Mamici de mai-iunie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
fecian spune:
quote:
Originally posted by MsBB
Getutza- bine ai revenit! Ne bucuram sa auzim vesti de la tine!
Doloress - La multi ani sotului! Frumos ai povestit si clar sotul tau are simtul umorului. Uite insa cum a trecut timpul , si dintr-un pui de om ... vine un bebic .. hihih
fecian - ce om! Normal ca ai dreptate, nimeni si cu atat mai putin o gravida nu merita un astfel de tratament. Din pacate, cred, ca in aproape toate colectivitatile exista un Dl Jan. Sunt oameni cu probleme , sincer cred ca au undeva o piulita lipsa.
Iti doresc putere si sunt sigura ca timpul va demonstra ca nu el este cel in masura sa se planga. Chiar daca ai gresit, cu toti gresim , nu inseamna ca e cazul sa fii pusa la zid. Imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva.
Sper sa se lamureasca treaba si pana una alta poate ar fi mai bine sa-l eviti, daca se poate. Cel putin sa nu te mai enervezi.
Ori ai putea sa incerci o confruntare directa cu el in fata sefului. Eventual sa-si dea arama pe fata .
pt tine , imi dau seama prin ce treci!Un adevarat infern!
Adriana 26+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
SArumana Adriana de suport...Sincer am incercat o intrevedere cu o a treia persona, insa pur si simplu evita...pentru ca stie ca nu se poate controla. De aceea incearca ca toate "convorbirile" sa se faca fara prea multi martori...sau daca sunt sa fie cat mai tacuti ...
Nu am cum sa demontrez ca e o persoana lipsita de caracter pentru ca e o persoana abuziva...respecta tiparul unei astfel de persoane: cand e vb de confruntari publice e doar lapte si miere cand e vb de doar eu si el atunci isi arata arama pe fatza...eu nu am cum sa demontrez decat daca il inregistrez pe telefon...insa niciodata nu am stat sa fac asa ceva, pentru ca e injositor...
Vreau sa lupt corect pentru ca numai astfel pot sa dorm linistita ca am facut tot ce e corect sa ma apar.
Nu voi apela la misculatiuni cum face el ..
Iara faza care a facut-o de curand...s-a dus sa intrebe un coleg cu care am stat de vb sa vada ce am vb cu el, sa afle daca m-am plans lui, ce i-am zis...faze d-astea...
E genul de comunist securist care imi sapa groapa...Acum tot ce pot face e sa incerc sa fiu tot timpul in garda si sa evit sa fiu singura cu el in aceasi camera. (mi-e teama ca o sa dea in mine, si vb la modul cel mai serios...numai cand il vad corpul meu raspunde prin tremur involuntar si stare de alerta maxima)
Cu voia lui Dumnezeu si cu multa stapanire pe mine sper sa ies din situatia asta cat mai repede...
Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic
andreap spune:
Felicia....nu am cuvinte.....Aceste 'domn' e seful tau direct?sau doar coleg?Incearca o discutie in 3,sa vezi argumentele lui...si nu te mai lasa intimidata.nu merita el sa plangi...
Doloress,frumos caruciorul..pe site-ul Chicco din Ro nu l-am vazut pe CT01
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Andree27 spune:
Felicia, ce om de nimic sa nu spun mai urat!!!Pe un asemenea om nici nu merita sa te enervezi sa iti omori cum s-ar spune neuronii,ca nu merita nici un ban,(sa nu spun si asta tot mai urat) astfel de oamenii!!!Stiu ca degeaba venim acum cu pareri ce am fi facut una si alta in locul tau ,dar te rog frumos fii tare si daca mai vine acest ''domn'' la tine te rog sa ii spui sa pastreze distanta!!!Ca daca nu suntem aici o gramada de gravidute care avem noi ac de cojocul lui!!!Asa m-am enervat cand am citit, ca asa imi era de rau si instant mi-a si trecut!!!!Nu te mai enerva si nu mai plange ca nu merita sa ii faci rau la bebica din cauza unui dobitoc!!!
Cat despre seful tau am aceeasi parere ca si despre acest Ian,ca cum spunea si Gabitza trebuia sa faca o confruntare intre voi 2 de fata cu el,sau la seful tau se aplica regula primul venit ,primul crezut ca la maraton?Si chiar daca ai fi gresit,ceea ce e omeneste, la respectivul individ nu ii da nici un drept sa vorbeasca asa cu tine si sa te si insulte pe deasupra ,asta chiar si daca era seful tau!!!Daca cumva doamne fereste se mai intampla te rog frumos sa il pui la punct si sa ii si pleznesti una din partea mea!!!
Te rog mult fii tare si nu te lasa din cauza unui nesimtit!!!Sa stii ca noi suntem alaturi de tine!!!Scuze daca am ceva greseli dar asa m-am enervat de nu m-am putut ciontrola!
Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric
andreap spune:
Rectific:am vazut si CT0.1..1800 ron..lasati!
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
leeloo2004 spune:
Felicia, inteleg acum de ce erai suparata...si pe drept motiv! Oricum, nu merita sa te consumi pentru un asemenea "neom" dar nici sa ii faci jocul nu se poate! Eu personal l-as ameninta ca ii fac plingere oficiala (peste tot, nu numai la seful direct) - de obicei cei care reactioneaza ca el sunt lasi si la amenintari directe dau inapoi... Nu ai cum sa faci cerere sa-ti schimbi colegul de experimente?
Pentru tine multi !!
Gabriela 25+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
fecian spune:
quote:
Posted by Gabitzam
Ca sa nu zic ca nici seful nu e departe daca tot pe tine te scoate de vina. A avut loc si o discutie in trei cu tine, istericul si seful?
Gabitzam crede-ma ca as vrea, i-am sugerat sa avem o discutie in 3, sa vina sa isi ceara scuze...vad ca nici pana acum nu am raspuns...ca sa inteleg din atitudinea lui ca el crede ca eu exagerez. E ca si cum as trai un caz de abuz descris din cartea de psihologie!!! E ca in povestile pe care le citeam in reviste...
...Stai ca tocmai a venit seful aici si vad ca vom avea o intrevedere in 3
Sunt curioasa cum va fi..
Urati-mi bafta!
Oricum va tin la curent cu totul
Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic
Alysh spune:
Felicia, tu nu stii cum se trateaza istericii? CU O PALMA PESTE FATZA! Vorbesc serios! Mama, ce m-am enervat acum! Stiu ca nu se cadea sa faci asa ceva.....dar eu as fi fost in stare, sincer! I-as fi tras o laba peste ochi de s-ar fi invartit ca titirezul si ar fi tacut chitic! Acolo, in laborator cu usa inchisa, sa nu stie nimeni!
Nu-ti dai seama cat m-am ambalat acum......
Bine, nu te sfatuoesc sa faci asa ca esti gravidutza si nu se stie cum ar fi reactionat nebunul....oricum incearca s apui cumva lucrurile la punct cu el. Sa stie ca nu-i permiti asa ceva! Boul pamantului!!!!
Alina 27+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
andreap spune:
Felicia..bafta!si calm...
Va doresc o seara minunata
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
cleo78 spune:
fetelor, am o problema..existentiala.
RAGAI. Necontrolat.
Acasa..nu e bai, dar la munca la birou...?
Cu arsurile e usor, mananc mese mici si dese, laptele cald, dar ragaiala?? Stiu ca pare amuzant, acasa tati ma provoaca la un concurs, dar la munca...ma busheshte rasul, dar mi-e jena de colegi . Pot face ceva? sa nu mai ragai? sau sa ragai la ora fixa si atunci ma incui in buda?
28+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
cory74 spune:
salutare fetelor!
Chinabulina LA MULTI ANI SI UN BB SANATOS SI MANCACIOS!!!!!!
fecian, doamne ce tampit, ai incercat cumva sa inregistrezi pe telefon discutiile dintre voi?stiu ca nu prea au crezare aceste inregistrari dar poate asa seful tau te-ar crede.si eu am o colega cam ca colegul tau, m-am si plans de ea, dar cand am deschis subiectul in fata celorlalte colege si-a cerut iertare si acum pe fata e f draguta, sper sa o tina.fi tare si gandeste-te ca mai ai f putin cat mai mergi la serviciu si incearca sa-l eviti cat poti.
despre ap la noi in oras cam astea sunt preturile.deci daca vreti ap de vacanta va caut fetelor si va astept!!!!
la mine dureaza analiza pt anticorpi asa mult ca e trimisa la tg-mures, si sunt 54km, deci e normal sa vina doar in 2 sapt.asta e romania, ce sa mai zici.
aseara am primit o veste buna de la ai mei:am carucior pt BB!!!normal ca n-au facut nici o poza, singurul lucru care-l stiu ca e 3in 1.si cu asta ai mei au schimbat subiectul si ma lasa sa fierb pana in mai, ajutorrrr!!!!
va pup pe toate !!!!!!
corina