Gravidute si mamici de CLUJ - 54
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
anca.b spune:
multumesc de sfaturi. pina la urma nu i-am luat temperatura, ca s-a "racorit", sau cel putin asa mi se pare mie. insa tot agtat e...acum il tine taica-su' si urla ca din gura de sarpe....sa speram ca trecem cu bine noaptea
Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dariandra spune:
RAMONELLA - Foarte buna ideea ta cu meniul.Ar trebui eventual sa alegem dintr-o lista si Alex sa transmita: 4 portii x, 5 portii y.
Voi ce spuneti?
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
iko spune:
salut fetelor dar harnice santeti
tu fetelot fate mea doarme singura in camrea decand am aduso din spital, nu am dormit cu ia o noapte, ia doarme seara mai nou de pe la 23 pina dimineata la 07 sambata a dormit pina la 08, dupacea mai doarme pina pe la 11 la 01 mergem la plimbare cam 2 ore ia doarme si mai are o tura de somn de la 04 pina pe la 06 daca nu respect programu se apucade un pins isteric ca nu o pot linisti si programu de plimbare trebe sa o respect si daca ploaua eu trebe sa o scot
Alex noi venim toti trei de 8 martie si cred ca e o ideie buna sa ne elegem un meniu dinainte
trisia spune:
Fetelor merci tare mult pentru idei
Miine am un consult apoi ma duc sa vorbesc cu dr. Cruciat si dr. Butnaru sa vad la care ramin. Intre timp de cind am scris ultima oara, am auzit multe lucruri bune despre dr. Cruciat.
Despre ce clinica privata vorbiti? Unde se deschide?
Sa inteleg ca ne-am mutat aici? Gata cu celalalt subiect, scriem aici?
Va pup, numai bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
fetelor, eu maine plec la oradea,numai joi vin, va pupic, sa aveti niste zile frumoase alaturi de bebeii vostri si sa ne auzim cu bine dupa.
nu mi-ati raspuns legat de tetine, de unde stiti ca trebuie schimbate?ca la a mea nu le-am schimbat si papa ok.pupici
Meli+Timea-Larisa
Gabriela77 spune:
Cum sa plec, mey fetelor?Ma cam lupt insa cu timpul…parca nu imi mai ajunge, o sa vedeti, inceputul diversificarii inseamna mai mult de lucru, toata ziua spal legume, fructe, boluri, bolute, blendere si storcatoare…Dar nu ma plang. Sunt asa fericita ca Sara mananca cu placere. S-a si ingrasat pitica..
Victo, eu folosesc tetine Nuk, Sara nu s-a inecat nicodata. Inca nu am schimbat, la 6 luni, incerc.
Andreea, Alex, eu prefer sa-I fac Sarei supica si pireurile in casa, e mai mult de lucru, dar sunt mai impacata. Borcanase am folosit doar pt fructele care nu sunt de sezon, caise, piersici, pere, ca sa se familiarizeze cu gustul si sa le accepe mai usor cand va veni sezonul. Cred ca borcanasele sunt o solutie buna in anumite situatii in care nu ai posibilitatea sa gatesti. Asta e parerea mea, deci eu ii gatesc Sarei, si voi folosi in situatii speciale borcanase.
Lore, cum sa supar? Ma bucur ca e fata tatii, ca doar pe ei ii iubesc cel mai mult…Regret insa ca nu a mostenit si ochii lui albastri.
Co, haioasa ca de obicei…Ce fac frumoasele fete?
Diana, repet ca tare mi-e draga Irinuca…
Oana, tu cum esti, mami?
Ramo, vezi ca toate se rezolva? Pupam Bea mancacioasa!
Delia, tare m-as bucura sa te vad de 8 martie.
Anca, esti invitata mea pt un “pupic live” . Sarei, evident. Sanatate Soranei .
Meli, ca sa iti raspund eu, nu simt ca ar trebui sa-I schimb Sarei tetina, papa f bine asa.
Eu iar bantui pe aici. Ma bag si eu langa iubitii mei. Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
geanina-nica spune:
NO FETELOR,nu ma mai doare capul,cred ca siau facut efect medicamentele,am fost si afara cu piciul care si-a julit nasucul,primul semn de buna purtare,.L-am adus frant,n-am putut sa-i fac baita asa somn avea,asa ca i-am dat papica si la somnic.
antonidrum bun
ALEXsi eu vin pune-ma pe lista,vin cu ALVARO,sotul nu poate avem ceva probleme la firma si nu poate sa-i lase pe muncitori singuri,sti tu cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masaHIHIHi
dPOPcum se face listuta,ca vrem sa facem si noi MAMICILE DIN SPANIA ,SI NU STIM,si cu capitolul nou cum e?
SI EU FOLOSESC TETINE CU 3 pozici si sunt super practice dupa ce introduceti cerealele.EU folosesc CHICO.
VA DORESC O NOAPTE FERICITA LA TOATE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
Neatza
GABI am ales ...o sa folosesc borcanasele cand plecam de acasa pe 2 3 zile ,dar in rest ii pregatesc papa zilnic
ANDREEA ...saracele de noi :)
GEANINA super ca potzi veni
CO te ai pus pe invatzat ?
ANCA cum e bebele?
LORE ,DANA e tipa aia dragutza cu care ai venit atunci la Pollus?
fetelor o sa sun azi la CHICAGO sa vedem cum sa facem mai bine ,dar cred ca au ei meniurile pe net si atunci e mult mai ok sa ne alegem si eventual sa i comunic ...desi eu zic ca tot atunci pe loc se prepara mai ales friptura ..sau vreti si aperitive ?
eu m am gandit la friptura(ceva de genu mixed grill)si desert
8 MARTIE ORA 15-REST CHICAGO
GABI,SOTZU,BEBE
ALEX,S,B
ANDREEA,S,B
ADRIANA,B
CO,S,B
ALINA
NICO,B
MELI
LORE,S
IOANA13,B
IKO,S,B
ANCA,S
RAMONA,B
MONICA,S,B
IOANA,B
DIANA,B
VICTO
DANA,S
NATALIA
DELIA,S
MARIANA,B
GEANINA,B
s=sotz
b=bebe
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
bex spune:
hello:)
ce faceti, dragelor?
Alexutzo, inca nu m-am apucat de lucru, imediat! nu stiu ce sa zic la faza cu meniul...este pe net, pe site-ul lor.
Paula, am scris ti-am zis si eu ieri, pana la o luna se foloseste tetina 1, de la 1 luna +, tetina 2, de la 3+, tetina 3, la Avent, desigur. Carina nu se ineaca cu 2, oicum zilele astea trecem la 3, chiar dimpotriva papa mai bine, adica nu se mai chinuie cu 1! dar pe de alta parte, nu cred ca e recomandat ca bblusii care sunt alaptati si la san sa treaca asa repede la tetine cu mai multe orificii.
Oana, unde esti? Cred ca iar nu ai net:(
Sis, v-ati trezit?
o zi insorita, va
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
dariandra spune:
Buna dimineata!
Dam si noi desteptarea ca se pare ca numai noi si fetele Alex si Tiadris sunt "matinale".
Cafeluta?Noi iarasi cu ceai de vanilie si caramel.
Sa aveti o zi cat mai frumoasa ca soarele straluceste pentru voi.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)