Gravidute si mamici de CLUJ - 54

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

cu meniul eu nu stiu, nu ma pricep cum e bine, dar nu toate vom veni la aceeasi ora fix, nu toate o sa stam la fel de mult, etc. pana stam noi la masa unde stau bebeii?

in fine, geany, e f simplu cu lista: faci la primul mesaj din topicul asta reply with quote. iei cu copy ce e intre [ quote] [ /quote] si apoi faci un subiect nou in care faci paste la text, si il modifici cu numele fetelor din spania. si apoi apesi butonul de creeaza subiect, si gata!
iar ca sa incepi capitol nou, la fel, copy-paste din primul mesaj al capitolului curent. se pare ca tot la pagina 20 se incepe alt capitol. *asta si pt trisia, ca intrebase.

gabriela, vasutele pt bb se si sterilizeaza? da' razatoarele si toate ustensilele? pfiu ca ar fi o munca titanica

bex, unde esti cu cafeluta?

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Aici sunt Dienutzo;)

Cred si eu ca e mai ok fara meniu...exact asa ca nu putem spune exact la 3 fix ajungem...la noi nu e problema ca suntem la 5'. Dar de exemplu, sotul meu ne insoteste, ne livreaza, dar nu ramene...mai ales ca noi in 9 avem botezul si vor fi de rezolvat si alte chestii, fapr pt care nici noi nu o sa stam asa de mult...Plus ca am vb cu managerul si spuneam ca va fi comanda "a la carte" si a zis ca e ok.

Andreea, uite mai suntem si noi in zona;)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nu pot sa va citesc din urma pentru ca sunt foarte bolnava. Se pare ca am facut o pielonefrita care ma chinuie de o saptamana, cu febra, dureri groaznice si frisoane.
Am vrut sa o intreb pe Meli la tine care au fost manifestarile cand ai avut problema cu restul de placenta. Pentru ca urologul mi-a zis la eco ca uterul este inca mare si ca are continut. Se gandea daca nu cumva febra si frisonul nu e din cauza uterului.In rest nu am dureri uterine iar sangerarile s-au oprit aproape de tot.
Va pup si o sa mai intru cand o sa ma simt mai bine.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Intr-adevar sunt situatii si situatii:cel mai bine poate ar fi sa comande fiecare in momentul in care soseste la restaurant si in functie de cat poate sa stea.
CO - scuze, acum v-am reperat.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

PUISOR - Cel mai bine ar fi sa consulti medicul ginecolog.S-ar putea sa nu fi eliminat lohiile in intregime.Si de aici febra si frisoanele.
Am o prietena care a patit la fel si i-a dat ceva medicamente.Avea febra peste 39.
Multa sanatate!

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata fetele. la cafeluta.

Alex, da, Dana e cea cu care ne-am intalnit in Polus.E o tipa super.Sa o vezi ce burtica are...

Mie cu meniu imi este indiferent. oricum eu si sotu suntem cu gratarele.Nu se fac asha de greu.Alegeti voi.

Puisorul imipare rau ca esti asha. Meli este plecata pana joi la Oradea, nu ti poate raspunde.Nu cumva ai facut o mastita , daca zici ca esti cu febra? CUm stai cu laptele?

Diana vasutele eu nu le sterilizez. Multe dintre ele nu se pot steriliza.dar eu deja nu ii mai sterilizez nici sticlutele, de la 6 luni, numai o data pe saptamana si mai incolo la 2 saptamani, pana scot de tot sterilizatul.

Nu va dati seama ce fericita sunt. Aseara prima data de cand il am pe David a papat la o masa 210 ml.I-am facut dovlecel cu mar fiert si mar copt si carnita cu morcov, toate pasirate si ii place foarte mult. Se pare ca intram si noi in randul oamenilor.
Azi e ziua lui mama. Nu stiu ce sa ii cumpar.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

FETELOR am sunat la REST CHICAGO ...AU ZIS zis sa intram pe site -ul lor
dar sincer si eu cred ca i mai bine sa alegem acolo ...se descurca ei cumva
eu cred ca o sa aleg mixed grill si desert apple pie

intrati pe site si vedeti ce va convine

LORE LA MULTI MULTI ANI PT MAMICUTZA TA

cadou ...nu stiu ce sa ti recomand ,eu i am luat anul trecut la mamii un inel de aur cu piatra verde superb
bravo pt David ca papa

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!

Mai,facem cum ziceti voi cu mancarea,daca ziceti ca se face repede,e ok atunci.

Trisia stiu de la finuta mea ca Butnaru deschide acuma o clinica particulara.

Gabi parca te si vad inconjurata de boluri,oale,blendere...ce bine ca papa!!!!

Lore ce de bunatati...miamm

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

BUNA DIMINEATA

M-am trezit si eu mai devreme si piciul doarme asa pot sa va citesc linistita,

ALEXmie ca si la redai mi-e indiferent.meniul.si eu ma bucur sa pet sa fiu cu voi,

Dpopmultu. prt.tot o sa incerc.o sa vad cum iese.Vasutele eu nu le sterilizez,doar le spal cu apa f.calda.Normal i-ti dai seama cear fi sa le sterilizez oricum dupa ce incepi diversificerea nu pre ai timp prea mult.nu stiu voua dar mie i-mi trece un doi ziua.
Si oricum si bb tre sa-si intareasca sistemul imunitar.

puisorsa te faci bine,draga de tine,

REDAIFELICITARI,in ritmul asta o sa-l ajunga pe piciul meu,care mananca 180.de lapte.hihihihi
LA MULTI ANI la mami,si sa-ti traiasca o vesnicie.
EU l-a mama ii fac cadou set de creme de firma ca stiu ca ea nu-si cumpara,truse de machiaj.sau vezi tu ceva care sa foloseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

FETELOR STITI CAREVA CUM SE PROCEDEAZA CU PIELICICA LA COCOSEL LA PRINTISORI?LA CATE LUNI ?

Mergi la inceput