Gravidute si mamici de CLUJ - 54

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Victo, eu inca nu am trecut la Nan 2, numai la 6 luni trecem, adica peste 2 saptamani.
Lore,, bravo pt papa lui David. Cu spanacul teoriile difera, cele mai multe il recomanda insa de pe la 8 luni. Mie unele borcanase mi se par suspecte, am gasit ieri unul pt 4 luni, pui cu orez, mazare, rosii. In conditiile in care mazarea nu e totusi recomandata atat de repede. De la Hipp era.Eu ii gatesc Sarei, doar pt fructele care nu sint de sezon am apelat la borcanase. Totusi, in unele cazuri sint o solutie buna.
Trisia, bine ai venit, medici sint multi, acum depinde la ce clinica vrei sa mergi.
Ramo, ma bucur ca papa pitica. Nu a fost luat curentul la noi!
Geanina, eu nu m-as risca fara scaun.
Diana, ce ton optimist, azi! Bravo, mami! Nu ma supar deloc cu filmuletul, obraznica sint eu, ca uite nu l-am facut …Dar pe urma ma inveti tu cum sa-l pun? Ce vesti bune cu Irina! Ma bucur mult!Si ce frumoasa e!Am admirat-o!
Co, aici sint…ma pregatesc sa pap si eu. Ce bine papa Cari! Se si vede ca-I merge bine! Imediat 3 luni, scumpica…
Kitzy, eu am fost de cateva ori la Provita, ma enervau ca nu erau seriosi cu teoria.
Anca, Galactogil la farmacia Grigorescu.
Alexuta, aici sint,dar cam busy, success la vaccin!

Si noi papam bine, acum de-a dreptul adora papica, se intinde dupa lingurita, nici nu ne mai murdarim asa, am inlocuit deja masa de la ora 10.00 si cea de pranz. Peste 2 saptamani implinim 6 luni, ce repede a trecut timpul. Cu ochisorii nu stiu ce sa zic, eu totusi cred ca-I conjunctivita ca acum lacrimeaza celalat ochisor.Simt eu ca nu-i nevoie de nici o intervetie.Mi se pare ciudat sa i se obtureze acum canalul.

Am pus si noi poze noi:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Cu somnul, ca am vazut ca s-a discutat, eu ma declar multumita, Sara doarme 10-11 ore noaptea, si ziua reprize de cate 1 ora, uneori si 2. Adoarme singura, la ea in patut.

Pe mine o sa ma vedeti mai rarut de-acum ca nu prea imi mai ajunge timpul. De cand cu diversificarea am tot mai putin timp liber!In plus, vine caldurica si o sa stam mai mult pe afara! Dar tot mai intru eu din cand in cand sa va salut! Va pup cu drag!Sanatate multa bebeilor si voua!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Alex, ma bucur ca a fost cuminte Tiadris la vaccin , si Andrei a plans un pic, dar i-a trecut repede, pana am ajuns la masina radea.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor nasicilor, pt botezul meu astept mieii si purceii la protap la cat de mare participare am pe-aici in ultima vreme, nici nu ma mir ca ma uitati

Pana cand trebe sa dam raspunsul pt 8 martie? mai ca am veni si noi, ca ceilalti din gasca pleaca la ski in austria, asa ca suntem liberi (dc poate veni bona anei).

Iris doarme asa: de la 21.30 la 8.30 cand de-abia o scol sa manance inainte sa merg la birou si apoi mananca ori 4, ori 5 mese, dupa cum i-e foame. Dar in general 3 portii mari (adica cat pt varsta ei) si 2 mici (pt 2 luni)... cred ca dc ar manca 4 portii mari ar fi oricum suficient pt ca la 4 luni are aproape 6 kg de la 2.600 si ma declar perfect multumita de evolutia ei. E o dragalasa de zile mari, rade in hohote, chiuie si scuipa in joaca non-stop, am zis ca-i cumpar seminte si o trimit pe stadion la ce spor are.

Ana e in faza de greva foamei de 3 sapt, chiar incep sa-mi fac griji, in plus tipa cum vrea ceva de ne tiuie urechile. Insa in rest se poate colabora cu ea ok si o iubeste atata de mult pe iris incat ii iert prostiile care culmineaza cu cataratul in 3 sec de neatentie de-a mea in locuri de mi se ridica parul in cap pana o dau jos.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OOO AM uitat sa va spun ca TIADRIS ziua in total doarme 5 ore cateodata si 6

NICO draga bine ca a scapat si puiutzu
DELIA pana la sfarsitul lunii eu zic ca e ok sa ne dai un raspuns ...sper sa fie pozitiv

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabi, iar te bat l cap..asa mi-a zis si mie farmacistal, ala 6 luni s etrece la nan 2.
tu ce fel de biberon folosesti? dar tetina?
dar tu ramo, ce fel de tetina folosesti, ca parca tu folosesti avent.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

gabriela, merci de info. il trimit pe sotul sa cumpere.

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABI - Tare scumpica-i printesa ta.Se cunoaste ca a crescut si este tare expresiva.
De dormit, Daria se trezeste pe la ora 6-6:30, mananca si doarme pana pe la 8:30-9.Incepe programul de joaca,zambete,mancarica.Repriza de somn adevarat incepe pe la 13-13:30, cand iesim afara si doarme pana pe la 16:30-17.Pana seara nu mai doarme, poate 30' cateodata.Si somnul de noapte de la 23:30-24.
In zilele cand nu iesim afara, nu prea doarme.De dimineata pana noaptea numai cca. 2 ore.
Pot sa spun ca sunt multumita cu programul ei.
ANCA.B - Am luat Galactogil de la farmacia Grigorescu.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI si DIANA aveti doua scumpici de fatutze

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

daca aveti chef de distractie, uitati-va la omul asta, il ador, tare mult imi place, gasiti multe filmulete cu el, eu am 2 mari, daca vreti careva. e mortal
http://www.metacafe.com/watch/386997/jeff_dunham/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Fetelor, imi este groaza de diversificare dar prefer sa-i gatesc eu in fiecare zi decat sa-i cumpar borcanele.Pentru a avea un termen de valabilitate asa de mare,au si conservati destui.
Daca esti plecat pentu o zi, doua sunt ok, dar mai mult nu mi se pare tocmai varianta perfecta.
Ce spuneti?

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput