare pt copii. o rogi pe doamna vanzatoare sa te uiti intr-o revista si vezi exact pt ce varste au tipar in acel numar. au acolo si tabelul de masuri, in principiu te orientezi numai dupa inaltime. daca gasesti ceva cu pantaloni si bluza pt varsta (inaltimea) bebelului tau e perfect. usor-usor inveti si sa faci modificari.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput