Mamici de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Buna fetele!
Eu iar am patit-o: am facut din nou infectie urinara. De vineri am stat numai in pat, cu febra, vimitat, ametit, dureri groznice de cap. Infectia s-a vazut cat se paote de clar in urina. Asa ca acum iau din nou amoxicilina. Am ajuns la munca, dar sunt tare ametita. Trei zile am mancat numaic ate o banana pe zi si cl mult doi biscuiti. am slabit vreo 3kg.

Nu stiu de ce si cum se face aceasta infectie urinara, dar sper din tot sufletul sa nu mai trec din nou prin asta, ca tare este rau. acum am trecut de ce era mai rau (febra, durerile de cap si starile de voma), dar am ramas cu ameteala asta care sper sa se duca si ea treptat, cand incep sa ma hranesc normal.

Cam astea erau marile vesti despre noi si motivele de tacere din ultimele zile.

despre miscarile lui bebe, eu le simt numai sub buric. mai exact, in partea de jos, stanga. dupa cum mi-a spus moasa, acolo este bebelina cu capul, deci inteleg ca da mai mult din manute.
zilele astea a miscat foarte mult, parca sa ma asigure ca este bine. mai ales cand ma asezam pe partea stanga. se misca asa de tare, ca ma facea sa cred ca nu ii place pozitia si atunci ma mutam. ba, cahir ma asezam uneori intentionat pe partea aceea, mai ales cand nu mai miscase de ceva timp, sa vad daca reactioneaza, si de fiecare data s-a intamplat la fel.

aaa, si sa vedeti ce frumos danseaza fata mea pe muzica.... nu glumesc, pune tati muzica (eee, nu va ganditi la mozart, asa, ceva mai spre rock, dar nu din ala foarte dur), si incepe un dans in burtica.... teodora pe o parte (adica in burta), alexandru da din cap ca un mare rocker langa mine.... ce mai, o familie de pank-isti.

despre intalnirea cu fetele din GE, NL, BE, sunt si eu pro. numai ca aprilie parca este un picut cam tarziu pt mine, cred eu. o sa fiu ca balena si nu cred ca o sa imi mai arda de plimbat, eu de pe acum sunt cam statica, defapt. poate ar fi bine mai prin martie. adevarul este ca de cand cu vremea asta frumoasa, asa mi s-a facut un dor de duca in codrul verde.... dar eu stau si bolesc in casa in loc sa ies la plimbare.

am mai citti din urma, dar nu prea mai tin minte. oricum, parca imi amintesc ca a mai aparut o burtica (Bun venit, burtica noua!), ca a fost ziua Chineibulinei (La Multi Ani!, Chinabulina, si scuze pt intarziere), ca un Jan a enervat-o pe Fecian (nu merita nimeni si nimci sa iti strice linsitea cat timp esti grvida; lasa-l in plata Domnului si vezi-ti de treaba ta; dreptatea iese la suprafata pana la urma).
Sanatatea pt mamicile care mai au probleme, aveti grija de voi si odihniti-va.
Am mai citit ceva de simdromul cuibului: la mine nu functioneaza. cred ca s-a "consumat" ceva mai devreme. noi de cand ne-am mutat nu mai reusim sa facem nimic. avem o lene... abia de fac fata cu curatenia, dar si aia foarte greu. sunt din ce in ce mai hotarata sa angajez ep cineva sa vina sa imi faca curatenie o data pe saptamana, pt ca efectiv nu mai pot.

Scuze ca nu raspund si altor probleme ale fetelor, dar nu imi mai amintesc ce am citit. sper ca de acum in colo sa fiu mai pe faza si sa nu mai am disparitii din astea fortate.

acum o sa ma opresc si am intorc la munca, pt ca am o groaza de recuperat. va pup si va urez o zi buna.

Dana 28s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Dana H pt infectia urinara e foarte bine sa te speli cu ceai de gabelene cat de des posibil.Nici nu o sa-ti vina sa crezi ce repede iti va trece!!
AndreaP eu imediat ma duc si o intreb pe doctorita de famile sa vad ce imi spune.Sa-mi tineti pumnii!!!Eu de mult puteam trece la program de 6 ore,dar nu ma lasa cei de sus si de asta lucrez 9 ore si m-am saturat si vreau concediu!!!!!!!!!Sa-mi tineti pumnii!!

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa vad ce mai faceti ... va tin pumnii sa fie bine cu burticutele mai joase, sa stati cuminti, sa va odihniti si sa ignorati orice factori perturbanti fie ei oameni nebuni fie alte tipuri de stres... eu la sarcina trecuta am avut mereu bebeul jos de tot dar colul desi f scurt se tinea inchis, si oricat imi zicea dr sa stau la pat n-aveam stare, drept urmare s-a nascut gogoasa cu torticolis ca cica am tinut-o prea mult la verticala si ea era saraca cu capu-n jos de la 7 luni gata de lansare, iar acum am zis ca nu mai fac asa...
Pe mine ma chinuie rau o masea, de fapt niste colturi ramase plus cred ca maseaua de minte, nu stiu ce sa-i mai fac ca la dentist nu am fost... e pe trecute sper.
Burtica e bine in afara de niste junghiuri in vagin le-am zis eu, dar mi-e sa nu fie contractii... eu nu stiu cum sunt decat contractiile de nastere... oricum nu sunt zilnice... joia viitoare ma duc la control plus o mica eco, sa vedem daca e totul ok...
Bebe e bine sper, e haios rau cum da din picioruse, si eu tot sub buric il simt....... mai sus niciodata..... abia astept sa-l vad iar...
Va pup ca sunt la serv si aman aproape! Bafta la prins clipe de odihna!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Am vrut sa-i raspund Silviei Pop si de fapt i-am copiat mesajul :)
Asa ca o sa-i raspund acum si ei si Elenei.
In primul rand imi pare rau ca il aveti contractii, dar daca o sa stati cat mai mult in pat o sa fie totul bine.
Si eu il simt pe bebe foarte jos si am observat ca daca stau intinsa parca urca si el putin si ajunge in zona ombilicului. Oricum, este important sa stiti care e lungimea colului si daca e inchis e ok. eu am si colul la limita adica aprox 3 cm, insa din fericire e inchis.
Elena, eu stiam ca de la 22 sapt nu se mai face cerclaj, dar daca tie dr iti face, parerea mea e sa faci tot ce iti zice dr. tau.

O sa fie bine, pentru noi toate, totul e sa nu ne mai stresam :)
Pupici tuturor gravidutelor
27 sapt si mami lui Alexia (22.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mihaser, da, eu ma pregatesc din plin pentru JOI....scuze daca ma repet: pregatesc un album de poze mare de tot cu toate amintirile noastre din cei trei ani petrecuti impreuna. NU aveam poze decat in format electronic si am zis ca-i pacat sa nu fac un album, mai ales ca am calatorit atat de mult si am fost la multe petreceri. Problema e ca am muncit mult pt el, in primul rand sa selectez din milioane de poze pe care le avem. Acum le-am scos pe hartie mai am doar sa le pun in album si sa adaug un comentariu frumos la fiecare.
Si ii mai fac o surpirza: scot o parafa de medic, pt ca sotul meu inca nu si-a facut si cred ca o sa-l dau pe spate cu asta. SPER!

Dana, foarte nasol cu infectia urinara, eu am avut chiar inainte de a ramane insarcinata. E oribil, stiu! DAr acum ai grija sa te hranesti bine sa-ti revii!

Alina 27+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alysh... wow ce creativa esti! Ce dragute idei ai, sotul tau o sa fie incantat.
Eu una, joi mai am un curs din ala first bebe si ajung tare tarziu acasa... cred ca nici n-o sa vad altceva decat patul. Si nu in sensul ala :))

Lori 24+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetele,

Am intrat si noi sa vedem ce faceti, cum va mai simtiti azi. Va spun ce am citit despre infectiile urinare: trebuie sa mananci multe citrice, pentru ca in felul asta urina devine mai acida si in momentul urinarii distruge mult mai multi microbi si va fereste de posibile infectii, asa ca, fetelor, multe portocale si mandarine.
Despre contractii, eu simt asa: mi se intareste toata burta, nu numai jos sau sus, toata, bebelina nu se misca in momentele alea. Incepe sa mi se intareasca incet incet pana se face ca un pietroi, apoi tot incet incet se relaxeaza dupa cateva secunde, mi se accelereaza pulsul si respiratia imi devine mai greoaie. Dupa ce trece asta, bebelina se misca foarte mult. Am simtit si cum se intareste cateodata cand isi schimba bebelina pozitia, nu este la fel. Cred ca duminica seara s-a intors ca o simteam de-a curmezisul in burta si chiar ma durea.
Eu am inceput sa am din ce in ce mai des contractii, toata ziua, inainte aveam doar 3-4-5 pe zi, acum am mai multe. Am sa incerc sa fac cat mai putin efort, pentru ca si din cauza stresului, efortului, deshidratarii mai ales, se produc contractiile, si in general nu sunt dureroase. Daca devin dureroase trebuie mers la medic neaparat.

Pupik de la Onyx si Vlad

29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Alysh... wow ce creativa esti! Ce dragute idei ai, sotul tau o sa fie incantat.
Eu una, joi mai am un curs din ala first bebe si ajung tare tarziu acasa... cred ca nici n-o sa vad altceva decat patul. Si nu in sensul ala :))

Lori 24+ asteptand un bebe Robert

buna burtici.
Pup la SIlvia Elena, fetle cu probleme. Incercati sa va menajati, cuminti la pat si fara efort. Hai ca nu mai e mult :*

Cat despre cadouri..eu pe 14 febr am ex.- proful e f. romantic...

Onyx, asha stiu si io: citricele fac bine la rinichi. Si se recomanda multe lichide: tranzitul lor curata- nu permit fixarea/reinfectarea.

28+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Gabitza, ti-am trimis un PM. Poate imi poti raspunde.

Pupik de la Onyx si Vlad

29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iubita mea, ti-am raspuns deja de ceva vreme, nu apare mesajul la tine?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput