M-am hotarat.........adoptie(45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali-clau spune:

Felicitari Asi ! Sa va fie drumul presarat cu cat mai multe bucurii ! Sa va gasiti repede copilasul si sa fie asteptarea cat mai usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Bravo Asi! Esti foarte aproape, lupta in continuare!
Dariastoica, azi este vizita? Iti tinem pumnii!
O si super tuturor!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc fetelor de urari si multumesc Liliana ca ai modificat in lista
De cautat caut si eu dar ma bazez mai mult pe asistenta sociala care e o persoana deosebita.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Nu-mi vine sa cred! Tocmai am fost sunata de la DGASPC S5 sa programam vizite la domiciliu si SURPRISE: intalnirea pentru acel faimos chestionar - se va intampla saptamina viitoare joi si vineri....adica la 10 zile dupa depunerea dosarului!
Nici nu stiam ce sa mai zic la telefon, desi m-a intrebat cand putem noi...sa nu ne strice programul...deci sunt efectiv fara cuvinte!

Ca tot ati adus vorba - Liliana vreau si eu pe lista teee roooooog, in curs de atestare.

Va doresc si voua o zi la fel de frumoasa cum este a mea

http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna fetelor!
Ieri am avut proces in instanta si s-a pronuntat plasamentul simplu.
Suntem f bucurosi!
Duminica avem botezul Sabinei si avem emotii.

Liliana te rog sa ne treci si pe noi cu plasament simplu. Multumesc

www.onetruemedia.com/shared?p=50421ce0af62c19928491d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze si filmulete-Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariastoica spune:

Buna seara fetelor.Donna, vizita a fost ieri si a decurs foarte bine,au fost foarte dragute si am programat si restul intalnirilor,oricum in 18 martie este termenul de 60 zile si trebuie sa primim atestatul.Problema este ca ne-au confirmat ceea ce ne-au spus cand am depus dosarul :ca nu au bebelusi adoptabili.Sunt putin dezmagita dar citesc si recitesc tot timpul povestile celor care au reusit si ma incarc de energie pozitiva.Va fi bine!
Asi, felicitari si sa va fie cautarea cat mai scurta.
Diciu,felicitari pentru reusita in instanta si fie ca toate bataliile sa fie incununate de succes pana la razboiul final.
Mult succes tuturor fetelor, va tin pumnii tuturor si sunteti in rugaciunile mele chiar daca acum nu va nominalizez, sunt mereu alaturi de voi.
Liliana am o rugaminte te rog frumos,trece-ma si pe mine in lista:in curs de atestare.Multumesc frumos.
O seara buna va doresc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali-clau spune:

Ca tot veni vorba, am sa o rog si eu pe Liliana sa ma treaca in lista cu atestat .Multumesc frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna seara dragele mele,
Din pacate nu prea mai am timp nici sa respir de cand e micuta acasa, dar nu ne plangem pt ca ne-a umplut vietile. Noi suntem bine, ne-au mai dat 2 dintisori sus si 2 maselute, asa ca avem 8 contisori draguti in gurita.
Am inceput sa silabisim si sa pocim cuvinte si toata ziua cantam si vorbim, in mare parte, pe limba noastra. Una peste alta suntem bine, desi mami si tati trebuie sa isi caute alte locuri de munca intrucat firmele la care lucreaza se inchid. Duminica o sa botezam o micuta pe nume Teodora Maria care are 2 luni si se afla in plasament la maternala care a avut grija de Alexuta si avem emotii pt ca suntem pt prima data nasi de botez. Speram insa ca va iesi totul bine.
ASI, sa fie intr-un ceas bun si asteptarea sa fie cat mai scurta.
DICIU, ma bucur ca aveti fetita acasa. Acum mai este putin pana sa v-o incredinteze in vederea adoptiei. Felicitari
TZUNI, ce mai face Maria? Cum va intelegeti? Te striga deja "mama?"
Puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta, va rog. Din 17 ian o avem incredintata pe Alexandra Andreea in vederea adoptiei. Cele 90 de zile se termina pe 19 aprilie, de ziua lui tati, o zi in care anul trecut i-am aratat un test de sarcina pozitiv, dar bucuria nu a tinut decat 2 sapt.
Fetelor fruntea sus si credinta in DD ca toate se rezolva la timpul lor, noi sa avem nervi de otel sa trecem peste toate. Si nu uitati ca "ccea ce nu ne omoara, ne face mai puternici"
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Salutare fetelor,

Odata cu aceasta insemnare, m-am mutat de la topicul "asteptand un ingeras" la "adoptia sau a iubi copiii fara limite".
Sunt sincera cu mine si stiu ca intotdeuna am stiut ca voi adopta un copil. Acum, sa speram ca totul ca merge bine si ni se va indeplini dorinta. In ultimul an, am oscilat de foarte multe ori intre hotararea de a incerca sa raman gravida si cea de a abandona aceasta cale si a incepe procedurile pentru adoptie. Sotul meu a fost tot timpul alaturi de mine, mi-a inteles nehotararea, dar stiu ca el tot timpul a fost "pentru" adoptie. Ceea ce ma facea sa oscilez era incurajarile apropiatilor "lasa ca orice problema medicala se rezolva. O sa faceti copil. nu va grabiti cu adoptia.". Dar, eu nu vreau sa fac un copil ci sa cresc, sa iubesc si sa ma bucur de copilul meu. Am luat decizia finala de a adopta in urma cu 4 luni si ne-am hotarat sa incepem demersurile dupa ce ne cununam. Cununia a fost pe 23 martie asa ca saptamana viitoare incepem demersurile. Nici nu va pot spune cat de fericita si linistita sunt. Am o mie de temeri si stiu ca si sotul meu le are dar incercam sa ne bazam cat mai mult pe dumnezeu. Stim ca al nostru copilas este deja undeva asteptandu-ne.
Va pup,
Silvy.

P.S.:
Noi locuim in sectorul 1 asa ca astept sfaturi legate de DPC sector 1 de la fetele care au trecut pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Ali, Asi Dariastoica si Miha, succes pe mai departe.
Catty si Diciu, sa va traiasca copilasii.
Silvy, ai luat o hotarare inteleapta. Felicitari!

Pentru toate mamele adoptive, cu ocazia 1 martie, va urez o primavara insorita cu multa sanatate si fericire si sa primiti din partea copiilor vostri tot atata dragoste pe cat voi o daruiti lor.

Mergi la inceput