Gravidute si mamici de CLUJ - 54
Raspunsuri - Pagina 5
dpop spune:
vaaai gabi cat e de dulcee! mai zici asa, "printesa" la o bebica sau alta, dar sara chiar arata ca o printesa! cu rochita si bentita, pui pe ea! o frumoasa! si ce frumos rade! sa va traiasca scumpetea! si nu ne parasi, chiar daca esti ocupata
alex, bravo pt vaccin, un si lui tiadris cea cuminte
ce rau imi pare ca mi-am criticat irinuta, uite ca mi-a demonstrat azi ca poate dormi 2 ore de pranz, draga de ea ca as pupa-o non stop!
mami de irina
dpop spune:
daria, si eu sunt adepta natural si cat mai fresh, dar si noi punem la borcan zacusca, gem, buluin fara conservanti si stau minim 2 ani f bine. asa ca nu e musai sa contina conservanti,cred. nu ca as fi eu pro-borcanele, sau ca as fi citit vreodata ingredientele la ele, dar asa, dupa logica mea, nu e musai sa aiba chimicale
mami de irina
anca.b spune:
fetelor,
voi cum luati temperatura in fundic la bb?
eu am termometru din acela clasic, cu mercur, medicul de fam mi-a zis ca e cel mai ok...doar ca nu cunosc "procesul tehnologic". cit timp trebuie sa stea cu termometrul in fund? si cit de adinc trebuie bagat?
ce nasol, cred ca bebe are temperatura, e f agitat
Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1
ALEX29 spune:
ANCA draga eu nu i am luat niciodata temperatura in fundic lui Tiadris ,imi pare rau ca nu te pot ajuta
ANDREEA hai ca DIANA ne a dat de gandit acuma ,sa stii ca si eu am dulceatza si compot si de mai bine de un an si fara conservantzi
CO mai ai rabdare pana vine Alina ?
cred ca o sa i placa tare mult ,mai ales daca o tzineti tot intr o distractie
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
bex spune:
Da, Alexutzo, intr-adevar astept cu nerabdare sa vina:)
Pana atunci astept sa termin cu examenele.:)
Gabitzo, nu pleca!!!!!! Raluco, hai inapoi:))
Glumesc, dau dreptate Dianei, Sara e intr-adevar o adevarata printesa si o papusa adorabila:) si mami la fel
Paula eu folosesc Avent,acum tetina 2, dar in curand o sa trec la 3.
Delia, imi era dor de tine, am zis si data trecuta;)Fain ca fetele se iubesc si cresc...poate ne vedem de 8 Martie, totusi:)
Alexutzo, sa o treci, te rog si pe Natalia pe listuta:)
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
redai spune:
Anca eu ii iau febra cu termometru clasic, desi am si digitale nici unul nu e ok.Daca e de ala cum era si mai demult il bagi cam 1,5-2 cm in fundic. Eu il pun pe spate si cu o mana ii tin deasupra o jucare si cu una ii tin in fundic.Se tine cam 2 min-2min jumate.daca nu ai inteles ma mai intrebi o data,\. Si din febra care o arata scazi 5 liniutze, aceea fiind febra corecta.La sugari se cinsidera febra peste 38 de gradeMulta sanatate
Diana eu ii dau numai borcanele. Am mai facut si piureuri in casa darnu le accepta. Asha ca de unde sa cumpar acum pere,caise piersici..?Acum am facut dovlecel si o sa vad daca ii place. Dr mea (DR Campean) a zis ca e ok cu borcanelele p[entru ca in aceasta perioada toate fructele si legumele sunt "ingrasate" cu chimicale si ca ea a fost la favrica la HIpp si a ramas placut impresionata de ce a vazut acolo.
Gabi am vazut pozele, e foarte frumosa si bine dezvoltata pitica. O adevarata domnisoara. dar te intreb ceva. in ultimele poze eu asha vad. Tati a facut-o zingura?Ca numai cu el seamana.(pentru tine sa nu te supi pe mine)
Victo Si eu folosesc de la avent. Tetina inca o folosesc cea cu o gaura si cele cu 2. AM incercat sa le inlocuiesc pe cele cu o gaura cu tetine cu trei gauri si s-a inecat de cateva oriAm zis ca mai astept.Cel mai bine merg cele cu 2 gauri. dar am zis ca nu mai bag bani acum in ele pentru ca imediat trec la cele cu 3.David face pe 18 7 luni.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
RAMONELLA spune:
Anca termometrul se tine in fundic 1 minut,apoi scazi 0,4.
Gabi ce mare a crescut Sara!!!!!!!Imediat are 6 luni???Doamne,ce a trecut timpul...Vai ca de abia astept sa vina vara!!!
Delia ce bine a luat Iris in greutate!!!Bravo!!!Ce laptic papa???Ei,parca ziceai ca la bebe 2 o s-o lasi mai incet cu serviciul!!!
Alex am mai intrebat mai incolo,dar cred ca n-ai observat,cum va fi cu mancarea la Chicago's???Avem meniu,sau comandam.Ca daca comandam,la atatia oameni o sa dureze pana face atata papare.Si sa stiu,sa pap inainte,sa nu vin infometata.
Bine ca nu a plans tare Tiadris la vaccin.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
soanso spune:
vai dragelor da ce viteza ati avut azi!!!!!!!!!
noi suntem mai bine,mai tuseste,stranuta mai rar ii curge nasu,no asta e... a racit ,io trece repede,sper!
azi am avut o zi full la servici ,sunt putin obosita ,poate si pt ca m-am stresat ce si cum e Sorana.
Febra eu nu pot sa-i iau deloc Soranei ,nu sta !,dar eu stiu ca se ia in fundic si se scade 0,5 gr din total,cu alea clasice nus cum se procedeaza,eu am unul electronic omron care ticaie cand e gata.
cine stie ce crema e foarte buna pt eritem fesier(provocat) de miere de albine,la o fetita de 1 an.mersi anticipat!
Gabriella,de fiecare data cand ma uit la pozele tale tin sa te felicit pt minunatia de fata pe care o ai,Sara e un "ingeras" e o frumusete,o scumpa si abia astept sa ii dau un pupic dulce pe obrajori(daca imi dai voie) evident.
SOSO (20 dec 2005)
ALEX29 spune:
ioiiiiiii ca iara s in ceatza acu ...pai cam asa e tu LORE draga cu legumele si fructele ,cine mai stie acum ce i natural si bun ?????
[b]INTALNIREA DE 8 MARTIE LA ORA 15 LA RESTAURANTUL CHICAGO
-GABI,SOTZU,BEBE
-ALEX,SOTZU,BEBE
-ANDREEA,SOTZU,BEBE
-ADRIANA,BEBE
-CO,SOTZU,BEBE
-ALINA
-NICO,BEBE
-MELI
-LORE,SOTZU
-IOANA13,BEBE
-IKO,SOTZU
-ANCA,SOTZU
-RAMONA,BEBE
-MONICA,SOTZU,BEBE
-IOANA,BEBE
-DIANA,BEBE
-VICTO,BEBE
-DANA,SOTZU
-NATALIA
-DELIA,SOTZU[red]
FETELOR sa mi spuneti daca am gresit ceva la lista
ALEX29 spune:
RAMO draga am vazut dar am uitat sa raspund
ai dreptate si cum ar fii mai bine sa facem ???
hai ca i sun pe la sfarsitul lunii si o sa i intreb cam cat timp le ar trebui sa prepare 40 de portii (aprox)
ANCA draga multa sanatate puiutzului