M-am hotarat.........adoptie(45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Felicitari celor care s-au alaturat noua, eu am saptamana viitoare 2 intalniri,una luni si una vineri,am dat testul acela cu 138 de intrebari, care este un test capcana daca nu citesti bine intrebarile.
Va urez succes !!!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

donna79 - felicitari pentru finuti! si tie nicoll75- asemenea sa iti traiasca finutii! si bafta la cursuri si sa imi spui si mie cum a fost...ca sunt tare curioasa.
dariastoica - curaj! pe mine m-a cam speriat asistenta sociala, ca a zis sa nu indraznim sa mergem noi in spitale sa-l cautam pe bb...O sa stau cuminitica deocamadata sa astept sa iasa atestatul...
La noi in sector cica ar fi cam 15 familii in asteptare...e semn bun, nu?

Am uitat ceva esential: MULTUMESC pentru ajutor si sfaturi.

Miha

Miha

http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ziua buna tuturor...si felicitari din partea noastra pentru Nicoll! 4 finuti...super!
Bafta multa celor care au luat taurul birocratiei de coarne si au depus dosarul sau sunt in curs de atestare! Sper ca in curand sa imi vad si eu numele pe listuta. Deocamdata mai luptam cu ceva mentalitati... sotul meu nu e prea convins. Ca sa-l determin sa cedeze i-am promis ca voi face si eu toate analizele pe care le lasasem balta.
Succes la gasirea puiului pentru toate cele care ati ajuns in punctul acesta. Inca ma oripileaza ideea ca nu te intreaba nimeni daca esti apt sa concepi si sa nasti un copil dar daca vrei sa-l adopti te cauta si in cusaturile hainei..ca sa nu zic alte traznai!
Va pup!
Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll75 spune:

Fetelor,multumesc din suflet pentru felicitari.Sant o "nana"fericita si sper in curand si o mamica implinita.
Asi,multumesc pentru lamuriri.Acum o sa vedem cum va fi la noi si ce subiecte se vor discuta.Din cate am inteles eu sant doar trei ore si chiar nu stiu ce se poate lamuri intr-un timp atat de scurt.Oricum astept cu nerabdare ziua de 6 martie.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor va anunt cu mare fericire ca suntem atestati.Urmeaza sa ne gasim copilasul.

Nicoll cu placere dar sa stii ca acest curs este foarte educativ.

Catty ce mai faceti?Ati trecut de perioada de adaptare?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll75 spune:

Felicitari Asi,de acum santeti in linie dreapta.Sper sa fie educativ cursul,astept sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

asi, felicitari pentru atestat! Sper, din toata inima, sa-i gasesti fratior lui Razvan,si asta cat mai repede. El ce zice de viitoarele cautari?

ioana, mama lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Asi- felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Ce faceti cautati singuri sau asteptati sa va suna asistenta sociala?

http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Felicitari Asi!
Esti o curajoasa!!! Iti doresc mult succes!
Si noi dorim al doilea bebe...dar putin mai incolo.

www.onetruemedia.com/shared?p=50421ce0af62c19928491d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze si filmulete-Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Sincere Felicitari ASI,

succes in continuare !!!!
Iti doresc sa gasesti uncat mai repede pentru razvan
Claudia

Mergi la inceput