Mamici de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, esti mortala cu ragaitul!!!!

Nu e cumva molipsitor? ca eu ma balonez ingrozitor dupa mese si tare as mai avea nevoie sa ma eliberez cumva

Alina 27+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Felicia multa multa bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Chinabulina! Sa fi sanatoasa si tu si bb!

Cory...cateodata asa mi-as dori si eu sa se ocupe altcineva si eu sa nu-mi mai bat capul!! Dar...si eu stric! Lumea stie cat sunt de perfectionista si nu se baga! Li se pare mai sanatos asa!...si uite asa alerg eu pentru fiecare detaliu!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Cleo, esti mortala cu ragaitul!!!!

Nu e cumva molipsitor? ca eu ma balonez ingrozitor dupa mese si tare as mai avea nevoie sa ma eliberez cumva

Alina 27+ Vlad

dau tot!! Fac concurentsa si lui Cameron Diaz!!! si de cand cu sarcina..totul e amplificat.

Cat sunt acasa, nu bag de seama. Ce daca ragai..:)) sperii matsa, cel mult. Dar la munca...

28+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

cleo, parca am fi surori, eu si dupa ce beau apa ragai, si inca f zgomotos.se zice ca in sarcina e normala ragaiala, si mie mi se pare f deplasat si rusinos, dar asta e, ma consolez ca nu mai e mult si trece.asa ca haideti sa organizam un concurs de ragaieli, ce ziceti?????

corina

Mergi la inceput

Decretez: concurs de ragaieli pe 24 febr.
Material propriu la alegere: din meniul restaurantului chinezesc.
Eu fac cinste cu o apa...la participante. (Eventual cer un bidon de la Fantana, ca ies mai eftin dupa mancarea aia picanta )
Inscrierea- pana in ultimul moment.
Mare Premiu mareee... SURPRIZAAAAA

si o burticutsa

Mergi la inceput

si daca tot azi is pusa pe glume... sa va mai zic una fierbinte. Ma suna firma X la interviu. Cica au CV-ul meu de ceva timp, ca am fo la ei mai demult la un interviu..(acu vreo 2 ani, dar asta acu realizez!!) si daca nu ash vrea sa mai vin la un interviu, ca au nu stiu ce pozitie free. Eu, diplomata, ii zic: din motive personale, pana in iarna viitoare nu schimb jobul.
Trebuia sa ii zic: "cocoana, is bortsoasa. Ma iei asha?!!!" sau " no, cucoana, angajezi 2 in 1?"

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, vad ca esti pusa pe glume azi......la concursul ala de ragait pot sa-mi aduc si eu un reprezentat, ca eu is cam slaba la capitolul asta dar te asigur ca barbata'miu castiga cu brio.......zi p vreun premiu ca lumea, ca-l chem pe bune.......sincer, cred ca bate recordul, nu stiu daca ai cum sa--i faci fatza!

Tare faza cu interviul , eu m-as fi dus asa burticoasa la interviu macar sa vad ce fatza fac aia........ca daca te refuzau ii amenintai si cu discriminarea, faceai rost de-un ban cinstit!

Alina 27+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Gata fetelor m-am intors de la „marea confruntare”. Proful a incercat sa impace si capra si varza...Capra (adica eu ) a dat si sugestii prin care conflictul poate fi aplanat cu care seful a fost de acord..Varza (adica el...) a tacut tot timpul sedintei, a zambit printre dinti si a incercat sa se abtina (am vazut cum gafaia si cum se abtinea sa nu faca o scena...deja era rosu la fatza, hihi).. Am dat si mana, eu cu toata candoarea de care pot da dovada (diavol mic ce sunt) iar el cu juma de mana...
Oricum sunt sigura ca nu va trece mult si va face din nou...pentru ca fiind caz patologic, NU SE VA PUTEA ABTZINE...iar de acum , ca s-au aratat cartile pe fatza eu voi fi in aparare si voi incerca sa nu il provoc (tre’ sa imi respect partea de invoiala, nu?) insa voi evita si sa stau numai cu el in camera...probabil si el va face la fel daca vrea sa isi tzina postul.

Getutza81 saru’mana de suport...stiam ca fetele de aici ma vor intelege...uite d-aia pot sa va spun eu voua pasurile mele.
Cleo78 ai mare mare dreptate ca tipul are o problema... Si inca una mare...Chestia e ca nu recunoaste ca el are o problema...Considera ca el are tot timpul dreptate si ca nimeni sa nu indrazneasca sa spuna altceva...
Andreap respectivul e doar un coleg...atata tot...
Andree27 tocmai am facut marea confruntare. Eu nu am nimic de ascuns, ca nu imi e rusine de modul meu de a ma purta in public. Cel mult pot sa spun ca nu prea interactionez cu oamenii si atata tot, dar nu jignesc pe nimeni pentru ca eu sunt foarte sensibila la capitolul asta: nu suport deloc jignirile si in consecintza nu acord nimanui jigniri asa gratuite... Suport pana la o limita, iar dupa limita aia nu mai conteaza cat de mica e ofensa, pentru mine e catalogata ca si maxima si nu poate fi iertata.
Leeloo nu depinde de mine ...nu pot sa il schimb...adevarul e ca eu am nevoie de la el de substante cu care imi pot face experimentele (atat si nimic mai mult), iar el are nevoie de mine pentru a face experimentul, a regla aparatul, analiza datelor, interpretarea lor...Asa ca...toti stim cine are nevoie mai mult de cine...
Alysh ... Stiu ce vrei sa zici cu palma , dar stiu ca daca as fi avut puterea si ca daca as da in el, nu m-as mai putea opri...mie de asta mi-ar fi teama, sa nu ma mai pot opri...Dar lasa, ca acum semnalul de alarma a fost tras si sunt sigura ca suntem monitorizati ...amandoi.
Cory74 sincer m-am gandit , dar dupa... Eu am mai folosit metoda blufului...Adica am aruncat o pastilutza informatorului lui preferat( eu facandu-ma ca nu stiu ca el e de fapt informatorul lui Jan ) cum ca as avea o inregistrare cu el desfasurandu-se, iar informatorul a inghitit momeala si a transmis-o mai departe...Ei bine, vineri nici ca nu i-am vazut fatza individului, a incercat sa ma evite cat a putut de mult... Sunt sigura ca si din cauza asta s-a dus primul la sef si i-a reprodus cuvant cu cuvant tot ce mi-a zis el in ziua respectiva + explicatiile de rigoare (ca sa se acopere si sa devina dintr-o persoana abuziva intr-o ...victima)... Oricum sunt sigura ca se va calma pentru o perioada...insa nu stiu cat timp... Cred ca a realizat ca nu ma poate manipula asa cum vrea maria sa

Oricum declar subiectul incheiat pana la noi confruntari...sper nu prea curand
Si de acum ma voi axa pe lucrurile placute , adica noi toate

Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, la toate fetile,

CHIABULINA la multi ani, sa fii sanatoasa si cu bebe sanatos, frumos, si destept!
Iaca, am aparut si noi, dupa un week-end foarte agitat, am fost la nasul in alt oras, cam la 650 km de unde stam noi si suntem extrem de obositi, dar am venit la munca, normal. Abia astept, mai am aproximativ o luna si intru in medical, gata, nu mai stau, ma mai si odihnesc, ca tare este greu! A, vorbeati de ragait, si eu patesc la fel, doar ca ma si ustura pe piept cand am gaze asa, mor, dar asta este, ce sa va mai spun ce nu stiti si voi.
A fost foarte frumos, am fost si pe munte si pe plaja la mare, am cumparat pentru bebelina niste costumase roz, foarte frumoase, erau la pret de nimic, de la 2 euro in sus, si de marca buna. Erau la reduceri. Mi-am mai luat si eu niste bluzite de mami, foarte haioase si frumoase. Dar de odihnit, nimic, am umblat chiauni toata ziulica.
Voi ce ati mai facut, cum v-ati mai simtit?

Pupik de la Onyx si Vlad

29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput