Gravidute si mamici de CLUJ - 54
Raspunsuri - Pagina 19
redai spune:
Fetelor.Coltarul meu din living e din cuburi.Il pun pe al meu acolo, eu ca de obicei pe DC si aud:"maba,maba". M aintorc si ce credeti?
piciul meu intre cuburi. Noroc ca nu a picat jos.Se trage mai nou pe maini sa ajunga unde vrea. cand il pun in rotobil merge la bucatarie instantaneu
. Are niste raftulete unde ajunge si vrea sa le traga toate pe el.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
OanaAlina spune:
ramona - si eu sunt de aceeasi parere cu valentine's day!
sunt convinsa ca va recupera bea greutatea! imi place de tine ca nu te stresezi! eu sunt varza de cand nu ia in greutate!
cu bibe nu vrem! uffff! nici nu mai stiu ce sa fac! am schimbat bibe, tetine, etc... dr a zis sa nu schimb deocamdata si laptele ca e prea mult pentru ea!
sunt zombie... de cateva nopti se trezeste tot din 2 in 2 ore! oare ce sa mai fac? pareri???
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
ALEX29 spune:
ANDREEA draga Doamne da sa no doara pe micutza ,sa ne spui cum sunteti
OANA sincer nu stiu ce sa te sfatuiesc ,incearca sa nu te mai stresezi ,ce a spus dr ?
DIANA mersi mult ,chiar nu m am gandit la sfecla ...o sa incercam deseara
LORE :)) cred ca mori dupa el cand il vezi asa strengarel si asta i numa inceputu
MELI asteptam poze cu mamarutza
TU FETELOR cate gauri trebuie sa aiba canutza din care bea bebele la 6 luni ,am vazut cu una si cu mai multe gauri
eram tentata sa cumpar farfuria de la CHICCO cu ventuza DARRRRR am vazut un fel de plastic cu ventuza la 20 de ron si mi s a parut mai ok potzi pune farfuria acolo si sta fixa
voi ce parere avetzi ??
e ok si farfuria de la Chicco dar cred ca o sa i placa mai mult daca le mai schimbam bolurile ,sa vada mai multe forme si culori
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
pufulet74 spune:
Oana, tu de ce te stresezi de fapt, ca nu ia in greutate sau ca maninca prea des?
Eu il alaptez exclusiv pe Joshua si ziua maninca foarte des, cam la 2 - 3 ore iar noaptea se trezeste o data. Mai are faze da rar cind se trezeste mai des, eu imi explic ca fiind un puseu de crestere ca atunci maninca in disperare.
Eu zic sa nu te stresezi, copiii nu cresc liniar si sa incerci sa il pui la sin cit de des, pentru ca atunci se regleaza si productia de lapte in functie de cit are el nevoie.
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
redai spune:
fetelor v-ati gandit/ati infia un copil desi aveti deja unul?Eu nu as putea. cred ca as ajunge fara sa vreau sa fc diferetne intre ei. Nu cred ca ii poti iubi egal pe amandoi
Poze David Vlad
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by redai
fetelor v-ati gandit/ati infia un copil desi aveti deja unul?Eu nu as putea. cred ca as ajunge fara sa vreau sa fc diferetne intre ei. Nu cred ca ii poti iubi egal pe amandoi
Poze David Vlad
Ce te-a apucat,asa dintr-o data???
Nu stiu,nu m-am gandit niciodata la posibilitatea asta..adica m-am gandit ca daca nu voi putea avea copii,sigur voi infia.
Oana nu stiu ce sa zic,a mea a luat biberonul din prima.Si a baut pana la fund.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
redai spune:
Ramo am avut niste discutii la un alt subiect si am fost tratata ca o persoana fara suflet, ca nu as infia un copil, de aceea m-am hotarat sa va intreb si pe voi.
Poze David Vlad
Gabriela77 spune:
Flory, sint convinsa ca Oana se streseaza din cauza ca Maria nu prea a mai luat in greutate. Cred ca oricare dintre noi in locul ei, ar simti exact la fel.Asa ca eu una o inteleg perfect, as fi foarte fericita sa o pot si ajuta.
Oana, eu altceva decat ti-am zis deja nu stiu, dar am convingerea ca veti trece cu bine si peste hopul asta!Maria este o incapatanata, asta e clar!
LOre, da, as putea sa infiez un bebe si SIGUR l-as iubi la fel ca pe Sara. Nu pot sa imi imaginez ca nu as iubi un suflet mic cu toata fiinta mea.Daca DD nu ne-ar fi daruit copii, am fi infiat cu siguranta!
Sis, tu ce faci, inveti? Sau papi prajitura buna?
Raluca, ati iesit azi afara?
Eu am fost harnica, casa e curata. A fost doctorita pe la noi si ne-a laudat, pe mine ca sint o mama buna, pe Sara ca e un bebelus perfect. Mi-a zis sa am procedat corect cu diversificarea si s-a minunat cat de cuminte e Sara si cum adoarme ea singura in camera.Ce sa zic? Nu-mi mai incap in piele....M-a sunat C, mi-a luat masinuta,yuhuuu. Tocmai m-a sunat si o prietena buna, a sosit din Bucuresti, vine sa ne vada, o zi perfecta!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by redai
Ramo am avut niste discutii la un alt subiect si am fost tratata ca o persoana fara suflet, ca nu as infia un copil, de aceea m-am hotarat sa va intreb si pe voi.
Poze David Vlad
Aha...e greu de spus daca l-as iubi asa de mult ca pe propriul meu copil...poate daca as infia de la inceput,nu as vedea nici o diferenta,l-as iubi ca pe propriul meu copil...e greu de spus...eu pe Bea asa o iubesc de tare,ca mi vine sa o strang tare tare,saracuta!!!Si atata o pupacesc,ca dupa aia asa se stramba.dar cateodata si rade.
Lasa,da-le pace nu te supara,stii ca pe caest forum sunt persoane si persoane...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
geanina-nica spune:
AM sosit si eu ,am fost la coafor,mi-am pus suvite l-am dus si pe ALVARO cu mine,s-a comportat super,i-mi vine sa- l pap de ce baiat am ,sa vedeti cum incerca sa-si puna si el bigudiuri si agrafe in par ihihihihihihi
ALEX sper ca ,camasa rosie si-a facut efectul,vad ca ai stat pana tarziu si açi probat storcatorul ![]()
EU L-am ous pe pici in scaun mai mare de la 1 an.Si scaun de papica e super comod ,suc eu fac dupa ochi daca iese mai mult il beau eu 
ANTONI spor la invatat
RAMONELLA de
acord cu tine
si i-mi place mult montajul cu fotografiile.
REDAI acum ai sa vezi ce srtunulet ai sa ai.GRIJAAAAA CU prizele.