Gravidute si mamici de CLUJ - 54

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata,fetelor!Si noi cu intarziere...
Eu, din pacate petrec aceasta zi doar cu sufletelul meu drag si scump, fara sotior.Asta e....vom recupera cand vine spre sfarsitul saptamanii.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noi tot asa... refuzam cu incapatanare sa inghitim laptele praf! bebe il ia in gura dar nu trage si scuipa tot!!! nu mai stiu ce sa fac! si cu lingurita la fel... nu mai ia nici macar bonnisan!

alex - ce storcator ai luat>

ramonella - ati mai recuperat cu greutatea???

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana nu stiu exact cat a slabit,stiu ca ieri avea 4440 si in urma cu 2 zile avea 4410.Deci ceva a pus in 2 zile...Nu va speriati ce micuta e!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA
OANA am luat KENWWOD de la CANAL teleshop ,e super bun
RAMONA sunt de acord cu tine

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Si noi va sarutam.Ne pregatim de vaccin si sunt tare stresata.
Doamne da sa scapam cu bine.
pentru toate.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

noi pe la casuca, seara o cantaresc si eu sa vad daca a pus fata ca acum papa tare bine.nici eu nu sunt incantata de ziua indragostitilor, dar de aia am luat de la etam un compleu sutien cu chilotei...hihi

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

alex, incearca morcov-mar-sfecla. iese dulce si ff bun, cu vitamine si fier.

noi cand facem suc punem dupa ochi si dupa camara (adica scoatem tot ce e in camara si facem sucul) dar ca sa iasa un suc bun la gust cam asa facem proportiile
la cantitatea de morcov punem cam de 1.5 - 2 ori mere, si 1/2 din morcov sfecla. sau cateva portocale.
dar stii cum e, gusturile difera, poti sa gusti sucul cand storci si sa adaugi din una sau din cealalta.

ramo, si eu gandesc la fel, nu am sarbatorit niciodata valentine's dar e o ocazie buna sa iti aduci aminte sa ii acorzi mai multa atentie , mai ales ca acuma bb e prioritatea.
iar aseara am primit florile mele preferate, in avans de sarbatoare.

mai vin peste cateva ore sa vad daca trebe capitol nou

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-unde esti?ce mai faci?cum e flacaul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisia spune:

Buna dimineata fetelor!

Aveti un ritm de scris ca nu prea apuc sa va urmaresc

Carina La Multi Ani
Cricri77 Eu m-am orientat catre dr. Butnaru sau dr. Cruciat. Pentru mine e important sa am un medic care stea de vb cu mine si sa nu fie virsta a 3-a. D-na dr. Mironiuc sau dr. Ona eu nu recomand, cel putin cu mine nu s-au purtat prea ok, dar e alegerea ta in final.

va pup fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli aici sunt scumpa. V-am citit , dar nu prea aveam ce sa zic...
David e bine.S-e trezeste parca mai devreme. Azi s-a trezit la 6 jumate, dar a simtit ca ne-am trezit si noi. papa mai bine.de luat in greutate tot putin ia. dar ce sa fac? Asha e el. Acum cum a fost bolnavior parca a mai scazut. cred ca nici cantarul meu nu e asha de bun . E de la chicco , dar e de ala ca pe vremuri, nu e digitalLa dr avea 7800. e bine. dar a luat numai 400 gr intr-o luna.

cat despre ziua indragostitilor....o tineam cand eram in liceu motiv de cadou. Acum e plecvat sotul la Iasi. Probabil o sa ajunga spre dimineatza.Face dus-intors si o sa fie foarte obo.Mi-a cumparat o crema. Eu i-am trimis o felicitare frumoasa ieri. Azi nu avea cum sa o vada fiind pe drum.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput