M-am hotarat.........adoptie(45)
Raspunsuri - Pagina 8
nicoll75 spune:
Ali Clau mi se pare ca a trecut foarte mult timp.Nu ar trebui sa stati sa asteptati la mila lor.Eu am vazut cum se misca la noi si ce interesate sant asa ca.......merg si caut si eu.Hai sa auzim vesti bune in aceasta primavara.
Andrada77 totul depinde de situatia copilului.Daca rudele pana la gradul patru renunta la el atunci se declara adoptabil,daca nu se gasesc parintii si rudele nu stiu ce se intampla.Poate stiu alte fete mai bine.Oricum se face o ancheta sociala destul de anevoioasa si de durata,dar poti si tu sa te implici in ea(cu acordul asistentei sociale).
Donna79 si eu am trecut prin aceeasi situatie dar am zis sa mai astept,si acum regret.Este foarte bine ca vrei acum si nu mai pierzi timpul.
Vicar in viata se mai intampla si minuni.
Am vazut toate pozele si filmulete postate de mamici fericite,aveti copii minunati.Sa va traiasca si sa fiti fericite
asi spune:
Fetelor nu va pierdeti speranta.Copilasul vostru e undeva si va asteapta.
Andrada orice de poate rezolva cu "insistenta" dar depinde foarte mult si de situatia copilului.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
cons spune:
Donna, imi pare sincer rau pentru sarcina pierduta. Mai inearca, sigur vei reusi daca gandesti pozitiv. Eu n-am ramas niciodata insarcinata. Doar medici imi dadeau sperante. Tu ai mai multe sanse. Eu facuse deja 29 de ani si nu mai aveam rabdare. Dumnezeu sa te ajute.
Andrada, poti lua copilul din maternitate in plasament. Asa am facut si eu. Dar ai grija cu judecatorul . Trebuie sa faci totul legal. Nu interveni. Lasa lege sa mearga asa cum trebuie.
miha74 spune:
Buna fetelor!
donna - ma regasesc in cuvintele spuse de tine. Si noi am incercat pentru bb 2...care nu a vrut sa vina la noi..., am suferit mult, medici, analize, tratamente...sarcini pierdute, dar acum sunt fericita ca ca ne-am decis sa adoptam...
Sunt gata cu actele, luni mergem la DPC sector 5 sa depunem actele. Trebuie sa fac aceea declaratie ...cu ce vrem.
Mi-e tare greu, pentru ca chiar nu am nici o idee, in sensul ca nu conteaza,...se tine cont de ce scriem in aceea declaratie?
O zi excelenta va doresc,
Miha
http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
adelaalba spune:
Eu sunt nou intrata pe acest forum .Si eu fac parte, din nefericire, dintre cele care au fost private pana acum de minunea de a avea un .Nu mi-am pierdut speranta ca mi se va intampla dar in ultimul timp ma gandesc tot mai mult si la posibilitatea de a adopta.Am 31 de ani si ma gandesc ca mai e timp sa incercam .Dar citind povestile voastre ma gandesc daca nu-i pacat sa nu incercam sa luam un sufletel abandonat si sa fim fericiti impreuna.Imi doresc foarte mult un copilas si sper sa il am in cele din urma.Va multumesc pentru faptul ca v-ati spus povestile si mi-ati dat si mie curaj.Si va felicit pe toate cele care ati reusit sa adoptati un pui iar celor care sunteti pe cale sa finalizati acest "demers" va doresc succes si sa gasiti copilasul pe care-l doriti.
donna79 spune:
Ziua buna, fete dragi!
Stiu ca suntem toate cam in aceeasi oala, cu apasari si deziluzii, dar trebuie sa le depasim, nu avem de ales. Eu eram vineri intr-o pasa tare neagra dar am trecut peste ea. Sambata am fost nasa de botez pentru a treia oara! Ma temeam de experienta asta dar a fost minunata.
A fost emotionant si mi-a dovedit ca as putea iubi un copil din toata inima si ca sunt pregatita sa am unul. Si faptul de a-l vedea pe sotul meu tinand un copil in brate m-a facut si mai mult sa sper ca ne voum bucura si noi de minunea asta candva.
Asa ca... sa speram, sa luptam, sa nu mai asteptam... ca merita!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara!
Donna
nicoll75 spune:
Buna fetelor
Incepem saptamana cu o nota de optimism.Pe 6 martie incep cursul la DPC.Imi spune cineva ce anume se discuta la aceste cursuri?
Donna eu am patru botezati,la diferenta de un an intre ei si ii iubesc pe toti de parca sant ai mei.Partea frumoasa este ca toti vor sa vina sa stea cu "nana" si se lasa cu plansete si sughituri cand nu se poate.Este minunat si ma simt implinita cand ii am pe toti langa mine.De cand ma stiu mi-am dorit o familie numeroasa cu multi copii dar viata ne ofera surprize-placute sau nu-.
O saptamana cat mai insorita.
asi spune:
Ce frumos ca aveti finuti de botez!Si eu mi-am dorit tare mult si se pare ca anul asta voi fi si nasa si mamica din nou.
Nicoll la cursul de la Dpc s-a discutat despre copii adoptabili, in special cel mai mari, problemele care apar.S-a discutat despre adoptie si ce implicatii are de o parte si de alta.Cel mai greu a fost sa scriu o scrisoare a femeii care isi da copilul spre adoptie pentru mama adoptiva.Eu nu am putut scrie nimic insa nu a fost nici o problema.Cursul e foarte interesant si as fi vrut sa se discute unele aspecte mai detaliat.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
dariastoica spune:
Buna seara, fete dragi.Azi am fost anuntata ca miercuri va fi prima vizita. Sunt super emotionata si bucuroasa,sper sa fie totul bine.Problema este ca nu pot afla bebelusi adoptabili,toate persoanele contactate imi spun ca se va rezolva,dar cand sun mi se spune maine sau mai vedem.Nu am ce face decat sa astept copilasul mult dorit,cumva il voi afla si-l voi lua acasa.
Va doresc mult succes si speranta.
miha74 spune:
Buna fetelor!
Astazi este o zi mare pentru mine (noi)...NE-AM DEPUS DOSARUL!
Am fost atat de emotionata...ca mi-am uitat si laptop-ul acolo...dar a iesit dupa noi asistenta socila (o draguta de altfel) si mi l-a dat!
Acum cu Dzeu inainte...speram sa fie bine.
A zis ca ne suna in maxim o saptamina.
Va tin la curent.
Miha
http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)