Gravidute si mamici de CLUJ - 54
Raspunsuri - Pagina 6
geanina-nica spune:
BUNA fetelor nu prea am intrat ca ma doare un pic stomacul si capul,am citit,subiectul somnul,si al meu e un somnoros,cand e somn nici nu vrea sa mai manace dar dupa se trezeste si papa laptic si doarme la loc.eu l-am culcat in patut si in camera lui de cand am venit din spital,peste zi in carucior si cu muzica sau t.v..dar cand pngea tare il puneam si cu noi.Si acum ca-i mai marisor sambetele,duminecile, cand se trezeste mai repede il punem cu noi.
SI cu papatul eu ii dau pestele din borcanase e foarte bun si nu are conservanti nu stiu daca la noi se gaseste,MARCA HERRO BAYBY.SI ALTELE DE MULTE ORI II FAC CREMA DE CEVA SI A2 ZI NU-I MAi tre si tot timpul arunc.asa ca si acum am sa-mi duc cu mine cateva borcanele
GABISA-TI TRAIASCA PRINTESA E FOTOMODEL DEJA.
anca .beu ii luam temperatura sub brat si-i tinem bratucul nemiscat.
va pup pe toate ma duc sa iau ceva de gripa si chiar acum cand ma bucur ca ma duc acasa
RAMONELLA spune:
Victo am uitat sa-ti raspund.Cu bine Avent ii dau papa.
Alex da,asa ar fi mai bine,sa intrebi in cat timp ar face atatea portii.Daca nu,eventual sa ne alegem ceva meniu,nu stiu,cum ziceti si voi.
Anca imi pare rau ca Sorana e bolnavioara...Draga de ea.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
Victo spune:
alex, eu vin fara bebe.
ramo, si ce nr folosesti? eu am luat acum tetine din acelea ce se pot regla(I,II, III).si acolo folosesc la linia I, dar merge f repede fata de nr 1 ce folosem pana acum. nr 2 ma intreb cum o fi?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by Victo
alex, eu vin fara bebe.
ramo, si ce nr folosesti? eu am luat acum tetine din acelea ce se pot regla(I,II, III).si acolo folosesc la linia I, dar merge f repede fata de nr 1 ce folosem pana acum. nr 2 ma intreb cum o fi?
Eu folosesc nr 2,inca.Am zis ca o mai las putin pana sa-i iau 3.
Asa si la suzeta,doar pe la 4,5 luni cred ca o sa-i iau pt 3 luni,ca ea a tare micuta inca,arata de vreo 2 luni,si gurita e micuta,nu are rost sa-i dau una mai mare,nu???
Cum e aia care se regleaza???E ok??Nu e stresant sa tot invarti si sa urmaresti???
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
antoni spune:
fetelor, folositi careva tetine de la chicco?eu tot cu o gaura am, nu i-am schimbat-o ca papa bine cu ea. ar fi cazul, oare?
Soanso-eu zic sa incerci cu cutaden, oare nu ar ajuta?
Victo spune:
pai ramo, nu invart deloc, ca tot la nr I folosesc, ca curge destul de repede. si deci nr 2 nu e prea rapid?
redai spune:
Am raspuns si eu referitor la tetinele de la avent Victo cele variabile mie mie se pare foarte rapizi si se ineaca si dupa vomita. Alea sunt pentru cereale si pentru cand trec de 8-10 luni
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
RAMONELLA spune:
Victo 2 se da de la 1 luna.Eu i-am dat de la 1 luna si ceva,2...acuma 3 o sa-i dau cred pe la 4 luni..ca papa bine cu 2..ca ea e micuta
Victo spune:
lore, sry, nu am vazut raspunsul tau. da si mie mi se par rapide astea reglabile. o sa incerc si cu nr 2, totusi, s anu trec direct la 3.
dariandra spune:
ALEX draga, nu-i vorba numai de conservanti ci si de compozitia in sine.Nu-i totuna ca-i dai fructele sau legumele in starea lor naturala sau ca-i dai din conserva.Ar trebui sa ne uitam pe lista de ingrediente.
Dupa mine, fiecare cum considera ca-i mai bine.Acum nu trebuie sa luam in calcul cazurile extreme.Odata daca mergi undeva merita sa-i dai dar dupa mine, nu in fiecare zi.Eu merg pe principiul ca pot sa-i pregatesc in fiecare zi mancarica si desert proaspat.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)