Mamici de mai-iunie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
chinabulina spune:
Andree27, Alysh, elena_g, MsBB, gabitzam, cleo78, Lorich, leeloo2004, ancaurn, Getutza81, Doloress, cory74, inais, onyx, va multumesc tuturor pentru urari … eu sper ca toate vom avea parte de copii sanatosi, frumosi, mancaciosi, destepti si… cum se poate mai buni , pentru ca toate suntem prietene, nu?
Doloress, super tare povestea nasterii sotului tau. Ii doresc multa sanatate si il somez sa aiba grija cat mai bine de voi .
Fecian, nu pot sa cred ce povestesti!!! De fapt, cam pot, ca asta-mi aminteste de o frustrate de la mine de la serviciu, care s-a purtat cu mine cam la fel cum s-a purtat colegul tau cu tine… eu o ignore si asta o omoara …
Cleo, esti simpatica cu ragaitul!!! Eu sughit intr-una… cat despre interviu, eu am patit-o cand eram in primul trimestru, se chinuia o tipa sa ma aduca la interviu, ca am referinte, ca salariul e nu-stiu-cum, ca alea-alea… eu – nimic, nu schimb jobul! Aia ca “sa mai discutam, ce m-ar face sa ma razgandesc, etc”… pana nu i-am zis ca-s gravida si n-are rost sa-i incurc nu s-a lasat … si apoi a inceput sa rada de nu se mai opera, mi-a urat sarcina usoara si copil sanatos si si-a cerut scuze ca a fost asa insistenta … recunosc ca am regretat putin ca tocmai momentul ala si l-au ales, mi-ar fi prins bine salariul ala…
Acum va pup, ca sotul meu tot trage de mine sa iesim in oras. Anul asta sarbatorim ca doi porumbei, tête-à-tête
26+2, viitoare mami de balerina teodora maria
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
fecian spune:
Chinabulina sa cresti mare si bebica ta la fel
Iar de coleg...da-l in masa ca deja prea am facut telenovela din el. Acum tot ce pot sa fac e sa incerc sa imi fac treaba cat mai bine si sa incerc sa il ignor si sa comunic cu el doar strictul necesar
Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic
aelita spune:
CLEO-am vazut mamica frumoasa cu burtica si tati fericit si pisoi fericit
fecian-E INADMISIBIL CE POVESTESTI !! individul ala trebuie denuntat ! si spune-i direct sefului in fatza ca iid enunti pe toti pt ca acopera una stfel de individ,ca tu esti FEMEIE si mai esti si GRAVIDA si individul ala s-a dat la tine rau,agresiv ! Cum poate cineva sa justifice asa ceva? defapt nici nu ma intere4seaza cum,ei se apara intre ei,au treburile lor intre ei,dar tu nu ai de ce sa te justifici nici in fatza sefului,ii spui clar ca asa ceva nu poti admite ,ca nu poti sta cu frica in san ca maine poimaine tipul ala te va agresa fizic dinc auza ca tu l-ai fi provocat !! AMinteste-i sefutului ca legea nu justifica violenta nici unui individ ,si ca nu doar nu iti vei revizui tu comprtamentul,ci vei denunta. Nu te las aprada fricii ca vei pierde serviciul ,si nu te inmuia prin justificari.NU CONTEAZA DACA TU AI GRESIT ,NU CONTEAZA DACA DIN CAUZA TA A LUAT FOC INSASI INSTITUTIA INTREAGA ! NIMENI NU ARE DREPTUL SA TE AGRESEZE VERBAL SAU FIZIC SI ASTA SE PENALIZEAZA ! Seful vrea s ate intimideze,cica lasa ca e femeie si o fraierim siii spunem ca e ea de vina . daca primeai doua ,probabil tot tu erai de vina ! si daca patea ceva copilul din burta,la fel,din via ta ,nu?
Te rog mult nu sta asa si actioneaza ! treci tu la amenintari legale cu AMANDOI !
m-am enervat mai rau pe sef,pt ca individul ala e clar ca e un frustrat,un barbat din ala cre isi bate femeia acasa daca ridica tonul la el sau i-a ars mancarea,dar seful nu are dreptul sa acopere asa ceva,si daca nu e in stare sa sanctioneze,cel putin sa nu te faca pe tine vinovata ! asa se apara intre ei,probabil si ala e la fel !
pai asa se justificau pe vremuri si violurile,ca vezi doamne a venit cu fusta scurta si l-a provocat.si cand barbatul isi omora sotia,ca vezi doamne traia cu altul si l-a provocat. numai in secolele trecute mai erau justificate ceea ce azi se numeste INCALCARE A DREPTURILOR SI A LEGII.
Pe mine nici nu ma intereseaza ca nenea ala nu e educat,ca deja asta depasteste educatia ! vorbeam de needucat daca se oprea la cateva cuvinte acolo ,..dar deja acum a sarit limita .
Asa ca si tu vorbeste cu ei de pe pozitia asta,nu le mai cere sa te respecte,ca deja nu mai e vorba de lipsa de respect,e ceva mult mai grav !
citesc acum ca ati facut pace...sa nu il provoci tu !! ?? pai sa se trateze el,scarbosul,nu sa stai tu sa nu il provoci,pt ca dementii astia sar cu nervii din orice,adica pt ei provocarea nu inseamna ce inseamna si pt tine,om normal cu cap pe umeri,pt el te miri ce inseamna !
adica sa stai tu cu grija s anu il provoci,ca pe ou,nu el sa stea cu grija sa nu isi mai iasa din fire ca sa nu il denunti !
transmite-i su tu asta as aprintre dinti...
LA MULTI ANI,CHINABULINA ! SA FII FERICITA !
LA MULTI ANI SOTUL LUI DOLORES !!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
26s(DPN 18mai2008)
ancaurn spune:
V-am promis poze cu caruciorul nostru, ramas de la Cezara si uite ca ma tin de cuvant. Nu l-am scos inca din garaj, dar am gasit pe net imagini cu el. Al nostru este verde, in poze o sa vedeti verde si portocaliu, dar am vazut prin oras mai multe culori. Repet ca eu am fost foarte multumita de el. Nu incerc sa fac reclama, dar cel putin eu nu ma indur sa dau cel putin dublu pe un pe un produs similar. Intr-adevar, nu are scoica, dar vom cumpara un scaun auto separat.
http://www.babycarero.netfirms.com/D288%201%20A40.JPG
http://www.babycarero.netfirms.com/D288%202%2019.JPG
23+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
MissParker spune:
fecian, Am citit ingrozita despre nemernicul de coleg al tau. Ce magar ordinar!! Si seful evident ca trebuie sa tina cu el, nu? Ca doar barbatii sunt echipa comuna, de ce si-ar face ei autocritica?? Sigur ca intr-un conflict femeia gravida e vinovata, ca nu se lasa calcata in picioare si jignita! Tu in orice caz pastreaza-ti calmul, ramai obiectiva, iar pe respectivul incearca sa-l ignori sau eventual sa ceri sa lucrezi cu altcineva la experimente. Daca vrei sa inveti sa te aperi de asemenea specimene (BULLY!), intra pe site-ul asta, din pacate am avut si eu nevoie de el si iti pot spune ca e fascinant, afli multe lucruri noi despre unii oameni de langa tine si iti poate ajuta sa stii cu cine ai de-a face, sa nu mai faci greseala de a-i crede normali: http://groups.msn.com/PSYCHOPATH/thebully.msnw
chinabulina, LA MULTI ANI cu sanatate, bucurii, noroc si fericire!! Sa-ti dea viata tot ce are mai bun!!
Fetele cu ragaitul, va cam invidiez, eu nu pot sa ragai si pace. Esofagul scoate niste zgomote ciudate, dar totul se opreste sub gat...
O sa intru maine sa va povestesc cum a fost la ecografia de 20 de saptamani, ca nu vreau sa va stric seara. A fost oribil!!! Toata ziua mi-a fost rau de nervi.
Va pup
Felicia 21+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
SilviaPop spune:
Va pup feteor!
N-am mai scris de mult...am avut o perioada stressanta si a inceput sa se vada.
Sapt trecuta am fost la un control de rutina si m-au oprit in spital... mi-au facut injectii de maturare a plamanilor pt orice eventualitate. Uterul meu e ff coborat din cz contractiilor. da, am avut contractii si nu m-am alarmat ca erau mici si rare dar..uite ca au facut rau. acum iau gynipral( inhiba contractiile la nivel cortical) dar tot mai am contractii, of.. Trebuie sa-l mai tin pe bb, e prea mic acum..sunt dsperata, nu stiu ce sa fac.
El e bine, se joaca, habar nu are, scumpul de el.
Vroiam sa va intreb unde il simtiti voi pe bb, sub sau deasupra ombilicului? Eu il simt 2/3 sub ombilic si uneori si deasupra. Mama mea a observat ca eu aveam burta lasata cam de la Craciun, dar am zis ca unele asa au burta...
La voi cum e?
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
onyxg1998 spune:
Fetelor, o intrebare, ajutati-ma: cum fac lista de nume si cum fac alt capitol?
Am deschis un subiect pentru mamele din Spania si nu stiu cum se face, ma puteti indruma, va rog??
Pupik de la Onyx si Vlad
29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James
elena_g spune:
SILVIAPOP...si eu am asemenea probleme...ma gandesc ca si la mine cauzele sunt cam aceleasi..prea mult stres.Iau gynipral,mi s-a mentionat si cerclajul,la fel contractii dar dureroase(o singura data).Il simt pe bebe destul de vag desi am 21 de sapt,facem 22 sapt asta.Il simt si jos..la baza burtii dar si sus in zona coastelor.Acum nu stiu daca ar trebui sa stea intr-un sigur loc sau ar trebui sa-l simtim numai sus,sincer si eu ma intrebam ..poate ne zic fetele .Pe langa gynipral iau si utrogestan ,3 pe zi.Incerca sa te agiti mai putin,sa nu te superi,sa nu te enervezi pt.ca la mine am vazut ca atunci cand ma enervez sau ma agit mai mult ma doare burta.Ai grija de tine pt.ca bebe mai are de stat la caldurica.Si inca ceva...sa va zic ce am vazut pe Discovery si ce am simtit dupa aceea ...o tipa avea tripleti,dar cum,doi dezvoltati normal si in uter iar cel de al treilea dezvoltat in cavitatea abdominala.Medicii au descoperit destul de tarziu ...mai fusese un caz de acest gen in care nici macar mamica nu supravietuise operatiei.Au hotarat imediat sa o opereze cu risc ridicat pt mama si de o sansa la 60 milioane ca bebelusii sa traiasca...au operat-o la 22 de saptamani....si...copilasii au trait...i-au aratat la 6 ani.Nimeni nu a crezut ca vor trai cu atat mai putin ca vor fi si normali din punct de vedere fizic si psihic...riscul fiind foarte mare daca nu chiar certitudine ca cel care crescuse in abdomen va avea deficiente fizici si psihice.Dar...au crescut perfect sanatosi ..incluziv baietelul(cel din abdomen)si cele doua fetite dezvoltate normal in uter.Deci D-zeu hotaraste soarta fiecaruia(poate nu in totalitate ,ne-o mai facem si noi ) si daca trebuie sa traiasac va trai.Sunt convinsa si ca bebii nostri se vor naste vanjosi si sanatosi.Poate o sa credeti ca am luat-o razna dar am fost marcata de acel caz...
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Fetelor, o intrebare, ajutati-ma: cum fac lista de nume si cum fac alt capitol?
Am deschis un subiect pentru mamele din Spania si nu stiu cum se face, ma puteti indruma, va rog??
Pupik de la Onyx si Vlad
29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James
te duci in http://forum.desprecopii.com/forum//forum.asp?FORUM_ID=60
si apesi pe Subiect nou. Aia cu lista de nume...nu stiu sa te ajut.
28+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
SilviaPop spune:
elena, eu am deja cerclaj. daca insista medicul tau nu ezita sa-l faci ca tine uterul inchis. mie mi-a zis medicul ca daca nu aveam cerclaj bb era iesit pana acum:(
tu ce dozaj ai la gynipral? eu iau o pastila pe zi si mi se pare putin.
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png